Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

haahhab süpermiş kızz beyin bedava :) şaşkın

Benimki de 12.haftaya girince artik tamamen inandi :) surekli bebekten bahsediyo. Ee baba olmak kolay degil dimi?

geçenlerde görümcemler bira içiyodu arada bende içerdim eskiden de şimdi ağzıma sürmem görümcem dedi tadına bak istersen canın çekmesin şakayla karışık eşim diyo ki kız içme sakın içeride kafayı bulmasın bebek dalak böbrek bağırsak dalar hepsine mantığa bak

biz buna halk arasında erkek mantığı diyoruz

o işin kolayı var evlendirmicek oğlunu ...elin kızına garezimi var maceramı arıyor adrenalin falan...hani kıyas ve başka birine karşı üstün gelme duygusumu okşanıyor...

Arkadasimin k.validesi de harbi manyak. Kadin manyak zengin. Bir cevresi var anlatamam. Hergun sergilerde konserlerde davetlerde kadin. Cok da susl. Ogluna felaket asik o da. Ayirmaya calisiyo 2 senedir. Kiz tup bebek yapti. K.valideyi hastaneye kaldirdilar. Bebek olur diye tansiyonu firlamis geberiyomus az daha. Bebek tutmayinca kadini hastaneden cikardilar. Cunku mutlu haberi alinca iyilesti. Diyormus ki, oglumun gey olmadigini ispatladim onu evlendirerek artik ayrilmalari icin calisicam. Oglum ayrilmayacak dizimin dibinden. Su anda bodrumda ogluyla basbasa tatile cikmaya calisiyo. Buyrun burdan yakin.

teşekkür ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Rabbim en kısa zamanda burda bebek hasreti çeken arkadaşlarımızın hasretini dindirsin uyuz doktorlardan esirgesin

merys amin canım valla dua edin edelim....inanın haftaya tatile gidicekmişiz ama ben hiç mutlu değilim...
tatilde iyice dinlen sinirini stresini at angelcim Rabbim yar ve yardımcın olsun. ne diyim valla içim şişti
evet bende öle düşünüyorum. erkekler kesinlikle bebekten sonra %100 değişiyor!
nasıl yani yüzde 100 derken

aminn canım ama ben hep dedim angel da bilir ona diyorum yakında hamile kalcan ben öyle hissediyorum diye hadi hayırlısı inşallah allahım onu da yanlız bırakmasın.

Anammmmmmmmm bunu bende hisediyorum angelimiz pek yakinda Allah o deli kaynanasinada akil fikir versin en kisa zamanda

hahahahahaha kanimca bende sendenim

ohaaa diorum Allahım neler var yaaaaa

amannnn düşman başına vermesin rabbim töbe töbe gay olmadığını ispatlamak için evlendireceğine ....... yapsaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…