- 30 Kasım 2010
- 9.657
- 19.435
- 448
- Konu Sahibi gittinyine
Benim burdan gördüğüm kadin yani gittinyine siz, gayet ayakları yere basan güçlü bir donanıma sahip bir kadın. Adamin Watsap ekran görüntüsünü istemenizden belli bu. :) Ama kendinizi koruma iç gudunuz zayıf bu yüzden sürekli aldatmaya açık bir hedef halinde görünüyorsunuz bu da erkekler için güzel bir hedef yapar sizi. Karşınızdaki adam sizden zayıf güçsüz bir adam bunu görebiliyorum.Evet, duygusal olarak Somali açlığı çekiyorum ve sevilme ihtiyacım hat safhada. Babamla ilişkimiz şu an iyi ama eskiden iyi değildi. Babamla bu bahsini ettiğim adamların bu yaptıkları arasında aldatma şeklinde bir ortak nokta olduğunu görmedim ama şöyle ki, babamın anneme verdiği değersizlik duygusu, ezme konusunda çok fazla benzerlik var. Yani ne tam olarak babamın benzerleri, ne de tam olarak babamdan farklılar. Benim seçimlerimin bu yönde olması da beni ayriyeten rahatsız ediyor ve kendime düzgün bir çocuğu lâyık görmüyorum; çünkü kendimi kirlenmiş hissediyorum
Peki siz sizden birkaç gömlek altta bu adamları ne zaman bırakıp sizin kulvarda bir adam i bulacaksınız ? Zaman verin kendinize kimsenin sizi tamamlamasına gerek yok.