Kişiye özgü aylık (Nisan) tarot yorumu

Sevil,nisan ayinda belirsizlikler var.cnm.korkularin bilinmezliklerin var sanirim bi.sure daha devam edicek sirtini donmussun.birilerine kuskunluk yasayabilrsim yada küssen bu halin.nisan ayinda devam.edebilir.sadece bu ay icn konusuyorum.bu ay icin onerim sana baskalrinin.keyfini kacirmasina izin.verme duzelecek cesaretini toplamalisin hedefin herneyse birakma diyor diyor kartlar

Teşekkür ediyorum

Duygu,bu ay cok guzel.seyler yasayacagin.goruluyor yada super hissedeceksin.diyelim yolunda olmayan seni uzen.ber.ne varsa yoluna girecek yada bekledigin bir haber varsa yakin zamanda sana ulasacak.cok.sevineceksin kariyer olur ask olur aklindaki her ne ise..kisacabiyi haberler gelebilir

YEHUUUUUU

Irem,nisan ayinda.bi takim guzel haberler alabilirsin yalniz bu ay kafanda ruhunda kiskanclik,kin,nefret ,bagimlilik gibi duygular hissedebilirsin,bir gonul iliskin varsa kiskancliklar gundeme gelebilir guvensizlikler,sapkinliklar,alkol vs kotu aliskanliklar..bu ay bunlar olusturabilir gundemini butun ihtimalleri sayiyorum hangisi uyarsa sana.bu ay bu dusuncelerden.siyrilman gerektigi yonunda uyari veriyor kartlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…