bütün kızlar toplanmış bugüüün ne güzellll
selam kızlaar nasılsınıız
ben gecen ay adetim bittiği gün yaptım soğan kürünü. başladığım ay adetim 3 gün sürmüştü korkmuştum normalde 5-6gün sürerdi. soğan kürü yaptım bu ay 2 gün önce adet oldum ve normal geldi adetim :) faydası oldumu bilmem bakalım bu ay ne olcak :) bende 15 gün denemem gerekirken 11 gün içmiştim :)
65 dedimya françesça
Bu kadin ablama dememis onu. Diyemez cunku korkuyo onun sivri dilinden. Cevap harbi iyiymis ama
65 cok da genc bir yas degil. Allah islah etsin diyelim. Ablam ne zaman cocuk yapti. O zaman sesini cikardi zaten bu aileye. 2.cocuktan sonra artik iyice tirstilar. Ben oyle bir aileye gitsem kesin ezilirdim ama. Allah dagina gore kar veriyo bence.
Kizim seninkine oyle bi gicik oldum ki gozum gormedi valla. Hasta ruhlu sapik kadin!
bende öle okumuştum ama dayanamayıp başlamıştım :)Canim sanki bebek icin adetin bitiminden 7 gün sonra baslamak iyi diye okumustum:26:
demekki sağlam dağmıyım ben...demekki benim dönüm noktam çocuk olacak savulun battal gazi geliyor
masallah masallah allah nazardan saklasin benimkide oyle hele bebislerden sonra iyice duskun oldular gecen dana kesmisler cocuklarin sadakasi olsun diye allaha sukur benimkinin annesineen cok soyledigi sey babami yerime op oda kadini utandirmak icin birde diyo bana desen sende karini op hemen operim yok demem piskinoylede beni utandiriyo
bütün kızlar toplanmış bugüüün ne güzellll
selam kızlaar nasılsınıız
ben yaptim faydasi oldu zarari olmadievet adet bittikten sonra basliyosun 15 gun suruyor
demekki sağlam dağmıyım ben...demekki benim dönüm noktam çocuk olacak savulun battal gazi geliyor
angel cim beni yanlıs anlamassan bişey soyleyecegim senin bu yasadıklarına benzer olayları da arkadasım yasadı. onun kayıvalidesi hiç yalnız bırakmıyordu, hep onlardaydılar, hiç özelleri kalmadı sooradan ve birbirlerinden uzaklastılar iyice suan ise ayrılma asamasındalar. biz sana ne desek yarım kalır. bence sen bi uzmana git beynini ve kalbini daha fazla hırpalama. en azından içini doker rahatlarsın. kimseye soylemene gerek yok gizli gizli git bence. esinin sana sahip cıkması gerek, severek mi görucu usuluyle mi evlendiniz, bir de yası senden buyuk mu esinin. kırdıysam gercekten özur dilerim sadece cok benzer geldi yazdıkların
valla yazık ablana haa.ne kayınvalideler var nazar değmesin benim kayınvalidem toz kondurmaz tartışırken görse oğluna kızar iyi davran kıza ağzından güzel sözleri düşürme ismiyle hitap etme ağzınız güzel alışsın der hep.canım annem benim :)
baya sağlamsın ki senin ki kelek çıkmışanamm olsun bebiş te bak kimi takıyon artık kimse umruna gelmez benim öyle oldu kendimi yanlız hissetmiyom ki hiç kocam kahveye falan gidiyo aramıyom gel artık geç oldu diye o da şaşkın kendi arıyo korkudan aşkım çıktım geliyom diye
baya sağlamsın ki senin ki kelek çıkmışanamm olsun bebiş te bak kimi takıyon artık kimse umruna gelmez benim öyle oldu kendimi yanlız hissetmiyom ki hiç kocam kahveye falan gidiyo aramıyom gel artık geç oldu diye o da şaşkın kendi arıyo korkudan aşkım çıktım geliyom diye
allah bozmasın canım şimdi onlar da çok heyecanlıdır :) malum bebek değil bebekler geliyodarısı tüm isyenlere inşallah.amin.rabbim korusun sizleri canım inşallah yarın ki doktor kontrolün iyi geçer.
bebişler gelsin de bence kocasını da takmaz kayınvalidesini de :) bir zaman sonra onlarda ilgisizlikten ayrı düşerler kıskandıracak kimse kalmadı diye bence :)
Torunu niye bu kadar cok istiyo bak simdi aklima fesatlik geldi. Sen cocukla ilgilenicen o da ogluna iyice doyacak arada parazit kalmayacak.
Aman maasallah canim
Valla oglumuz olursa cok dikkatli olmaliyiz. Kizimiz olursa da k.validesi boyle sapik olmasin diye dua edicez sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?