- 23 Ağustos 2012
- 51.899
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.758
- 898
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Hayırlısı, teşekkür ederim :)Bilmiyorum cnm aci cekmesen bile.kalbini.kirabilir da ollabilir cunku kalp kiriklikgi cikti bekleyip goreceksin artik bu ay.tabi umarim olmaz :)
Nevin yengeçBu arada ozelden yazmaniza gerek yok sadece isim.ve.burcunuzu yazicaksiniz bende konu basligi altinda yazicam
Sevil,nisan ayinda belirsizlikler var.cnm.korkularin bilinmezliklerin var sanirim bi.sure daha devam edicek sirtini donmussun.birilerine kuskunluk yasayabilrsim yada küssen bu halin.nisan ayinda devam.edebilir.sadece bu ay icn konusuyorum.bu ay icin onerim sana baskalrinin.keyfini kacirmasina izin.verme duzelecek cesaretini toplamalisin hedefin herneyse birakma diyor diyor kartlarSevil-Kova
Sevil,nisan ayinda belirsizlikler var.cnm.korkularin bilinmezliklerin var sanirim bi.sure daha devam edicek sirtini donmussun.birilerine kuskunluk yasayabilrsim yada küssen bu halin.nisan ayinda devam.edebilir.sadece bu ay icn konusuyorum.bu ay icin onerim sana baskalrinin.keyfini kacirmasina izin.verme duzelecek cesaretini toplamalisin hedefin herneyse birakma diyor diyor kartlar
Duygu,bu ay cok guzel.seyler yasayacagin.goruluyor yada super hissedeceksin.diyelim yolunda olmayan seni uzen.ber.ne varsa yoluna girecek yada bekledigin bir haber varsa yakin zamanda sana ulasacak.cok.sevineceksin kariyer olur ask olur aklindaki her ne ise..kisacabiyi haberler gelebilirDuygu - Balık
Duygu,bu ay cok guzel.seyler yasayacagin.goruluyor yada super hissedeceksin.diyelim yolunda olmayan seni uzen.ber.ne varsa yoluna girecek yada bekledigin bir haber varsa yakin zamanda sana ulasacak.cok.sevineceksin kariyer olur ask olur aklindaki her ne ise..kisacabiyi haberler gelebilir
Irem,nisan ayinda.bi takim guzel haberler alabilirsin yalniz bu ay kafanda ruhunda kiskanclik,kin,nefret ,bagimlilik gibi duygular hissedebilirsin,bir gonul iliskin varsa kiskancliklar gundeme gelebilir guvensizlikler,sapkinliklar,alkol vs kotu aliskanliklar..bu ay bunlar olusturabilir gundemini butun ihtimalleri sayiyorum hangisi uyarsa sana.bu ay bu dusuncelerden.siyrilman gerektigi yonunda uyari veriyor kartlar..İrem Boğa
Sana.baktimmi.cnm baktim.sankiBen hala bekliyorum bu ay cok onemli benim icin donum noktasi hayatimin
2 zeyneptik :)S
Sana.baktimmi.cnm baktim.sanki
Bunu her ay yapsak ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?