• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kişisel eşyalarimi izinsiz almaları normal mi?

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
kizlar cok konu actim farkındayım ama benim gibi olanlar var mi yoksa ben mi abartiyorum merak ediyorum

ben esyalarimin kullanilmasindan hoslanmiyorum sabah bi uyandim laptopum ablamda yeni aldigim telefonum babamda bana sormadan kullanmaya karar vermis?

kiyafetlerimi zaten sormadan ablam giyiyor benim giysimin baskasinin ustunde olmamali diye dusunuyorum

ama cok tepki veriyormusum
sizcede abartiyor muyum yoksa kisisel esyalarima sahip cikmam anormal mi?

Son düzenleme:
kizlar cok konu actim farkındayım ama benim gibi olanlar var mi yoksa ben mi abartiyorum merak ediyorum

ben esyalarimin kullanilmasindan hoslanmiyorum sabah bi uyandim laptopum ablamda yeni aldigim telefonum babamda bana sormadan kullanmaya karar vermis?

kiyafetlerimi zaten sormadan ablam giyiyor benim giysimin baskasinin ustunde olmamali diye dusunuyorum

bence onlar anormal ya sen iyi bile dayanıyorsun hadi laptop u geçtimde babanın telefonunu almasını anlamış değilim ve kıyafetler konusundada haklısın ben olsam patlamıştım

kisisel bir durum bu onlara gore sen abartiyorsundur ama bunu dert ettigine gore gayet rahatsizsin.ben de sevmem.

bu durum bazısına göre normal ama bana göre degil
en azından laf olsun diye genede izin isteyebilirler

Benim ablam da bazen benim kıyafetlerimi giyer, ben de onunkileri, ancak kalıcı olarak alacaksa izin almalı tabiki. Bunda bir sorun yok bence. Ama bilgisayarımı ve telefonumu birisi izinsiz kullanırsa kıyameti kopartırım:47: ne biliyim içinde özel şeyler olabiliyor, bence uygun bir dille uyarmalısın

tavrını koymalısın ....tabi anlarlarsa...

bu tip insanlar genelikle söylesen de anlamazlar....şansını dene derim yinede...

hiçte normal değil :47: senin kişisel eşyanı İZİNSİZ kim kullanırsa kullansın uyarmalısın, rahatsız olmayanlar için bişey diyemem tabi.. ben anında çemkiriveririm acımam :52:

Bence anormal bi durum yok hadi arkadaşların falan olsa tabi rahatsızlık verir bu durum ama ailen sonuçta telefonunu ya da laptobunu kullanmalarında nasıl bir sakınca var anlamadım sonuçda bozmayacaklarsa ve o an senin bi işin yoksa kullanabilirler.mesela ben ablamla kıyefetlerimin çoğunu aynı giyerim bedenlerimiz aynı olduğu için ikimizde birbirimizin kıyafetlerini giyeriz sorun yok yeterki o kullanmasını bilsin..

Ablamla en çok didiştiğimiz konu çünkü benden sadece bi'yaş büyük.
Ben nefret ederim birinin bi'şeyini giymeyi, emanet almayı haliyle benden de alınmasın isterim.
Bi'kaç kere dedim kıyafette sevmiyorum giyme diye bu seferde ben uyurken giyip çıkarıyodu (işe gidiyodu bende ondan sonra geliyodum eve güya anlamıyorum):37:

Ne kavgalar ettik ben görmemiş cimri oldum ama hala der yarın şunu giyyim diye. Hayır o bi'de çalışıyo dolabı tıklım tıklım hala gözü benim dolabımda:9:. Bi'de benim bi'huyum var yaz kış bi'gün bile giysem yıkamaya atarım benim dolap iki kişi tarafından giyildiği için daha çabuk yıpranıyo.

Bilmiyorum benim malım bi'de kıymetlidir açık söylemek gerekirse, çok özenli kullanırım, değer veririm.

Benim cımbızım bile iyi alıyomuş gerekçesiyle evin her yerinden çıkıyo yarama tuz bastın yani:110:

Bence bunlar çok normal bende yazınızı okumadan konu başlığından yurttasınız ve arkadaşlarınız eşyalarınızı kullanıyor sandım
Ben bekarlığımdan hatta çocukluğumdan bu yana ablamlarla ortak giyerim benim bacımın benim kıyafetimi giymesi kadar normal ne olabilir.

hepimiz evliyiz hala birbirimize gittiğimizde dolaplarımıza bakarız istediğimizide alırız,ayakkabı,çanta,kıyafet,makyaj ürünü fark etmiyor bizde.
Galiba yetişme tarzından olsa gerek,ailemden biri bilgisayarımı veya telefonumu isteyecek gözüm kapalı veririm onlardan değerli değildir hiçbirşey

hadi giysiyi sorsa onun icin gerekliyse verebilirim ama kendi giysileri dolaptan taşıyor

laptop ve tel. benim taviz vermeyecegim bisey icinde ozel seylerim var telefon da arkadaslarimla yazismalarim onlarin biseyini veya benim anlattiklarimi okumalarini istemem mesela burda anlattiklarim surekli gecmisi temizleyememki :/

Bende kisisel esyama cok önem veririm her özelime oldugu gibi,bende hic hoslanmam, banada abarttigim söylenir, ama ne acayipdir ki , o abartigimi söyleyenler benim kendi esyalarini kullaninca daha hassas oluyorlar.
Sen haklisin canim...hepsine sifre koy en güzeli.
Kiyafetlerinide bi dolaba kilitle

Bence bunlar çok normal bende yazınızı okumadan konu başlığından yurttasınız ve arkadaşlarınız eşyalarınızı kullanıyor sandım
Ben bekarlığımdan hatta çocukluğumdan bu yana ablamlarla ortak giyerim benim bacımın benim kıyafetimi giymesi kadar normal ne olabilir.

hepimiz evliyiz hala birbirimize gittiğimizde dolaplarımıza bakarız istediğimizide alırız,ayakkabı,çanta,kıyafet,makyaj ürünü fark etmiyor bizde.
Galiba yetişme tarzından olsa gerek,ailemden biri bilgisayarımı veya telefonumu isteyecek gözüm kapalı veririm onlardan değerli değildir hiçbirşey

kendilerinde olmasa elbette sakinmam ama bende plan hersey onlardada var atiyorum bi parfum aliyosam ablamada aliyorum ama yine benimki sikiliyor nedenae bilmiyorum kisilikle alakali galiba

Bende kisisel esyama cok önem veririm her özelime oldugu gibi,bende hic hoslanmam, banada abarttigim söylenir, ama ne acayipdir ki , o abartigimi söyleyenler benim kendi esyalarini kullaninca daha hassas oluyorlar.
Sen haklisin canim...hepsine sifre koy en güzeli.
Kiyafetlerinide bi dolaba kilitle

sifreledim bugun ya keşke sorsalar azicik belki bu kadar tepki vermicem ama bi uyaniyorum esyalarim orda burda cok rahatsız ediyor bu durum beni

Hayır ya çok haklısın. Çünkü laptop bilgisayar kişisel bilgileri özel hayatını içerir insanın herkes görmek zorunda değil bunları görülmesini istemeyebilirsin. Ben şahsen rahatsız olurum hani devlet sırrı falan yok laptopumda ama insan huzursuz olur :19: Hele kıyafet paylaşmaktan nefret ederim. Sonuçta bu şekilde geçebilen hastalıklar da var kişilerden ablan bile olsa :19:

Sadece belki çok kızgın ve bağırarak söylüyorsan yumuşak bir şekilde bu durumdan hoşnutsuzluğunu dile getireblirsin

Son düzenleme:
En nefret ettigim sey. Cok cok normal istememen. Aslinda onlarin dusunup boyle seye kalkismamalari gerekiyor cunku benim gorusum, saygisizlik.

Düşündüm de ben malımı hiç paylaşamıyorum:9:
Hani kişisel eşyamı zaten vermem bu yüzden her şeyimde şifre vardır, kıyafetimi kardeşimde görsem kıyameti kopartırım ve yıkanmadan tekrar giymem. Niye böyle bilmiyorum:26:
Onun dışında kalemimi bile vermek istemem, benim çünkü başkası kullanınca hiç hoşuma gitmez

Back
X