kisisel temizlik sorunu

ille de abdest değil canım seksten sonra insan duşa girmez mi? o kadar terliyorsun vs.
Girmeyeni de vardır. Pis insan terlemeyi mi düşünür? Ben sevişmeden önce girerim duşa mesela, temiz temiz sevişelim. Sonrasında geceyse, yorgunsam uyurum direkt, değilse üç dakka bi su tutar geçerim.

Tek umudum ergenlik
kendini kızlara beğendirme çabasıyla duştan çıkmaz daha çok dikkat eder diye umuyorum
Anne sözü işlemiyor şuan
bende öyle oldu valla gerçi biz haftada bir pazar günleri yıkanan çocuklardık şimdiki çocuklar bence daha şanslı istediği zaman yıkanabiliyor ama her sabah diş fırçalama, el yüz yıkamadan çıkamazdık. sizden görse belki onu o şekilde teşvik edebilirsiniz gerçi bilmiyorum nasıl bir ortam var ama yeni nesil çocuklar çok farklı

hiç sevmem bende pis pasaklı insan hele böylede bi tavır sergilediyse anlaşması zor olur temiz olmadıkça yanaşma desem adam nbunu bahane edip bişeyler yapabilir katlan desem niye katlanasın ki

Kaç yaşına gelmiş adamın huyunu nasıl değiştirirsinki bilemedim

Ben olsam ben de pis gezerim. Kokulu, killi falan laf edince de ayni onun verdigi tepkileri ona carpitirim. Kusura bakmayin da kadinlar erkeklere guzel gorunmek ve onlari tatmin etmek icin yaratilmis koleler değillerdir. Toplumun bize dayattigi bu. Kadinlarin cogu kendi icin bile suslenmiyor aslen olmasi gereken kendini iyi hissetmek icin olsa da..
Kaldi ki siz sizi hak etmeyen , degil size kendisine dahi saygisi olmayan bir adamla karsi karsiyasiniz.
Onu kendi silahi ile vurun.
Kocanız diye hak etmedigi halde ona guzel ve bakimli gorunmek zorunda degilsiniz.

Sizde bir kaç sefer pis olun duş yapmayın ne.bileyim pasaklı yatin yatağa ağzınız koksun deneyin bakalım o ne yapicak etkiye tepki yapın

aynen benim kızım da aynı durumda o da 10 yaşında, küçükkken o kadar düzenli diş fırçalardı ki inanın dişleri bile süt dişleri bile çürümedi. ama şimdi silah zoru ile . ergenlik öncesi sendrom olabilir.

Pislikler bende sürüye sürüye duşa sokarım benimkini

Benim babam boyledir,75 yasinda hala zotl yikaniyor ,zorla ust bas degisiyor,duzelmez,yaptirim uyguluyayin

Ama esim ne duzenli dus alma aliskanligi ne baska bisi hic dikkat etmiyor.

bu yazdıklarınızı savunacak değilim ama ne sıklıkla yıkanıyor

düzenli değil de ne bileyim iki haftada bir de değildir herhalde

başka konuda da yazdım korona öncesinde hayatımda hiç her gün yıkanmadım diye

korona sonrasında her gün yıkanmaktan saç derim bile aşınıyor

virüslü ortamda yıkanmaması sıkıntı

ama ben erkeğin milimetrik uzunlukta tüyleri olmasını vs beklemem ama buradaki konularda bazı arkadaşlar bekliyor

yani kirli sakallı bir adamın diğer kılları sinek kaydı olmaz bence

sizin beklentiniz ne ve eşiniz sizce neden bunları hayata geçirmiyor

Benimki de duştan çıkmaz.
Kışın bile her gün, eğer sevişirsek günde 2 kere girer çıkar.
Kıl, tüy temizliğini bile sık sık yapar.

Ben bir de kirli yatağa almam onu bilir ondan da yapar

Boyle konuları okuyunca aldatan eski sevgilimi mumla aramıyor değilim temizlik açısından. Her pazar evini temizlerdi, sürekli duş alırdı, dişleri inci gibiydi. Kendimde tüy görürdüm onun koltuk altında bir tüy görmezdim. Korkuyorum ilerde eşim yada aşık olduğum adam kişisel bakımına önem vermezse diye. Bir ömür nasıl geçer ya.
Benim teyzem enistemden pis olduğu için ayrıldı. Hala pis eniştem. Afedersiniz sidik kokar, saç sakal birbirine karışıktır. Sadece suyla yıkanır.

Bacım temizlik çok önemli pis adama katlanılmaz net ama aldatan adamı da mumla aramak olmamalı. Erkek kıtlığı yok ve her erkek böyle değil.

Girmeyeni de vardır. Pis insan terlemeyi mi düşünür? Ben sevişmeden önce girerim duşa mesela, temiz temiz sevişelim. Sonrasında geceyse, yorgunsam uyurum direkt, değilse üç dakka bi su tutar geçerim.
doğru, düşünmez
zor böyle insanlar ama çok fazlalar. yani düşünüyorum mesela pis, doğru düzgün banyo yapmayan bir insan olsam beni bu huyumdan ne vazgeçirirdi diye düşünüyorum... sanırım toplum içinde rencide edilirsem bu hatadan dönerdim. ama bizim toplumda da o yok mesela, pek yapmaz bizim insanımız. kırılır diye söylemez bile çoğu zaman.

aklıma kendi teyzemin yıllar yıllar önce görüştüğü bir eş adayı geldi biz öyle takılmayız evlenmeden önce şu olmuş bu olmuş, evlilik dışı nereye gitmişler falan karışmaz bizim aile birbirine. o da 3-5 günlük tatile gitmişti adamla. döndükten sonra annemle konuşuyorlardı, ben tabii hemen misafir kulak olarak olaya dahil oldum. 3 gün üst üste aynı şortu giydi, parfüm vs kullanma huyu yok falan diyordu. şey demiş, parfüm neden kullanmıyorsun üzerinde hoş bir koku duymak istiyorum acaba o adam kokuyor muydu diye düşündüm bakın şimdi. sonra ayrıldı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…