Kişiye özgü aylık (Nisan) tarot yorumu

Teşekkür ederim Akuamarin10..Umarım ki

İsmim Sevim Burcum Aslan cnm rica etsem bana da bakabilir misiniz
Cnm bu ay bir iliskin varsa askta kalp kirikliklari gundeme gelebilir.genel anlamda ve is hayatinda sevimsiz gelismeler zor kararlar almak zorunda kalabilirsin.bu ay dengede kalmalisin.bu durum karsinda sessiz sogukkanli kalman konusunda uyari yapiyor kartlar sagliga dikkat sukunet icnde bu ayi sonlandir catismalardan uzak dur.

Naz, akrep...
-konuştuğum kişi ile olan muhabbetimizin gidişatını merak ediyorum*

Zeynep, yengeç. Teşekkürler şimdiden :)
Zeynep,evlilk dusuncen varsa bu ay bunun konusu gecebilir.bu ay inandiklarini sorgulayacagin bir ay olabilir.ahlak,inanc konulari bu ayin temasini olusturacak.askta yada is hayatinda kuskularin.olucak ve kararsizliklar yasayabilirsin.iki arada bi derede kalacaksin...iliskin varsa guvensizlik duyabilirsin.karsindakine guvenmen gerekiyor ve saygi duyman ayrica.

İş hayatında dikkatli olmam gerekiyor sanırım sağol canım tşk ederim

Naz,bu ay iliskinle ilgili uzuntulu bir ay seni bekliyor gibi.. gece uykusuzluklarin ve pismanliklarin sözkonusu olabilir.yada bu kisiye guven duymak konusunda kendini sorgulayabilirsin.fakat bir taraftan gelecege yonelkk planlar konusmalar gecebilir aranizda evlilik gibi.bu kisi senin gecmise cok bagli eski kafali sabit fikirli bir insan oldugunu da dusunuyor olabilir.bunu soylemek istemezdim ama kalp acisi yasayabilirsin..artik yasadigin duruma hangisi uygunsa onu alabilirsin.soylediklerimden..

Slm cnm Benim Eski sevgilimin ismi Burak Burcu Yengeç.Sana daha önce özelden baktirmistim onunla ilgili aniden evlendiği ilgili yazmistin.Son kez buna da bakarsan çok sevinirim

Bu ay senin icin guzel bir ay her acidan gerek ask gerek kariyer gerek maddiyat kafandaki planin yada atmak gereken adim herneyse tam zamani.senin icin.ileriye donup birtakimlar kararlar alicaksin ve sana uzun vadede basari sevinc getirecek

Slm cnm Benim Eski sevgilimin ismi Burak Burcu Yengeç.Sana daha önce özelden baktirmistim onunla ilgili aniden evlendiği ilgili yazmistin.Son kez buna da bakarsan çok sevinirim
Cnm baktigim konulara tekrar bakmak anlamsiZ genel aylik kisa acilimlae bunlar

İrem Boğa

Bu ay senin icin guzel bir ay her acidan gerek ask gerek kariyer gerek maddiyat kafandaki planin yada atmak gereken adim herneyse tam zamani.senin icin.ileriye donup birtakimlar kararlar alicaksin ve sana uzun vadede basari sevinc getirecek

Bu benim mi? :)

Güvenebilir miyim diye kendimi sorguluyorum. Aramızda bir şey yok şuan, aşık ya da tutulmuş değilim; acı çekecek kadar yoğun değil duygularım. bu durumda tam olarak hangi söylediğini almalıyım bilemedim :)

Bilmiyorum cnm aci cekmesen bile.kalbini.kirabilir da ollabilir cunku kalp kiriklikgi cikti bekleyip goreceksin artik bu ay.tabi umarim olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…