- 8 Şubat 2019
- 162
- 102
- 53
- 30
- Konu Sahibi hayalpirist
-
Babamın yanındayım köyde yaşıyoruz birçok imkansızlıkla mücadele ediyorum fakat bir yandan ümidimi kesmeyeyim diyorum. Üniversite kaydı yaptırmadıgım için tekrar başlayamamçalışmıyorum demişsiniz. Üni kısmına tekrar bakın. kazandığınız bölume 1 yıl gecikmeli başlayamaz mısınız ? bi aralştırın..
Çalışmıyorsanız baba evinde misiniz ?
Uni okumaktan ziyade meslek üzerinden kendnizi geliştirseniz..
İşkura başvurdum fakat cevap gelmediBazı illerde İŞKUR kursları oluyor onlara bakabilirsiniz
Bunun için 2022 beklemem gerek dediğiniz gibi çok zor olurLise kpss ye odaklansanız aslında ne iyi olur çok efor lazım ona da çünkü çok yüksek istiyor ama denemeye değer bence .
Belirli bir ücret karşılığında bakacak biri var fakat yol vs daha çok zorlayacak onlar merkezde yasıyor çünküUniversite okusaniz cocuga bakacak kimse var mi?
Egitim elbette cok önemli ama acaba lise kpssye odaklansaniz daha mi avantajli olur? 4 yil, suan koyde oldugunuza gore okul uzak diyarda olacak, sanirim bir miktar da maddi dezavantajla kolay gecmez.
Hayvancılıkla uğrasıyoruz fakat İnan düşünüldüğü kadar kolay değilÜniversiteyi açıktan okuma ve işe girme beraber yürütülebilir. Ya da köydeyim demişsiniz üretime dayalı birşeyler yapabilirsiniz. Burada çalışmada amaç; okurken size harçlık gibi düşünün. Az, çok demez ben olsam tarım/hayvancılık gibi şeyler düşünebilirdim mesela.
Açık öğretimde tarım ile ilgili 2 yıllık bölümler de var. Onu okuyup, ileride dgs ile ziraat mühendisi olmak mümkün olabilir.
Kolay olmadığının bilincindeyim ama hayatta artık hiçbir şey kolay değil maalesef.Hayvancılıkla uğrasıyoruz fakat İnan düşünüldüğü kadar kolay değil
Haklısınız fakat ileriye dönük düşünmeliyim herşeyi bu işi uzun bir süre yapamayızKolay olmadığının bilincindeyim ama hayatta artık hiçbir şey kolay değil maalesef.
Haklısınız fakat ileriye dönük düşünmeliyim herşeyi bu işi uzun bir süre yapamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?