iste malesef yetkilierin de yapacagi birsey yok. böyle şerefsiz babalari varken o cocuklarin elbet psikolojileri bozulacak. ama dedigim gibi bu adam onlarin hayatinin gercegi.Öncelikle detaylı yorumunuz için teşekkür ederim
Bağlarının devamı için boşandığımızdan beri çok mücadele ettim, olmayacak bi adamı baba yapmaya çalıştım ama..dediğiniz gibi onun derdi çocuk değil bendim hep..geliş gidiş benzin parasını dahi benden isteyen bi insan evet bi süre sonra gelmek istemez/daha doğrusu masraf yapmak istemez..sanırım dava nihayete erene kadar bu böyle olacak..her dönüşleri aşırı toksik, bana karşı nefret dolu, ağzı bozuk olurdu çocukların..son tatil dönüşü antidepresan kullanacak hale sokmuş çocukları, aylarca yemek yiyip gözüme bakamadılar utançtan(orda sürekli orspu dedirtip gülmüşler)..yetkililere de diyorum “benim bi daha bu çocukların o hale sokulduktan sonra toparlayacak gücüm yok diye)..Allah kurtarsın gerçekten, Allahlık bi durum
Çok teşekkür ederimiste malesef yetkilierin de yapacagi birsey yok. böyle şerefsiz babalari varken o cocuklarin elbet psikolojileri bozulacak. ama dedigim gibi bu adam onlarin hayatinin gercegi.
bir söz vardi ; kötü baba bogazda kalmiş kilcik gibidir. malesef ki dogru. o baba o bogazda hep kalacak, yutkunurken rahatsiz edecek. görüşseler de, görüsmeseler de, hatta baba geberip gitse de.
sizin baba yine baba en azindan, bes on sene de olsa cocuklar görmüsler, taniyorlar, seviyorlar. benim işimdeki biyolojikler direkt cocugu terkeden, yurda verenlerdi.
ama o "görmek istiyorum" dedikten sonra ne yapilir ki? anayasal hakki bir insanin cocugunu görmesi.
gorusmelerin cocuk teslim merkezinde olmasi daha iyi. orada kötü kelimeler kullanamaz cunku muhtemelen o odadaki gorevli gorusme raporu tutuyordur. hem boyle seye izin vermez hem de raporlar.
eve gitmedikleri icin sanslisiniz.
zaten 40 dk, bence cantaya kutu oyunu koyun o idiotun da anlayacagi bir oyun, gidince oynamak istesinler. az konusma bol oyunla zaman gecer gider. diger turlu cok zorlama bir gorusme oluyor, biyolojik olan bos muhabbetler kuruyor, durup durup sarilip agliyor falan. o yuzden ben yigiyordum oyuncaklari, anne/baba cocuk oynasinlar hem cocuk eglensin hem zaman gecsin hem de böyle böyle az da olsa bir bag olur diye.
ayrica bu karakterde insanlar duzenli gorusmeye gelmezler. bir geldi iki geldi üçe gelmez, zamanla hepten unutur.
simdi size aci cektirmek icin geliyordur , zamanla sizden bekledigi reaksiyonu alamazsa sıkılır.
bol sans diliyorum size ve cocuklariniza
Aman Aman evlenip yeni çocukları olur onlarada dünyayı dar eder. Allah korusun kimsenin başını yakmasın .Yada çocuk sahibi olamasin bir daha .Kendi başını yesin diyorum benmerak etme cocugunu doven adamda vicdan, evlat sevgisi yoktur.
sana inat görüsmüs. birkac defa daha gorüsür daha da birkac yilda bir gelir, evlenirse onu bile yapmaz
yok üremese ölür böyleleri.Aman Aman evlenip yeni çocukları olur onlarada dünyayı dar eder. Allah korusun kimsenin başını yakmasın .Yada çocuk sahibi olamasin bir daha .Kendi başını yesin diyorum ben
Çok sağolun..7 ay oldu çocuklar döneli ve halaa yeni şeyler söylüyorlar..o kadar çok ve kötü şey yaşatmış ki..benim hesabımdan kredi çekip ona göndermesini öğretmiş kızıma..ve bu ay hesabımdan 1 buçuk milyon çekilecekken son anda(onun yaşadığı şehirden giriş yapılmış) müdahale edildi..banka kimlik bilgileri ve şifre(bunu tahmin etti muhtemelen) işlem yapması muhtemel dedi..ve mail onayıyla tamamlanacakken mailden dönüş yapmadığım için aradıklarını söyledilerSiz genede yazın durumları çocuklarınız iyimi siz nasıl oldunuz ? Arada .En azından moral olur size bir cümle bile olsa.Keske bu konularda daha işin içinde olan o işlerle uğraşmış birisi daha yazsa konuyu okuyup .
İyi bir avukat bulun bilemiyorumki bütçenizi adam korkunç ya başını yesin inşallah evden kactilarsa keşke polise gidip şikayetçi olsalardı kades yükleyin telefonlarına ya valla bilmiyorum ne biçim bir kişi o değilde yani engel olunmalı mutlakaKızlara görüşme esnasında baskı uygulamış ordaki uzmanlar, görüşme süresini doldurmaları için..benim eşlik etmemi isteyeceklermiş..ben davayı kişisel ilişkinin sonlandırılması ve beraberinde nafakanın insaflı bi şekilde artırılması için açtım..o da çocukları kandırıp velayetin old şekilde kalması için çabalıyor(tatillerde onda olacak şekilde ama zaten almıyordu tatillerde-alınca da canına okuyormuş:/ çocuklar ordayken babalarından kurtulmak için evden bile kaçmış :/
Aslında bütün derdi sizi üzmek.Çocuklar umurunda değil, olsa onları dövmezdi.Dilekçe yazın çocuk teslim merkezinde görsün, zaten bıkar yakında gelmez diye tahmin ediyorum.Hanımlar selam, çocuklarımın babalarıyla kişisel ilişkilerinin sonlandırılması için dava açmak durumunda kaldım (şiddet uyguladığı için)..hastane suç duyurusunda bulunmuş ve onun üzerine tam koruma kararı çıkmıştı. Baba itiraz edince görüş hakkı edinmiş ve bu hafta çocukları uzman ve polis eşliğinde gördü. Aylardır gecelerce uykusuz kalarak toparladığım çocuklar dağıldı:/ görünen o ki 18 yaşına kadar tamamen sonlandırmayacaklar ilişkiyi, bildiğiniz diğer seçenekler nedir, ben öneride bulunabiliyor muyum? Ya da hep böyle çocuk teslim merkezinde mi devam eder görüşmeler?
Umarım umarım nihai karar kişisel ilişkinin tamamen sonlandırılması şeklinde olurİyi bir avukat bulun bilemiyorumki bütçenizi adam korkunç ya başını yesin inşallah evden kactilarsa keşke polise gidip şikayetçi olsalardı kades yükleyin telefonlarına ya valla bilmiyorum ne biçim bir kişi o değilde yani engel olunmalı mutlaka