evet bende öle düşünüyorum. erkekler kesinlikle bebekten sonra %100 değişiyor!Kim ne derse desin erkekler bebekten sonra daha da farkli davraniyo bence.
Insallah bebeb bir an evvel gelir de hevesi kursaginda kalir kadinin
angel ablamdada vardı öyle bi kaynana şu an 10 yıllık evliler ve kayınvalide koptu gitti allahtan karışmıyo bişilerine.. inşallah sende kurtulursun yakında..
valla kızlar benim sıkıntımda eşimleadamın her yaptığına karışıyorum. sürekli benle ilgilensin istiyorum. azcık şımarık mıyım ben ne bi çocuk olsada onla ilgilensem düşsem adamın yakasından
sağol canım benim biz öyle bir kayınvalide olsak öyle bir tip olsa bizde burda anlaşamazdık birbirimizle.demekki aramızda çürük yok :) ama işte evlendirirken karşı tarafa dikkat etmek lazım benim eşim bir evin tek oğlu 3 tane kız kardeşi var ne görümcelerden ne de kayınvalidemden böyle şey görmedim.
valla benden daha buyk tepkiler verdiler uctular resmen meger benim esim bekarkende hep ikiz cocuklarim olur insallah diye dua edermis ikizler gorunce cok severmis duasi kabul oldu galiba insallah yarinida hayirlisiyla atlatsak rahatlicam vallahi.
sağol canım benim biz öyle bir kayınvalide olsak öyle bir tip olsa bizde burda anlaşamazdık birbirimizle.demekki aramızda çürük yok :) ama işte evlendirirken karşı tarafa dikkat etmek lazım benim eşim bir evin tek oğlu 3 tane kız kardeşi var ne görümcelerden ne de kayınvalidemden böyle şey görmedim.
inşallah düzelirim valla böyle çok zor yoksakız bende öleydim sonraa şimdi şimdi biraz düzeldim :) bebeğim olursa inşallah dahada düzelirim :)
düzelirsin düzelirsin :) artık ben kaçıorum kocam kovalııo :) bizim yatak odasında da tv var akşamları haftada 2-3 kez ben şunu izlicem bunu izlicem die gidiorum sonra o gelio arkamdan :))) hahah kendisi demeye başladı sen benle ilgilenmion beni sevmion die :) taktik sende dene :))inşallah düzelirim valla böyle çok zor yoksaiki senedir hiç düzelmedim amma
bizler hamile olduğumuzu öğrenince hemen anne oluyoruz o bebeğin herşeyini hissediyoruz şuanda hareket etmiyo ama kasılmalarıyla ben burdayım diyo ben bebeğimiz doğunca babasının suratını çok merak ediyorum işte o zaman tam baba olacak kuzum benim :) canım ne istese alıyo kıyamam
angel cim beni yanlıs anlamassan bişey soyleyecegim senin bu yasadıklarına benzer olayları da arkadasım yasadı. onun kayıvalidesi hiç yalnız bırakmıyordu, hep onlardaydılar, hiç özelleri kalmadı sooradan ve birbirlerinden uzaklastılar iyice suan ise ayrılma asamasındalar. biz sana ne desek yarım kalır. bence sen bi uzmana git beynini ve kalbini daha fazla hırpalama. en azından içini doker rahatlarsın. kimseye soylemene gerek yok gizli gizli git bence. esinin sana sahip cıkması gerek, severek mi görucu usuluyle mi evlendiniz, bir de yası senden buyuk mu esinin. kırdıysam gercekten özur dilerim sadece cok benzer geldi yazdıkların
Kim ne derse desin erkekler bebekten sonra daha da farkli davraniyo bence.
ayy bnmde 3 görümcem varr kardeş kardeş geçinioruz düşman çatlatıoruz vallahi sewiorum hepisini burdan selamlar ve kucak dolusu sevgiler gönderiyorum kendilerine
bizler hamile olduğumuzu öğrenince hemen anne oluyoruz o bebeğin herşeyini hissediyoruz şuanda hareket etmiyo ama kasılmalarıyla ben burdayım diyo ben bebeğimiz doğunca babasının suratını çok merak ediyorum işte o zaman tam baba olacak kuzum benim :) canım ne istese alıyo kıyamam
Dikkat ediyorum da ogluna asik olan kadinlarin kocalari hep mal gibi oluyo. Kadinlariyla ilgilenmeyen tipler hep. Kadinlar da bu boslugu ogullariyla dolduruyolar bence.
inşallah düzelirim valla böyle çok zor yoksaiki senedir hiç düzelmedim amma
bende öle okumuştum ama dayanamayıp başlamıştım :)
Kim ne derse desin erkekler bebekten sonra daha da farkli davraniyo bence.
tanıştığımızdan beri ailelerin haberi vardı ama kendi isteğimizle evlendik..6 yaş var aramızda...ne kırılcam alemsinbuna kırılırmı normal bir insan... uzman bana napabilirki..ya ilaç verecek yada takmamaya çalış kendine hobi bul diyecek...sorunumu çözemez ya ...tek taraflı...çünkü sorun onlara...aile yapıları farklı...onlar böyle seviyor ben sevmiyorum görüşmenin cılkının çıkarılmasını...devetsiz çat kapı gelinip gidilmeyi...onlarda normal...ama kendi kızlarına gelince ooooo...görgülü oluyorlar...evine gitmezler ...aramazlar pazar günü rahatsız olmasın diye
maşallahh kız darısı bizim kocaların başına bizim başımıza aminnnn inşallahhhBenimki de 12.haftaya girince artik tamamen inandi :) surekli bebekten bahsediyo. Ee baba olmak kolay degil dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?