- 29 Aralık 2016
- 357
- 390
- 103
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Teşekkür ederim Akuamarin10..Umarım kiMerhaba,bu ay.sana sans getirecek.kadersel degisimleri.baslatacagin.bir ay olucak.ustesinden gelmen gereken bir.durum varsa bu ay bunu halletmen icin harekete gecmen gerek.bunun icin yeterli beceriye sahipsin.ask,is yada para konularinda ozellikle maddi durumunda gozle gorulur iyilesmeler olucak biraz iddali olucak ama buyuk bir para bir ev satin almak, gibi mulkiyetle alakali birseyler sozkonusu olabilir bu ay bereketli her acidan..
Cnm bu ay bir iliskin varsa askta kalp kirikliklari gundeme gelebilir.genel anlamda ve is hayatinda sevimsiz gelismeler zor kararlar almak zorunda kalabilirsin.bu ay dengede kalmalisin.bu durum karsinda sessiz sogukkanli kalman konusunda uyari yapiyor kartlar sagliga dikkat sukunet icnde bu ayi sonlandir catismalardan uzak dur.İsmim Sevim Burcum Aslan cnm rica etsem bana da bakabilir misiniz
Zeynep,evlilk dusuncen varsa bu ay bunun konusu gecebilir.bu ay inandiklarini sorgulayacagin bir ay olabilir.ahlak,inanc konulari bu ayin temasini olusturacak.askta yada is hayatinda kuskularin.olucak ve kararsizliklar yasayabilirsin.iki arada bi derede kalacaksin...iliskin varsa guvensizlik duyabilirsin.karsindakine guvenmen gerekiyor ve saygi duyman ayrica.Zeynep, yengeç. Teşekkürler şimdiden :)
İsmimi buradan yazmak istemiyorum, daha önce özelden yazmıştım tekrar yazdım, bakamazsanız da olsun artık :)
Burcum aslan.
Cnm baktigim konulara tekrar bakmak anlamsiZ genel aylik kisa acilimlae bunlarSlm cnm Benim Eski sevgilimin ismi Burak Burcu Yengeç.Sana daha önce özelden baktirmistim onunla ilgili aniden evlendiği ilgili yazmistin.Son kez buna da bakarsan çok sevinirim
İrem BoğaArkadaslar tekrar selamherkese aylik tarot karti açmaya karar verdim konu basligi yanlis oldu degistiremedim de .. içinizden olmasini istediginiz seye niyet edebilirsiniz iki kartlik bi açilim olucak detayli degil genel hatlariyla nisan ayinda neler yasayacaksinizn sizi neler bekliyo neler yapmaniz gerekiyo ona bakicaz hadi baslayalim :)
Isim ve.burcunuzu yazmayi.unutmayin
Çok merak ettim ay durun heyecanlandımCnm baktigim konulara tekrar bakmak anlamsiZ genel aylik kisa acilimlae bunlar
Bu ay senin icin guzel bir ay her acidan gerek ask gerek kariyer gerek maddiyat kafandaki planin yada atmak gereken adim herneyse tam zamani.senin icin.ileriye donup birtakimlar kararlar alicaksin ve sana uzun vadede basari sevinc getirecek
Güvenebilir miyim diye kendimi sorguluyorum. Aramızda bir şey yok şuan, aşık ya da tutulmuş değilim; acı çekecek kadar yoğun değil duygularım. bu durumda tam olarak hangi söylediğini almalıyım bilemedim :)Naz,bu ay iliskinle ilgili uzuntulu bir ay seni bekliyor gibi.. gece uykusuzluklarin ve pismanliklarin sözkonusu olabilir.yada bu kisiye guven duymak konusunda kendini sorgulayabilirsin.fakat bir taraftan gelecege yonelkk planlar konusmalar gecebilir aranizda evlilik gibi.bu kisi senin gecmise cok bagli eski kafali sabit fikirli bir insan oldugunu da dusunuyor olabilir.bunu soylemek istemezdim ama kalp acisi yasayabilirsin..artik yasadigin duruma hangisi uygunsa onu alabilirsin.soylediklerimden..
Bilmiyorum cnm aci cekmesen bile.kalbini.kirabilir da ollabilir cunku kalp kiriklikgi cikti bekleyip goreceksin artik bu ay.tabi umarim olmaz :)Güvenebilir miyim diye kendimi sorguluyorum. Aramızda bir şey yok şuan, aşık ya da tutulmuş değilim; acı çekecek kadar yoğun değil duygularım. bu durumda tam olarak hangi söylediğini almalıyım bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?