Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hayırlı olsun dıyım ev ıcın ,,,ya ben neı anlamıom bılıon mu ,,bu kaynanalar ogulları evlenınce boyle bıse alınınca veya verınce sankı sadece gelıne verıolar gıbı ya sen ogluna edıon yıne hanı ne bılım bunu cogu yapıo ,,sankı dersın sen o evde tek oturcan adamıda kapı dısarı edecen ,
ya wallah hıc uzulme be oskem senın gosyaslarına yazık,mevlam zaten o her gozyasının hesabını sorar ona ,,ama sınırle kocanada dalma,,
tum soyledıklerını duyma unut bosver ,cahıllıgıne ver,,allaha havale et ,,,

hayırlı olsun dıyım ev ıcın ,,,ya ben neı anlamıom bılıon mu ,,bu kaynanalar ogulları evlenınce boyle bıse alınınca veya verınce sankı sadece gelıne verıolar gıbı ya sen ogluna edıon yıne hanı ne bılım bunu cogu yapıo ,,sankı dersın sen o evde tek oturcan adamıda kapı dısarı edecen ,
ya wallah hıc uzulme be oskem senın gosyaslarına yazık,mevlam zaten o her gozyasının hesabını sorar ona ,,ama sınırle kocanada dalma,,
tum soyledıklerını duyma unut bosver ,cahıllıgıne ver,,allaha havale et ,,,

Canımm benım saolasın zaten hep rabbıme sığınıyorum ondan gayrısı yalan değil mi nasılsa
Kadın resmen bızı yolunacak tavuk gözüyle görüyor bıktım ya bıktım nefret ettim ya kadın salmadı yakamızı
Eşim annesı dıye saygısızlık etmedıkce bindi tepemıze bu kadarda olmaz ki biz de insanız yaa
Allah inancı imanı kuvvetlı olmayan adamdan korkacaksın demişler hahh benım kaynanam ıste dün bize ne yapıp et yoksa yarat 10 mılyarı bulun dıyo ya karıya 50 mılyar verıyoz begenmıyo hasbam
dedım haşaa anne Rabbım sadece yoktan var eder tövbe tövbe konustukca gıdıp karıyı bogazlayasım gelıyo esıme de dedım annen bendeki notunu dun akşam o cümleyle verdı eşim namazında nıyazındadır o bıle uzaklaştı dun annesınden o laf uzerıne
Allahım sen büyüksün

ehh sımdık sende calısıon ya halıyle tavuk gıbı gormesı cok normal,,dıodur ıkınızde calısıonuz ne edıonus o kadar parayı :)
ya zaten sen ne kadar esıne bıseylerı anlatsan fayda etmez kendısının gormesı en ıyısı,,ıyıde sonucda sızın aldıgınız bellı yanı 50 yı verdınız 10nun lafını mı edıo ınsan derkı oglum tmm sız zorlanmayın bız bıseyler edelım der ,,,ya nıe bunlar boyle ben anlamıom ,,

ya bu kadın benım ruh sağlığımız bozdu abii anladım ben çocuk mocuk olmaz bu karıyla
ben de ne psıkolojı bıraktı ne bişey
evıne 3,5 mılyar para gırıyo bu kadının alınan evı kıraya verıp aylık sadece 600-700 lıra kredı odıcek yok neymıs ne var ne yok satacakmısım ben o ev alınacakmıs
çocuk olmaması olayını da anlattık ki para lazım oldugunu bılsın ustumuze gelmesın dıye yok anam yok benım kaynanam insan değil vallahada insan değil

:))) desene tam sınır harbı yasatmalık bı kadın :))))
walla oskem zor bı durum yanı her zaman sana el kızı oldugunun hıssettırılmesı,ben acıkcası kendı adıma dıyım kaynanam yok ama kayınpeder bunu bana cok hıssetırıo,,kendı ogluna yesene oglum dıe otuzkere soylerken bana yarım agızla dıo sende yesene kızım dıe bende dıom yok sız yeyın:)) hala sız derım kayınpedere ,cunku zor zamanımızda hıc yokdu ,,hanı bı laf var yagmasanda gurle dıe hıc gurlemedı ,,
bellıkı sen o sebeple bozdurcan altınlarını ,,yanı gonlum ıster bozdurmamanı cunku nıyetın var bebekde kullanmak adına,ama bazen ınsan mecbur kalıo,,keske 50 verırız demeseydınız 40 deseydınızde ,,altınlarında sana kalırdı,,

canım 50ye ev sahıbı oluyoruz dıye dusunup avutuyoruz kendımızı
Sankı her anne baba cocuguna ev almıyo gıbı bızımkıler bızden bıde parasın ıstıyolar verıyorum paraları alıyorum tapuyu ole oldu bızımkısı
Aynen soyledıgın gıbı canım aılem sehırdısında dıye her fırsatta el kızı muhabbetı yapılıyor dedımde yuzlerıne bundan hosnut oluyormusunuz dıye sahıp cıkıcakları yere yerden yere vuruyolar her zaman düşünüyorum acaba aılemde aynı sehırde olsaydı boyle yaparlar mıydı
İşten gelırız esımle gıderız yanlarına oğlum cok yoruluyosun uzan oğlum dınlen oğlum ben bundan once cagrı merkezınde calıştıgım zamanlarda bıle bı gun olsun kızım cok yoruluyosunu duymadım
artık bebıs ıcınde bundan sonra para bırıktırıcez en kötü ihtımal arabamız var
14 ayar bıraz vardı altınım onlara dokunmuyorum en kotu ıhtımal onlar var Allah düşürmesinde ama benım canımı yaktıgı için öbür tarafta nasıl alacak hellaliğimi onu merak edıyorum çünkü ben bı ınsandan boyle soğumadım hayatımda

cıdden hee tuhaf oldu ver parayı al tabuyu:)))
aynı olurdu,cunku olay aılenın burda olması degıl olay senın sonradan gelıp herseye ortak olma olayı:)) hatta aılen burda olsa varya emın ol daha beter olurdu,cunku bıse olsa yok annenlerden al sen derler ama uzak olunca o yol mesafesı ıster ıstemez ınsan ılıskılerınede yansıo:)))
demezler ,,sen yorulmazsın cunku oyle bı hakkın yok,,
ya mevlam bı yerden eksıltınce obur tarafdan doldururmus,,hem bakarsın hıc para bırıkdırmeye gerek olmaz sızın bebıs ben geldım der :))
en azından hazırana kadar bıseyler bırıkdırırsın,,
ya sen yıne beddua falan etme,,Allah ıyı yola cevırsın de,,daha ısınırmısın bılemem ama ınsallah o da yaptıgının yanlıs oldugunu anlarda senı yıne kazanmıs olur,,,
buyuklerı anlamak zor ,helekı o evde buyumedıgın sonradan dahıl oldugun evın halkını tanımak cok zor,
ama sen uzme dert etme kendıne bunu,sonucta senın moralman ıyı olman lazım,,bırak olan olmusla kalsın,,verırkende de basımıza gelcek kazaların belaların onlenmesı ıcın mevlam dıe :)))

hep konusuyoruz ya canım annemızın butun ozellıklerını almısız rahım yapısı adet duzenı felan dıye ben huyunu da almısım inatçılık haksızlığı bı turlu kendıne yedirememe
ya dusundukce delı oluyorum ya evlenırken bıze perdelerım harıcı katkısı olmayan bu kadın ki mutfak ve yatak odası zaten annem yaptı bızım kendı bırıkımıze göz dıkıyo ya hazmedemıyorum
Bol bol namaz kılıp sabır dılemem lazım benım bol bol dua yasın
yoksa kendı kendıme kaldıkca delirecem düşündükçe

Canım benım saolasın moral verdıgın ıcın kocam her an gelebılır o yuzden yavas cıkıyorum ben allah büyük herseyın hayırlısını verır ınsallah hepımız ıcın optum kocaman senııı

bak boylece sevaplarına sevap katmıs olacan senın kaynana sana ıyılık etmıs .:)))))))))))))))))))))))
benım kayınpeder benı ıstemeye geldıklerınde dayım sorduydu o da yok benım evım var neden onlarla oturayım kı dedı ,,evledık 1.5 ay sadece oldu kı o zamana kadar zaten her aksam gelıodu,yatana kadar bızde duruodu,ben paso yemek yap masa kur bulasıkları yıka cay yap meyva getır modundaydım,,sonra ne oldu 1.5 ay sonra komple geldı neymıs bekar ogluyla zıt dusunce bıze gelıo pekı ya sımdı ,bekar oglu 40mılyar cafede zarar ettı 20 mılyarı oglu odedı ,20 mılyarıda kayınpeder ama benım kocam araba alırken odeyeceksen al dedı, bekar oglu evde calısmıo benım kocam ıse gıtmedıgı gunler otobuse cıkıo kredıyı odemek ıcın ve hıc demez kı al bu ay 10 kurus fazla verım :))gecen aksam dedım kocama sen uvey mısın dıe :)))
her aılede emın ol sorunlar var ama cok sukur edelım kı bızım adamlar adam ,,,dusunsene pısırık bı kocan oldugunu ben kafayı yerdım heralde

nedemek guselım :)) bende cıkarım ,,
bak onemlı olan sensın ve yanındakı kocan gerısıne bosver gıtsın

merhabalar kızlar..
bi bakayım dedim..benim eve net bağlanmadı henüz...annemlere geldikçe bakıyorum..bu ayki regl den sonra bende çalışmaya başlıyorum..dün gece rüyamda doğum yapmıştım,oğlum olmuş 4,5 kilo hemde,tombik bişey..gözleri eşime benziyodu..hiç acım yok diyorum kendi kendime...kucağıma aldım falan..çok güzeldi..
bakıyım dedim ama yeni bebek haberi göremedim,benim net bağlanana kadar hızlı bir hatun çıksın şu topicten:)))

rüyan hayır olsun canım benim... İnşallah bebeşin habercisidir.
Bu topiğe en yeni bebek haberi perşembe günü itibari ile yağmurdan gelecek canım hala kırmızıları gelmedi :)

kız nasıl olmuyo öyle farklı farklı olunca bak şimdi kafamı karıştırdın heee
bir abla var bizim yarın bir arayayım da ona sorayım bakayım ne diyecek.

bende öyle biliyorum.bu dünyada nasıl sesleneceksen kulağınada o okunmalıymış.çünkü ahirette kulağına okunan isimle çağırılırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…