- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Merhabalar,İlk ben olaraktan:)Seda, yengeç..şimdiden teşekkür ederimBu arada ozelden yazmaniza gerek yok sadece isim.ve.burcunuzu yazicaksiniz bende konu basligi altinda yazicam
Ismimi buraya yazmasam olmaz mı? Özelde daha önce yazmıştım, duruyorsa oradan bakabilir misiniz?Arkadaslar tekrar selamherkese aylik tarot karti açmaya karar verdim konu basligi yanlis oldu degistiremedim de .. içinizden olmasini istediginiz seye niyet edebilirsiniz iki kartlik bi açilim olucak detayli degil genel hatlariyla nisan ayinda neler yasayacaksinizn sizi neler bekliyo neler yapmaniz gerekiyo ona bakicaz hadi baslayalim :)
Isim ve.burcunuzu yazmayi.unutmayin
Ismimi buraya yazmasam olmaz mı? Özelde daha önce yazmıştım, duruyorsa oradan bakabilir misiniz?
Burcum terazi.
Dur allasen philly ortalık zaten karışık.Olmazpp
Dur allasen philly ortalık zaten karışık.
Arkadaaslar burdan yazin msj.kutum fazlasiyla kabarikDur allasen philly ortalık zaten karışık.
Tamam buraya yazdim zeynep akrep yukselende akrep
Merhaba,bu ay.sana sans getirecek.kadersel degisimleri.baslatacagin.bir ay olucak.ustesinden gelmen gereken bir.durum varsa bu ay bunu halletmen icin harekete gecmen gerek.bunun icin yeterli beceriye sahipsin.ask,is yada para konularinda ozellikle maddi durumunda gozle gorulur iyilesmeler olucak biraz iddali olucak ama buyuk bir para bir ev satin almak, gibi mulkiyetle alakali birseyler sozkonusu olabilir bu ay bereketli her acidan..Merhabalar,İlk ben olaraktan:)Seda, yengeç..şimdiden teşekkür ederim
Iliskinizde sizi yaralayann bu insana karsi mesafeli olmalisiniz.bi sure dinlenin.kabugunuza cekilin.biraz bu iliskiden uzaklasmaniz gerekebilir.bu ay iletisim guclukleri cekebilirsiniz.Banada bakar mısın adım merve akrep burcuyum.
Özellikle ilişki konusunda ne olacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?