kisisel temizlik sorunu

Cok iyi anliyorum. Cok zor. Allah yokluklarini gostermesin.

Erkek kardeşim de 15 yaşına kadar öyleydi. Çocukken yıkamak için banyoda şaklabana dönerdim. Şarkılar oyunlar sayesinde kazasız belasız yıkamayı başarırdım. Son bir yıldır biz söylemeden 2 gunde bir yıkanır, kişisel temizliğini yapar. Ergenlik yaradı bizimkine.

Bence flört aşamasında fark etmek mümkün değil. Aynı evde yaşamadıkları, bir tatile gitmedikleri ya da her gün görüşmedikleri sürece. Haftada 1-2 kez görüşürken her görüşecekleri gün duş alır, görüşmeye giderken diş fırçalayıp parfüm sıkar mesela. Diğer kalan 4-5 gün bunların hiçbirini yapmaz.

İşte bu yüzden evlenmeden önce evleneceğiniz kişiyi iyi tanımalısınız. Şimdi kaç yaşında koca adamı kavga ederek “eğitemezsiniz”.

Bir ara eşimde böyle kendini saldı once güzel yaklaştım baktım olmuyor duş almadigin zaman seninle birlikte olmak istemesem naparsin dedim duş alrim dedi e ozaman güzel güzel söyledim böyle olmasını bekleme lütfen dedim snra daha dikkt etmeye başladı bekarken daha temzdi valla

Benim teyzem de ayrıldı. Ama benim eniştem Allah için iyi adam da çok pis. Oğlu da ona benzedi mesela. Aylarca yıkanmaz, evde sıcak su var sabun var... Zor ne diyim

Pis pistir değişmez, değişmiyor. Tartışarak değil farklı yöntemler bulun mesela duşa girip çağırmak gibi.

Ayy pis adam da zor be insan bi yere kadar kırılmasın diye sabreder de o kırılmasın derken benim burnumun direği mi kırılsın öf

Anaokulu ve kreşlerde ellerim tombik tombik kirlenince ne komik diye çocuk şarkısı öğretiyorlar temizlik alışkanlığı kazandırmak için ve bunu genelde yemek önce ve sonrası el yıkarken söyletiriz ki çocuk için tercih degıl alıskanlık olabılsın, malesef sızın esınız ıcın gec kalınmıs, kafasına vura vura da anlatsanız o alıskanlıgı bu saatten sonrs edınmesı cok zor

Kizlarr hepinizin parmaklarina saglik onerilerinize saglik Esimle burdaki biac arkadasin onerilerine bakaraktan guzelce bir kez daha konustum sonra oda bana ilimli yaklasti inatlasmadi bu sefer ve haklisin dedi ben şok cinselliktende yurudum tabiii gercekten kavgayla bisi yurumuyomus. ama bu sefer oda sakin kaldigi icin inatlasmadigi icin orta yolu bulduk hepinize tesekkurler sevgiler

Özellikle erkeklerin hergün yıkanması gerekiyor. Erkek erkek kokuyorlar geçen öğretmen arkadaşım merdivenden iniyor ben çıkıyorum maskeli olduğum halde kokusu vurdu. İğrenç .. eşim hergün duş aldığı halde onun yattığı yastıkta yatamam koku kırmızı çizgim

Bırakın saysın kusurlarınızı, siz de sayın onunkileri. Elbet yorulup bir duş alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…