Kısıtlama ve kıskançlık

yok yahu adam yine istediğini yapar böyle de elinde tutuyodur işte tek telefon şartı mı var sanki
Tatile kondomla gidiyormuş diyorlar yukarda. Bu kişiye güvenmeye ihtiyacı varmış konu sahibinin.
Mevla kimseleri böyle muhtaçlığa düşürmesin, çok zor.

Tatile kondomla gidiyormuş diyorlar yukarda. Bu kişiye güvenmeye ihtiyacı varmış konu sahibinin.
Mevla kimseleri böyle muhtaçlığa düşürmesin, çok zor.
işte bunu mesela çocuk söylediği için biliyo. böyle bi tip bu kısıtlamaya gelir mi? elinde tutsun diye yalandan ekran fotoları atıyodur işte

Ben o konunda da yorum yapmıştım hatta seni akıllı sanmıştım çocuk aradığı halde açmayınca aferin demiştim sana şimdi o aferinimi geri alıyorum. Tabi ki güvenilmez ya hu soruyor musun.
Evet, 5 gün önce yine aradı da açmadım ama kafama takıyorum hâlâ :( o yüzden kendi hatalarımı da sorguluyorum

Evet, daha önce çok defa aldatıldım. Tam olarak sizin yazdığınız gibi. Kendimi korumak için.

Kendinizi bu şekilde koruyamasınız, sadece yıpratırsınız. Bu şekilde davranarak hem adamın sizden kaçmasına neden olursunuz hemde aldatmayacaksa bile bilinç altına bu düşünceyi farkında olmadan yerleştirirsin. Kendini bir sal, bir rahat bırak. Aldatıyor sada aldatsın aldatığı yere kadar yolu var. En fazla sizde terk edersiniz.

Bu hissin normali yok. Kontrol altına alınmışı var. Herkes biraz da olsa kıskanır tanıyana kadar fakat seninki aşırı olmuş.

Davranış şeklin yanlış. Bu şekilde seni nasıl kontrol altına alabileceğini öğretiyorsun sevgiline. Senin ekran görüntüsü isteyeceğini bildiği için aynı anda hem bir erkek arkadaşı ile hem bir kadın ile yazışıyor olabilir mesela. Yedek bir hat alıp arkadaşının adı ile kaydedip kendi çalıp kendi oynuyor olabilir. Bunun önünü alabilir misin hayır. İsteklerini bu yüzden yerine getiriyor.

Sessizce bekleyip gözlemlesen zaten aldatıp aldatmadığını yakalarsın.Ki zaten eski konunu eklemişler, çektiğin eziyete değmez inan bana...

Biraz patalojik kıskançlık var sende. Yaşını hatırlamıyorum 25 üstü isen kıskançlık için terapi al. Kıskançlığın, güvensizliğinin altında yatan sebebi net olarak anladığında zaten bu tarz güvensiz adamları kendine çekmeyeceksin. Aldatıldım, bu yüzden güvenmiyorum diyebilirsin mesela ama bu sebep değil. Aldatılmanın yarattığı travma esas sebeptir ve bunu çözmek gerekir.

Yok hayır bu arkadaş zaten güven telkin etmiyor ama karşına gerçekten güvenilir biri çıktığında bu davranışlarla ilişkini zedelersin, yazık olur.

Back
X