Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

baya beklemiştim cnm walla sonunda Rabbim yüzüme güldü. ümit yitirmek yok

kızlar ben geldim uykumdan uyandım :):):)

kızımı gördüm rüyamda. Doğumu yapmışım 2.800 gram doğmuş kızım ama sanki 1 yaşında doğmuş gibi yürüyordu sıpam...

ben artık bir kaç gün o rüyayı düşünür dururum.....

rüyan hayır olsun inşallahhh

aaaayyy yazdıklarınızı okuyunca duygulandım sımdı haaaaa..
vay bee gecen sene mart,nisan ayında burda neler konusurduk..
sımdı karnımız burnumuzda..allahtan korkmayan taş olur valla..
en umıtsız anında kulunu güldürüyor..

bende yerlerı sıldım kurusun dıye beklıyorum..

maşallahh kız yakında doğurcaksınız Allahın izniyle sonra dogumdan önce neler yaşadığınıza güleceksiniz yada duygulanacaksınız:))

benim artık umudum kalmadı yaaa 7ay bitti işte millan çok çaresizim yaaa evlenmekte hayal gelirdi bana ama bizim elimizdeydi. bu bebek işi tamamen Allah'ın mucizesi

sanki 7 ayda ümidin keesildi yıllardır bekleyenler napsın ozaman olucak inşallah seninde ben hep inandım kalamıyodum ama kocama çocuğumuzdan bahsediyosun gözü şu renk olsun ten rengi şöle olsun bende anne olucam diyip duruyodum önce inanıcan olucak inşallh

kızım ben 9 ay bekledım ya..
işte hep bızım sucumuz aslında evlendıgın gıbı calısmalara baslamak lazım..
rahımıde tembellestırdık..ilk 1 yıl ıcınde olmaması normalmıs..
ama gelde bebek ısteyene anlat bunu:S

inanıyorum inanıyorum ama heray sonu hayal kırıklığı dünkü çizgi beni mahvetti. totomdan element uydurdum yaa!!!! inanmasam zaten bukadar üzelmem dimi her ay sonu neyse yinde Allah'ın işine karışılmaz... Bizi evlatsızlıkla sınamasın İnşallahhhh

bok var gibi 2yıl bekledik nevar sanki yapsaydık dimi ama o küçük bebegin ne yükü olacaktı bize çooooooook pişmanım bende çooooook. şimdiki aklım olsa ahhh... nişanlıyken başlardım hahahha :)

bok var gibi 2yıl bekledik nevar sanki yapsaydık dimi ama o küçük bebegin ne yükü olacaktı bize çooooooook pişmanım bende çooooook. şimdiki aklım olsa ahhh... nişanlıyken başlardım hahahha :)

evlendik hiç korunmadık 5 ay sonra oldu anam gibi pırt die kalamadım hemen bence beklemekle ilgisi yok boşa üzülme eylül olur inşallah

sizin bı sorununuz yok nede olsa..sadece zamanını beklıceksınız yapcak bıse yok..
hemde 7 ay nedırkı,yıllarca beklıyenlerın yanında..
belkı hamılesın suan ne bılıyon..

sizin bı sorununuz yok nede olsa..sadece zamanını beklıceksınız yapcak bıse yok..
hemde 7 ay nedırkı,yıllarca beklıyenlerın yanında..
belkı hamılesın suan ne bılıyon..
Haklısın canım doğru diyorsun...
bakalım inşallah hamileyimdir :)))
yarın adet günüm gelmezse iyi olur hahha :)

bana gel demedi ama canım ya klomeni kullan 4 gün ara sonra duphaston kullan dedi bakalım hayırlısı yaaa inşallah işe yarar sen hala kullanıyor musun peki ?

kocan sana takılıyordur millan emin ol onun gözünde dünyanın en güzel kadını sensin şu an içinde ondan bi parça taşıyorsun kuzum yaa düşünsene

baya beklemiştim cnm walla sonunda Rabbim yüzüme güldü. ümit yitirmek yok
benim kırmızılar sanırım geliyor canım belim ve kasıklarım çok ağrıyor
rüyan hayrolsun kuzum maşallah kuzucuuuna rabbim doğduğu yürüdüğü günleride görmeyi nasip etsin

aynı şeyi bende düşünüyorum eylül. şimdiki aklım olsa değil iki yıl beklemek iki gün bile beklemezdim belkii de şimdi 1,5 yaşında kuzum olurdu ne güsel tabi allahın işi belli olmaz.. rabbim daha çok bekletmesin hiçbirimizi inşallah (amin)

kızlar bişi sölicem şimdi biizm işyerinde bi çocuk var arkadaşımız bu tuvalete girdi çıktı döndü bana aynaya bakıyorum bakıyorum kendimde bi eksik bulamıyorum dedi çok yakışıklıymış on u sölemek istiyo bende gel ben sana sölim eksiğini boyun burnun dedim ama şaka yaptım ya allah beni cezalandıırsa çocuğumun burnu olmazsa (((((( allah affetsin şaka yaptım ama ben biz onunla öle kzıdırıyoruız bizrbirimizi onun için öle dedim bişi olurmu acaba (((((((

kocan sana takılıyordur millan emin ol onun gözünde dünyanın en güzel kadını sensin şu an içinde ondan bi parça taşıyorsun kuzum yaa düşünsene

agzına saglık yagmur yaa moral verdın..
valla kendımı kullanılmış bı mendıl gıbı hıssedıyorum
oda nasıl bı lafsa
yaa o,bu degılde..ben gercekten sadece onun cocugunu tasıyormusum gıbı hıssedıyorum..
sankı tasıyıcı gıbı falan..bebıste bana aıt hıcbıse yok gıbı..
allah allah:44::44: yenı sendromumda bu..

kız dimeh allah seni ne etmesin :) deli öle şey olur mu Allah korusun düşünüp morelini bozma bebege zarar! Allah senin ne niyetle söylediğini biliyor... korkma bişey olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…