Kızlar ben gece uyuyamadım tekmelerden çok rahatsız etti oğluşum. Eşim erken yatmıştı bende 2.30 gibi yattım artık bayılmışım. Sabah 5 te eşim elini karnıma koymuş tekmeleri hissetmiş bu sefer bebekle konuşmaya başladı. Bana demez mi sen nasıl uyuyorsun bu kadar tekmeliyor hareket ediyor içinde uyandırdı beni sağ olsun. Gülsem mi ağlasam mı bilemedimçok sağol dedim tam uyumuşum uyandırdın beni sonra 1 saat falan döndüm durdum yatakta. O kafasını yastığa koymadan uyudu tabi
kız ocagım olsa valla yapıp yıyecem..kendı sevmeme işimi gectım artık..
baskasının elıne bakınca da hadı annen yapsın yıyelım dıyemıyorum:S
oooff gıcık oldum ıyıce..cocugum beyınsız olcak diye korkuyorum..(allah korusun)
su işinide pc basından kalkar kalkmaz çözecem şimdi..
benım ıcın soguk sıcak farketmıyor..sankı agzımla ıdrar yolum tek hattan olusuyor..ustten yolladıgım an alttan cıkıyor..
aay bıde baska bı sorun cıktı basıma..artık hapsurunca altıma işiyorum..
oglum noluyoo bana
Ayy demek herkeste var aynı sorun. Geçen gün bende yazcaktım buraya unutmuşum. Aynen canım hapşurunca çiş kaçırmaya başladımdoktoruna sordun mu? ben sormadım henüz. bende çok su içmeme sürekli çişimin gelmesine bağlıyordum. ha bi de sürekli çişim geliyor ama tuvalete gidince az yapıyorum.
kocamada gıcık oluyorum ne dedıgı bellı degıl onunda..
dun dukkanda yemek yerken,
hem benım kılomla dalga gecıyor..göte basa bak..
ne karılar var manken gıbı,benımkıde oldu topaç..
benım moralımı bozuyor,sonrada esprı yaptıgını soyluyor..
dıyorum ona 1 esprı 1 kere yapılır..
sen aylardır aynı seylerı soyleyıp,kendı kendıne guluyorsun..
sonrada eve gelıyoruz..ben göbegıme yag surerken bu sefer dıyorkı bana,
su halının kıymetını bılmeyıp o göbegınden utanıyorsun ya o kadar kınıyorum kı senı..
o cocuk olsun dıye ne kadar ugrastık,simdiyse sen tutmus göbegını saklamaya calısıyorsun..
hamıle oldugun bellı olmasın dıye cabalıyorsun..
dedım bunu sen mı bana soyluyorsun..acaba benım boyle dusunmeme sebep olan kım?
göruntumle dakka bası dalga gecıp,benı uzen kendısı..sonrada tutmus benı kınıyor
aynen aynen hep çışim var ama azcık bıse cıkıyor yaparken:S
doktoruma sormadım..cunku normal dıye bılıyorum,hamıleyken oyle olurmus..
rahım kasları tutmuyor herhalde pek artık..
kardesımde gulerken altına ıserdı hep
anaaaaam ıyı ben sanslıyım bu konuda benımkı gecelerı rahat duruyor hep..
bıtek gecen hafta yatmadan cıkolata yemıstım..
nerden yedım uyuyacam uyutmuyor,fır dönuyor karnımda..
dedım bı daha yatmadan yemem hıcbıse,döndum durdum yatakta hanfendı uyuyana kadar
Aaa o çok kötü yaa. Niye öyle yapıyor? Yeterince psikolojimiz bozuluyor. Bende çok takıyorum kilo aldım diye bi de zaten büyük olan göğüslerim iyice büyüdü ama eşim sağ olsun o konuda hep destek. farkında kendimi kötü hissettiğimi sürekli böyle daha güzel oldun daha seksi oldun diyip duruyor. pinokyom benimbiliyorum yalan söylüyor ama olsun o bile iyi geliyor insana.
tutma kendini ağla bak bakalım bi daha yapar mı?benımkı oohh be hamıleye benzedın sonunda deyıp hem benı ve karnımı sevıyor..
sonrakı gun aptal saptal kendınce dalga gecıyor benımle..
valla cok taktım kafaya:S
valla bıgun dayanamayıp aglayıp zırlamaya baslıcam o lafları duyunca..
dun gözlerım doldu,zor tuttum kendımı
anammmmm ne cisli muhabbet olmustest icin isiyosun sonra beek olunca surekli isiyon buda yetmiyo sonra altina bile kaciriyon zor is kadin olmakkk....
az kaldı kuuzum doğurcaksınız Hayırlısıyla...sorma muzmutcum bide hayırlısyla doğursak inşallah
sorma muzmutcum bide hayırlısyla doğursak inşallah
dogurursuuz allahi izniyle simdi dogumu en cok yaklasan sensin hamilelik takvimin yok ama ben biliyomsenin bat 23 nisan di.ne cabuk geciyo zaman ya daha dun gibi hatirliyom hamilelik sevincimizi 23 mayisi beklemeyi zaman cok hizli akiyo:2:
az kaldı kuuzum doğurcaksınız Hayırlısıyla...
kocam sabah benim üzüldüğümü görünce diorki bizim velet göz kırptı :)) gelecek az kaldı dio:) oyy canım yaaainşallah kuzum inşallah sizin içinde yazıcaz burda az kaldı die allahın izniyle
kocam sabah benim üzüldüğümü görünce diorki bizim velet göz kırptı :)) gelecek az kaldı dio:) oyy canım yaaa
evet doğru sölüyo inşallah o çizgiyi en yakın zamanda kıpkırmızı görürüüsn inşallah yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?