Kısıtlama ve kıskançlık

gittinyine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
401
-2
13
Merhaba. Ben sevgilim olduğunda onu çok kısıtlıyorum ve kıskanıyorum. Mesela WhatsApp'ta çevrimiçi ise ve bana yazmıyosa WhatsApp'ının son konuştuklarının ekran görüntüsünü atmasını istiyorum, aradığı kişiyi tekrar aramasını, o isimle kaydettiği kişi olup olmadığına bakmak için tekrar arattırıyorum, yanındaki arkadaşlarına soruyorum falan. Bu özelliğimi nasıl törpüleyebilirim? Veyahut kadınlık hislerim, karşımdaki kişinin güvenilmez olduğunu söylediği için mi böyle yapıyorum? Karşıma güvenilir bir erkek çıkmış olsa yapmayacak mıyım? Ne düşünüyorsunuz? Siz de böyle misiniz veya böyle olan tanıdıklarınız var mı? Bu normal mi?

Böyle yapmazsam aldatılıp aldatılmadığımı nasıl anlayacağım?
Sürekli aldatılacağını düşünerek yaşanmaz ki. Sizinki sevgi değil saplantı gibi olmuş sanki.
Birinin güvenilir olup olmadığını anlamanın tek yolu ona güvenmektir.
Ya yanılırsınız, ya haklı çıkarsınız.
Ama sizin yönteminiz en son denenecek yol bile değil.

Merhaba. Ben sevgilim olduğunda onu çok kısıtlıyorum ve kıskanıyorum. Mesela WhatsApp'ta çevrimiçi ise ve bana yazmıyosa WhatsApp'ının son konuştuklarının ekran görüntüsünü atmasını istiyorum, aradığı kişiyi tekrar aramasını, o isimle kaydettiği kişi olup olmadığına bakmak için tekrar arattırıyorum, yanındaki arkadaşlarına soruyorum falan. Bu özelliğimi nasıl törpüleyebilirim? Veyahut kadınlık hislerim, karşımdaki kişinin güvenilmez olduğunu söylediği için mi böyle yapıyorum? Karşıma güvenilir bir erkek çıkmış olsa yapmayacak mıyım? Ne düşünüyorsunuz? Siz de böyle misiniz veya böyle olan tanıdıklarınız var mı? Bu normal mi?

Eğer bu şekilde takıntılı bir kıskançlık, aldatılma endişen varsa bence biriyle sevgili olmamalısın. Yaptıkların normal şeyler değil. Bugün gençsin ama ileride sağlıklı bir ilişkin olmaz bu şekilde.

Hastasınız tedavi olun
Kim böyle birini hayatında ister

WhatsApp'ının son konuştuklarının ekran görüntüsünü atmasını istiyorum, aradığı kişiyi tekrar aramasını, o isimle kaydettiği kişi olup olmadığına bakmak için tekrar arattırıyorum,
Bunları asla yapmam. Çok gurur kırıcı. Çevrimiçiyken sadece hayatımdaki kişiyle konuşmak zorunda mıyım?
Bu şekilde kontrol ederek aldatılmanın engelleneceğine de inanmıyorum şahsen. Aldatmak isteyen her koşulda aldatır.
Eşim 12 yıldır hayatımda. 7 senedir evliyim. Mavi tık, son görülme vs her şeyim kapalı. Eşim istediklerinizi istese bana güvenmediği için evliliğimi sorgularım.
Bu açılardan da bakmayı deneyin bence.

Bunları asla yapmam. Çok gurur kırıcı. Çevrimiçiyken sadece hayatımdaki kişiyle konuşmak zorunda mıyım?
Bu şekilde kontrol ederek aldatılmanın engelleneceğine de inanmıyorum şahsen. Aldatmak isteyen her koşulda aldatır.
Eşim 12 yıldır hayatımda. 7 senedir evliyim. Mavi tık, son görülme vs her şeyim kapalı. Eşim istediklerinizi istese bana güvenmediği için evliliğimi sorgularım.
Bu açılardan da bakmayı deneyin bence.
Güveninizi nasıl kazandı eşiniz ilk başlarda

Back
X