delii :)) bana ders oldu testin içine mal gibi bakmam :) görünürse amennah görünmüyorsa yoktur :)) yapacak bişey yok yani :)
yaaa eylulum uzme kendini yarin ola hayr ola allah buyuk rabbim hayirli zamani en iyi bilendir....saglik olsun bu defa olmasi halindeki prova sayalim tatbikat ettik istebassarili tatbikat oldu bence
hersey kısmet canımmmm kısmetten öte yol gitmiyor. napalım beklicez bu ay olmazsa diger ay olur zaar :))ammmannnn bosver biz sabredenlerden olalim bak ben bi onceki gece yumurtladim kac aydir sonunda 16 gunde yani normal gunumde yumurtladim sanki hamileymisim gibi sevindim cunku aylardr surekli gecikiyo gelmiyo hem stres oluyo insan can sikici oluyo gecen ay evde degildim ona ragmen hamilemiyim diye suphelendimeve gelmeden bi gun once oldum olduktan sonra kendime diyom"manyak kari hamileysen bu cocuk kimden diye sormazlar mi adama " o kadar cocuk odakli olmusuz ki tirlatmisizz galibaa
İNŞALLAHHH bacımm :)ahahhahahh
aaay muzmutbencede cok guzel bı tatbıkat oldu..
ınsallah yakın zamanda gercegını yasarız..
guzel bı enerjıydı ama..
desteginiz için çok tesekkürler canlarımmm... herseyin hayırlısı :)Günaydın kızlarrr...
Eylülcüm canım hiç sıkma kendini daha bata var. Herşeyin hayırlısı. Her ay yeni umut unutma :)
hersey kısmet canımmmm kısmetten öte yol gitmiyor. napalım beklicez bu ay olmazsa diger ay olur zaar :))
öle canım ondan şüphem yok zaten ALLAH ol desin yeterki...hah soyle yaaa...hersey nasip...bak ben turkiyedeyken herkes soruyodu neden dustu anlatiyosun anlamiyolarda bende kim sorsa nasip degilmis ddim gectim kit akilli insanlar ama ben onlari takmiyom...
dimeh sen balık yıyormusun..
haftada 2 yememız lazımmıs artık..
ben gecen hafta zorakı 1 tane yedım..hala daha yemedım..
doktor balık dıyor baska bıse demıyor..cocugun beynının gelısme zamanıymıs 6 aydan sonrası..
bıde cevız yıyeceksın hergun demıstı..onu yıyorum..
sut ıccekmısım sabah aksam..onuda ıcıyorum..
bol bolda su ıcceksın dedı..gunde 4 bardak anca ıcıyorum..hıc ıcmeye fırsat bulamıyorumkkı:S
mıdemde yer kalmıyor..
su ıcenın catlagı olmazmıs,vede bebegın 3 saatte bır kendı ıcınde yuzdugu amınyo sıvısı degısırmıs..
buyuzden bızım su ıcmemız lazımmıs cok..fazla su ıcmeyen erken dogum yaparmıs..
herseye ragmen bı turlu o fazla suyu ıcemedım ben hala yaaaaaaaa
dimeh sen balık yıyormusun..
haftada 2 yememız lazımmıs artık..
ben gecen hafta zorakı 1 tane yedım..hala daha yemedım..
doktor balık dıyor baska bıse demıyor..cocugun beynının gelısme zamanıymıs 6 aydan sonrası..
bıde cevız yıyeceksın hergun demıstı..onu yıyorum..
sut ıccekmısım sabah aksam..onuda ıcıyorum..
bol bolda su ıcceksın dedı..gunde 4 bardak anca ıcıyorum..hıc ıcmeye fırsat bulamıyorumkkı:S
mıdemde yer kalmıyor..
su ıcenın catlagı olmazmıs,vede bebegın 3 saatte bır kendı ıcınde yuzdugu amınyo sıvısı degısırmıs..
buyuzden bızım su ıcmemız lazımmıs cok..fazla su ıcmeyen erken dogum yaparmıs..
herseye ragmen bı turlu o fazla suyu ıcemedım ben hala yaaaaaaaa
evet haftada birkere balık yiyorum zaten ilk zmandan beri yiyodum
ceviz değil badem fındık kuruyemiş yiyorum
süt denedim olmuyo muzlu süt yapıyorum kendime salep falan içiyorum
ben hayatımda hiç su içmezdim çaydan kahveden fırsat kalmazdı şimdi günde 3 litre içiyorum
bende çaysız yapamıyorum ama şimdilerde açık ve az yudum yudum içiyorum
günde birkerede türk kahvem var çocuğa çok iyimiş bikere ama
nescafe hamile kaldığımı öğrendiğim gün içtim en son dahada içmedim
Aynen böyle süt,ceviz bol su günde 2 litre içiyorum hemen hemen ama bende balık yiyemiyorum ya.Geçen akşam eşim dışarda yaptırıp getirdi hamsi onu yedim salatayla birazcık. Bugünlerde yumurtadan da tiksindim. Sabahları kahvaltıda yiyordum birtane haşlayıp.
kızım balığını yeee koy ekmegin arasına götür :) bişey olmaz bebişin içinn...oooh ne guzel..
kendımı cok sorumsuz hıssettım sımdı:S
yaa bız yenı tasındık ya hala ocagım baglanmadı..evde yemek pısıremıyorum oyuzden:S
dolayısıyla kaynanamda balık yapılcakkı yıyecem ooff..
vıcdan azabı duyuyorum yıyemedıgım ıcın:S (hıcte sevmem o ayrı)
iş yerınde o kadar suyu nasıl ıcıyonkı..benım su ıcmeyen halım bıle dakka başı çişe cıkıyor..
benım kadar işeyen yoktur herhalde
oooh ne guzel..
Kendımı cok sorumsuz hıssettım sımdı:s
yaa bız yenı tasındık ya hala ocagım baglanmadı..evde yemek pısıremıyorum oyuzden:s
dolayısıyla kaynanamda balık yapılcakkı yıyecem ooff..
Vıcdan azabı duyuyorum yıyemedıgım ıcın:s (hıcte sevmem o ayrı)
iş yerınde o kadar suyu nasıl ıcıyonkı..benım su ıcmeyen halım bıle dakka başı çişe cıkıyor..
Benım kadar işeyen yoktur herhalde
kendıme bı tane pet sıse ayarlayıp,onu bıtırmeye calıscam..
baska turlu kac bardak ıctıgımden haberım olmuyor..
bende yumurta delısı oldum hamıle kaldıgımdan berı..hep gozumun onune yumurta yedıgımın hayalı gelıyor..
yınede yapıp yemeye usenıyorum onu bıle
kızım balığını yeee koy ekmegin arasına götür :) bişey olmaz bebişin içinn...
benimde soğuklar başladığından beri çişe gidiom saat başı :)
evet balığını yeee ihmal etme.. allah korusun kız bişey olmaz yavruna...kız ocagım olsa valla yapıp yıyecem..kendı sevmeme işimi gectım artık..
baskasının elıne bakınca da hadı annen yapsın yıyelım dıyemıyorum:S
oooff gıcık oldum ıyıce..cocugum beyınsız olcak diye korkuyorum..(allah korusun)
su işinide pc basından kalkar kalkmaz çözecem şimdi..
benım ıcın soguk sıcak farketmıyor..sankı agzımla ıdrar yolum tek hattan olusuyor..ustten yolladıgım an alttan cıkıyor..
aay bıde baska bı sorun cıktı basıma..artık hapsurunca altıma işiyorum..
oglum noluyoo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?