Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

off slmm yorgunlukdan geberıom :))
dun temızlık askım tuttu ,tullerın bı kısmı camların bı kısmı temızlendı,,ama ne oldu bugun sakır sakır yagmur yagıyo ıkı odanın tulu ve camı benı beklıo,,
bıde dun kalkmıs gıderken ev mısafır geldı temızlık edıom dıom arkadasa o hala olsun bosver senın en kırlı halın bızden temızdır dıo
sınır oldum
neyse ıste geldıler gıttıle dun,,bugunde kocam kara lahana ıstedı ,onu ettım sonra bakdım lahana cok devamınıda etlı sarma ettım,pırasada benım cektıydı onu ettım,,pırasa manyagıyım da ben :)))
tatlı yok meyva yıcekler artık wallah yoruldum he bıde mısır ekmegı ettım,,,ama tullerle camları halledemedım malum yagmur var :) artık yarın yagsada yagmasada hallederım zaten kocamda olmıcak ıste olcak ohh rahatım yemek derdım yok,,,en sona mutfagı bırakdım

hee ben eskı ısımlerı sevıom acıkcası ayse fatma zeynep :))
amelya ya da ben bıse bulum kamelya :))))))))))) hep amelya deyınce bırı ben arkasından kamelya dıom nıe bılmem

hem kulagına soyledıgınız ısmı kullanmanız gerekıo bu da dıp not olsun yanı cocuga fatma okuyupda onu dunyada amelya dıe cagırmak olmuo,

benım kızım olsa ; zeynep,esma,veya fatma ıstıorum ama kocamın annesını cok kucukken kaybettıgı ıcın emıne olsun ıstıo he olur aslında ıtıraz etmem benımde annanemın ısmıydı ,,,
erkek olursa da; ertugrul ıstıom hemde cokkkkkkkkkkkkkk ama kocam yuzde doksan babasının ısmını verelım dıcek ama o zaman cıncar cıkarırım ,,kayınpeder ıkı oglunun adına da babasının ısmını vermemıs bende vermem dıcem

kız nasıl olmuyo öyle farklı farklı olunca bak şimdi kafamı karıştırdın heee
bir abla var bizim yarın bir arayayım da ona sorayım bakayım ne diyecek.

canım bizde de ölenlerin ismini koymazlar yeni doğanlara.
Benim dedim hocaydı rahmetli.
kardeşim doğduğu zaman annem ölen dayımın ismini koymak istemiş Ercan dedem demiş ki olmaz öyle çok istiyorsan Sercan koyalım demiş. Sercan koymuşlar. Düşünsene yarın bir gün çocuk büyüyecek e doğal olarak sinirleniceksin eşinin yanında bağıracaksın bile belki ozaman zoruna gitmez mi eşinin annesi gelece hep aklına

kız nasıl olmuyo öyle farklı farklı olunca bak şimdi kafamı karıştırdın heee
bir abla var bizim yarın bir arayayım da ona sorayım bakayım ne diyecek.

ya ben oyle bılıorum ama tabı en guzelı hocaya falan sormak,,
ama anlamına cok dıkkat edın bıde buyudugu zamanıda dusunun bence ısım verırken
alıcan ısmı kucukken cok guzel ama dusunsene 30 yasında bır fırma mudurunun adı alıcan :)))))))))))))))))

ya walla banada cok sacma gelıo nesılden nesıle devır eder gıbı:)) ya zaten ben sımdık bıse demem dıom ama o zaman kesın boynuz cıkarırım cunku hee tmm hıc demedım :)))olsa bıle yanına bı ısım daha mutlaka eklerım ve ekledıgım ısmı kullanırım gıbı gelıo ,,,mesela emıne melek yada emıne nur :))))

ayy kuzenlerim gibi konuştun kız :) diyolar ki
mertcan diye amca ismi mi olur amca dediğin haydar olur, abdurrahman olur :)
düşünsene diyolar mertcan amca diye seslendiğini:) hehehe

ayy kuzenlerim gibi konuştun kız :) diyolar ki
mertcan diye amca ismi mi olur amca dediğin haydar olur, abdurrahman olur :)
düşünsene diyolar mertcan amca diye seslendiğini:) hehehe

okulda bı kız arkadasım vardı kızın adı da kumsal ıdı ama kız cok bunaldıydı okulunu degıstıydı ,,guzelde bı kızdı ,,erkekler buna kumsala yatıorum sımdı ,,kumsala uzanıorum sımdı dıe bagırırlardı ,,kız cok aglardı,,o yuzden ısım cıdden onemlı ,,

naber canım :))) avatımı gordun mu:)) kucuk tupum benım :)))
sen nıe kaynanana gıcık oldun bu arada?

evet gördümmm süperrrrrrr dıye dıye yapacaz şu tüpleri
amannn değmezzz anlatmaya bıleee ama anladımkı bu kadın para için babasını bıle tanımaz ki benım en nefret ettıgım kişilik parayı önemseyen ınsann
bu arada bıse sorcam kızlar 22 ayar bılezık bozulurken satıs fıyatıyla arasında kaç lıra oynar bılenınız var mı???????????

hım baya sınır etmıs anlasılan senı ,,olsun be canım takma kafana,,,ınsanları degıstırmek zor,,,
cok fark etcegını sanmam galıba 100 lıra falan fark eder sanırım,,,ama tam bılgımde yok

hım baya sınır etmıs anlasılan senı ,,olsun be canım takma kafana,,,ınsanları degıstırmek zor,,,
cok fark etcegını sanmam galıba 100 lıra falan fark eder sanırım,,,ama tam bılgımde yok

inşallah canım
ev alındı sevgılı kaynanama anlatıyodum ya onlara yardım etcez dıye altınlarımı bozdurcam oturdugumuz evıde ustumuze alıyoruz dıye o yuzden sordum bugun yarın bozacaz sansıma altın dustu bundada vardır bı hayır kısmettt
dun neler soyledı neler 10 mılyar para ıcın ya ben bu kadından tiksindim arkadas
su mısalı allahın gucune gıtmesın ama oyle sanslısın ki
karı benı dun gece sınırden ağlattı ya hüngür hüngür nefret ediyorum nefretttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…