Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

angel ablamdada vardı öyle bi kaynana şu an 10 yıllık evliler ve kayınvalide koptu gitti allahtan karışmıyo bişilerine.. inşallah sende kurtulursun yakında..

valla kızlar benim sıkıntımda eşimle adamın her yaptığına karışıyorum. sürekli benle ilgilensin istiyorum. azcık şımarık mıyım ben ne bi çocuk olsada onla ilgilensem düşsem adamın yakasından

kız bende öleydim sonraa şimdi şimdi biraz düzeldim :) bebeğim olursa inşallah dahada düzelirim :)

ayy bnmde 3 görümcem varr kardeş kardeş geçinioruz düşman çatlatıoruz vallahi sewiorum hepisini burdan selamlar ve kucak dolusu sevgiler gönderiyorum kendilerine

valla benden daha buyk tepkiler verdiler uctular resmen meger benim esim bekarkende hep ikiz cocuklarim olur insallah diye dua edermis ikizler gorunce cok severmis duasi kabul oldu galiba insallah yarinida hayirlisiyla atlatsak rahatlicam vallahi.

rabbim madem duasını kabul etmiş ikiz vermiş emin ol geri çevirmez korur onları.yarın doktordan gelince mutlaka yaz hepimiz merak ederiz.

Dikkat ediyorum da ogluna asik olan kadinlarin kocalari hep mal gibi oluyo. Kadinlariyla ilgilenmeyen tipler hep. Kadinlar da bu boslugu ogullariyla dolduruyolar bence.

inşallah düzelirim valla böyle çok zor yoksa iki senedir hiç düzelmedim amma
düzelirsin düzelirsin :) artık ben kaçıorum kocam kovalııo :) bizim yatak odasında da tv var akşamları haftada 2-3 kez ben şunu izlicem bunu izlicem die gidiorum sonra o gelio arkamdan :))) hahah kendisi demeye başladı sen benle ilgilenmion beni sevmion die :) taktik sende dene :))

ayy duygulandım vallahi yaaa

tanıştığımızdan beri ailelerin haberi vardı ama kendi isteğimizle evlendik..6 yaş var aramızda...ne kırılcam alemsin buna kırılırmı normal bir insan... uzman bana napabilirki..ya ilaç verecek yada takmamaya çalış kendine hobi bul diyecek...sorunumu çözemez ya ...tek taraflı...çünkü sorun onlara...aile yapıları farklı...onlar böyle seviyor ben sevmiyorum görüşmenin cılkının çıkarılmasını...devetsiz çat kapı gelinip gidilmeyi...onlarda normal...ama kendi kızlarına gelince ooooo...görgülü oluyorlar...evine gitmezler ...aramazlar pazar günü rahatsız olmasın diye

Kim ne derse desin erkekler bebekten sonra daha da farkli davraniyo bence.

bizler hamile olduğumuzu öğrenince hemen anne oluyoruz o bebeğin herşeyini hissediyoruz şuanda hareket etmiyo ama kasılmalarıyla ben burdayım diyo ben bebeğimiz doğunca babasının suratını çok merak ediyorum işte o zaman tam baba olacak kuzum benim :) canım ne istese alıyo kıyamam

Benimki de 12.haftaya girince artik tamamen inandi :) surekli bebekten bahsediyo. Ee baba olmak kolay degil dimi?

Dikkat ediyorum da ogluna asik olan kadinlarin kocalari hep mal gibi oluyo. Kadinlariyla ilgilenmeyen tipler hep. Kadinlar da bu boslugu ogullariyla dolduruyolar bence.

o işin kolayı var evlendirmicek oğlunu ...elin kızına garezimi var maceramı arıyor adrenalin falan...hani kıyas ve başka birine karşı üstün gelme duygusumu okşanıyor...

inşallah düzelirim valla böyle çok zor yoksa iki senedir hiç düzelmedim amma

dert etme kıss :) bende öyleydim çok kızıyodu bana az yapışma rahat bırak diye şimdi gayet normale döndüm sanki evrim geçirdim :) bi tek yatmadan öpüp iyi geceler aşkım demeyi bırakmadım o kadar da olsun yani

bende öle okumuştum ama dayanamayıp başlamıştım :)

hahaha anladim canim bak o sabirsizlik bendede cok var ama bekliyecem simdi disimi sIkIp

Kim ne derse desin erkekler bebekten sonra daha da farkli davraniyo bence.

ne yönde canim?

Ayy anam ben birak gelinimi yengeme bile ne yakin davraniyorum yaaa,yahu ben niye oglumun sevdigi bir kizi üzeyim ki gidip direk oglumu üzeyim ayni yola cikar

o gelinde insan degil mi anasi babasi yok mu??

Vallahi benim annem bisey olsa bile mesela bana söyler bazen der ama kizim ne yapayim ben sesimi cikarmam bana ne onlarin arasi acilmasin,ama dedigi seylerde kötü seyler degil.

mesela kücük yengem daha 22 yasinda ve pek ev isine falan yatkin degil ve göstermek/ögretmek istesende pek orali degil ama yazikkkk ya oda kötü niyetinden öyle degil sadece biraz gencligin verdigi cahillik....

ama iste mesela annem der ki ya kizim yazik o kendi icin ögrenip yapmali bazi seyleri (suan annemlerle kaliyorlar) der ama yarin birgün kendi evlerine cikarlarsa onlara yazik....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canim annem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben annemiiiiiiiiiii özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedim,yüksek yüksek tepelereeeeeeeeeeeeeeeee ev kurmasinlarrrrrrrrrrrrrrrrr uleeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cunku onlarin mantigina gore kizlari ele karisti. Seni kendilerinden goruyo densiz dangalaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…