Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canim sanki bebek icin adetin bitiminden 7 gün sonra baslamak iyi diye okumustum:26:

demekki sağlam dağmıyım ben...demekki benim dönüm noktam çocuk olacak savulun battal gazi geliyor

angel cim beni yanlıs anlamassan bişey soyleyecegim senin bu yasadıklarına benzer olayları da arkadasım yasadı. onun kayıvalidesi hiç yalnız bırakmıyordu, hep onlardaydılar, hiç özelleri kalmadı sooradan ve birbirlerinden uzaklastılar iyice suan ise ayrılma asamasındalar. biz sana ne desek yarım kalır. bence sen bi uzmana git beynini ve kalbini daha fazla hırpalama. en azından içini doker rahatlarsın. kimseye soylemene gerek yok gizli gizli git bence. esinin sana sahip cıkması gerek, severek mi görucu usuluyle mi evlendiniz, bir de yası senden buyuk mu esinin. kırdıysam gercekten özur dilerim sadece cok benzer geldi yazdıkların

allah bozmasın canım şimdi onlar da çok heyecanlıdır :) malum bebek değil bebekler geliyo darısı tüm isyenlere inşallah.amin.rabbim korusun sizleri canım inşallah yarın ki doktor kontrolün iyi geçer.

birde eşim hep diyorki sen çok masumsun ...sen sütten çıkma ak kaşıksın...diyorum kime ne yapmışım...söyle...yok sen hep suçsuzsun...kime kazık soktum diyicem...olmucak...oh la içim rahatladı kızlar bayadır tutmuşum içimde şimdi bir naneli cigarada içerim...tam vuruş yaparım ya kocamı dövesim geliyor ona böyle şiddet uygulayasım geliyor ...öyle bir gıcık oluyorum bu hareketlerine...herdaim onlar haklı suçsuz ...zaten diğer durumda onlar büyük...acaip sövesim geldi ...tuttum kendimi

bütün kızlar toplanmış bugüüün ne güzellll

selam kızlaar nasılsınıız

Selam canim iyilik,senden??

deli kaynanalari konusuyoruz

ben yaptim faydasi oldu zarari olmadievet adet bittikten sonra basliyosun 15 gun suruyor

ama 7. gün demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yani misal ayin 3. de adetin son günü ve ayin 10 unda basliyorum?

demekki sağlam dağmıyım ben...demekki benim dönüm noktam çocuk olacak savulun battal gazi geliyor

baya sağlamsın ki senin ki kelek çıkmış anamm olsun bebiş te bak kimi takıyon artık kimse umruna gelmez benim öyle oldu kendimi yanlız hissetmiyom ki hiç kocam kahveye falan gidiyo aramıyom gel artık geç oldu diye o da şaşkın kendi arıyo korkudan aşkım çıktım geliyom diye

ay sen böyle yazdıkça benim tüylerimin hepsi ayağa kalktı Rabbim kimseyi o duruma getirmesin

Aman maasallah canim

Valla oglumuz olursa cok dikkatli olmaliyiz. Kizimiz olursa da k.validesi boyle sapik olmasin diye dua edicez sanirim.

hauahuaha harbi bu erkeklerin beyni yok...sağdan soldan ödünç alıyorlar...

Kim ne derse desin erkekler bebekten sonra daha da farkli davraniyo bence.

allah bozmasın canım şimdi onlar da çok heyecanlıdır :) malum bebek değil bebekler geliyo darısı tüm isyenlere inşallah.amin.rabbim korusun sizleri canım inşallah yarın ki doktor kontrolün iyi geçer.

valla benden daha buyk tepkiler verdiler uctular resmen meger benim esim bekarkende hep ikiz cocuklarim olur insallah diye dua edermis ikizler gorunce cok severmis duasi kabul oldu galiba insallah yarinida hayirlisiyla atlatsak rahatlicam vallahi.

Torunu niye bu kadar cok istiyo bak simdi aklima fesatlik geldi. Sen cocukla ilgilenicen o da ogluna iyice doyacak arada parazit kalmayacak.

bebişler gelsin de bence kocasını da takmaz kayınvalidesini de :) bir zaman sonra onlarda ilgisizlikten ayrı düşerler kıskandıracak kimse kalmadı diye bence :)

Aman maasallah canim

Valla oglumuz olursa cok dikkatli olmaliyiz. Kizimiz olursa da k.validesi boyle sapik olmasin diye dua edicez sanirim.

sağol canım benim biz öyle bir kayınvalide olsak öyle bir tip olsa bizde burda anlaşamazdık birbirimizle.demekki aramızda çürük yok :) ama işte evlendirirken karşı tarafa dikkat etmek lazım benim eşim bir evin tek oğlu 3 tane kız kardeşi var ne görümcelerden ne de kayınvalidemden böyle şey görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…