yani bi umut hala var diyorsunseninde bayaaa bi gecikmiş adetin baksana:44: kafam karıştı sen 14 haziranda adet olacaktın olmadın ve ağustosun 8-9 unda mi belli oldu yaniii gerçekten mucize kusum yaa hadi hayırlısı inşallah benimde bi mucizem oluuuur
rüyan hayır olsun inşallahhhkızlar ben geldim uykumdan uyandım :):):)
kızımı gördüm rüyamda. Doğumu yapmışım 2.800 gram doğmuş kızım ama sanki 1 yaşında doğmuş gibi yürüyordu sıpam...
ben artık bir kaç gün o rüyayı düşünür dururum.....
İnşallah canım AMİNevet doğru sölüyo inşallah o çizgiyi en yakın zamanda kıpkırmızı görürüüsn inşallah yarabbim
maşallahh kız yakında doğurcaksınız Allahın izniyle sonra dogumdan önce neler yaşadığınıza güleceksiniz yada duygulanacaksınız:))aaaayyy yazdıklarınızı okuyunca duygulandım sımdı haaaaa..
vay bee gecen sene mart,nisan ayında burda neler konusurduk..
sımdı karnımız burnumuzda..allahtan korkmayan taş olur valla..
en umıtsız anında kulunu güldürüyor..
bende yerlerı sıldım kurusun dıye beklıyorum..
maşallahh kız yakında doğurcaksınız Allahın izniyle sonra dogumdan önce neler yaşadığınıza güleceksiniz yada duygulanacaksınız:))
benim artık umudum kalmadı yaaa 7ay bitti iştemillan çok çaresizim yaaa evlenmekte hayal gelirdi bana ama bizim elimizdeydi. bu bebek işi tamamen Allah'ın mucizesi
maşallahh kız yakında doğurcaksınız Allahın izniyle sonra dogumdan önce neler yaşadığınıza güleceksiniz yada duygulanacaksınız:))
benim artık umudum kalmadı yaaa 7ay bitti iştemillan çok çaresizim yaaa evlenmekte hayal gelirdi bana ama bizim elimizdeydi. bu bebek işi tamamen Allah'ın mucizesi
inanıyorum inanıyorum ama heray sonu hayal kırıklığısanki 7 ayda ümidin keesildi yıllardır bekleyenler napsın ozaman olucak inşallah seninde ben hep inandım kalamıyodum ama kocama çocuğumuzdan bahsediyosun gözü şu renk olsun ten rengi şöle olsun bende anne olucam diyip duruyodum önce inanıcan olucak inşallh
bok var gibi 2yıl bekledikkızım ben 9 ay bekledım ya..
işte hep bızım sucumuz aslında evlendıgın gıbı calısmalara baslamak lazım..
rahımıde tembellestırdık..ilk 1 yıl ıcınde olmaması normalmıs..
ama gelde bebek ısteyene anlat bunu:S
bok var gibi 2yıl beklediknevar sanki yapsaydık dimi ama o küçük bebegin ne yükü olacaktı bize çooooooook pişmanım bende çooooook. şimdiki aklım olsa ahhh... nişanlıyken başlardım hahahha :)
Allah'ın mucizesiiiiii canımm...evlendik hiç korunmadık 5 ay sonra oldu anam gibi pırt die kalamadım hemen bence beklemekle ilgisi yok boşa üzülme eylül olur inşallah
Haklısın canım doğru diyorsun...sizin bı sorununuz yok nede olsa..sadece zamanını beklıceksınız yapcak bıse yok..
hemde 7 ay nedırkı,yıllarca beklıyenlerın yanında..
belkı hamılesın suan ne bılıyon..
bana gel demedi ama canım yaselam kızlarrr nasılsınız bakalım
eylülcüm kırmızılar gelmeden ümidimizi kaybetmiyoruzhakkınızda hayırlısı olsun canım vardır bir vakti saati üzme sakın kendini canım..napalımm bizler biraz bekliyoruz ama bizim sınavımızda bu ..Rabbim saglıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah en yakın zamanda..
yagmurcum klomen tedavisini 2 ay denedim ben ...adetin 3.günü veya 5.günü başlatıyor doktorlar 5gün sabah aksam içiyorsun bitiminde 3 gün sonra doktora gidiyosun yumurtalarının gelişimine bakıyor doktor..
sonra her 2 güne 3 güne cagırıyo ne kadadr büyüdügüne bakıyo ve yeterli büyüklüge gelince catlatma ignesi yazıyo
söyledigi gün ve saatte vurduruyosun cnm ...
yan etkileri gögüslerde şişlik mide bulanması karında şişlik yapıyo ...ama herkezde oluyo bu korkulacak bi durum degil
kocamada gıcık oluyorum ne dedıgı bellı degıl onunda..
dun dukkanda yemek yerken,
hem benım kılomla dalga gecıyor..göte basa bak..
ne karılar var manken gıbı,benımkıde oldu topaç..
benım moralımı bozuyor,sonrada esprı yaptıgını soyluyor..
dıyorum ona 1 esprı 1 kere yapılır..
sen aylardır aynı seylerı soyleyıp,kendı kendıne guluyorsun..
sonrada eve gelıyoruz..ben göbegıme yag surerken bu sefer dıyorkı bana,
su halının kıymetını bılmeyıp o göbegınden utanıyorsun ya o kadar kınıyorum kı senı..
o cocuk olsun dıye ne kadar ugrastık,simdiyse sen tutmus göbegını saklamaya calısıyorsun..
hamıle oldugun bellı olmasın dıye cabalıyorsun..
dedım bunu sen mı bana soyluyorsun..acaba benım boyle dusunmeme sebep olan kım?
göruntumle dakka bası dalga gecıp,benı uzen kendısı..sonrada tutmus benı kınıyor
benim kırmızılar sanırım geliyor canım belim ve kasıklarım çok ağrıyorbaya beklemiştim cnm walla sonunda Rabbim yüzüme güldü. ümit yitirmek yok
rüyan hayrolsun kuzum maşallah kuzucuuunakızlar ben geldim uykumdan uyandım :):):)
kızımı gördüm rüyamda. Doğumu yapmışım 2.800 gram doğmuş kızım ama sanki 1 yaşında doğmuş gibi yürüyordu sıpam...
ben artık bir kaç gün o rüyayı düşünür dururum.....
aynı şeyi bende düşünüyorum eylül. şimdiki aklım olsa değil iki yıl beklemek iki gün bile beklemezdimbok var gibi 2yıl beklediknevar sanki yapsaydık dimi ama o küçük bebegin ne yükü olacaktı bize çooooooook pişmanım bende çooooook. şimdiki aklım olsa ahhh... nişanlıyken başlardım hahahha :)
kocan sana takılıyordur millan emin ol onun gözünde dünyanın en güzel kadını sensin şu aniçinde ondan bi parça taşıyorsun kuzum yaa düşünsene
kız dimeh allah seni ne etmesin :) deli öle şey olur mu Allah korusun düşünüp morelini bozma bebege zarar! Allah senin ne niyetle söylediğini biliyor... korkma bişey olmazzkızlar bişi sölicem şimdi biizm işyerinde bi çocuk var arkadaşımız bu tuvalete girdi çıktı döndü bana aynaya bakıyorum bakıyorum kendimde bi eksik bulamıyorum dedi çok yakışıklıymış on u sölemek istiyo bende gel ben sana sölim eksiğini boyun burnun dedim ama şaka yaptım ya allah beni cezalandıırsa çocuğumun burnu olmazsa(((((( allah affetsin şaka yaptım ama ben biz onunla öle kzıdırıyoruız bizrbirimizi onun için öle dedim bişi olurmu acaba (((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?