kız ben brokoliye bayılıyorum ama haslıyarak yiyorum şöyle limonlu pul biberli uyy canım çekti ama çiğ yemedim hiç deniyim bare :)
onuda denerimm :))) kız ben sarımsagıda çok severim :)sarımsaklı sirkeylede çok güzel oluyor brokoli bende çok severim.
onuda denerimm :))) kız ben sarımsagıda çok severim :)
:))) olsunda ben onu zayıflatırım :) olur mu ki ya?? :))))hehe ay kız senin çocuğun topalak olur valla gerçi bnmkide öle olcak bu gidişle bende yerim hepsini
yok canım ya, 1.5 senedir çalışıyorum. O dediğin zor. Kredi borcumuz var, maaşın biri krediye gidiyor. Bilmiyorum, şimdi çok kafa yormakda istemiyorum açıkçası çünkü çok canım sıkılıyor. Rabbim büyük dua ediyorum inşallah bi çıkar yol buluruz. Çocuğuda düşünüyorum bi yandan kendimide düşünüyorum. Şu sıralar çok yoruldum ve eşim bazı şeyleri anlayamıyor. Birde çocuk olunca biliyorumki anne olarak bütün yük bende olacak, eşim zor bi insan, ne kadar sevsemde bunu kabul edelim biraz geri kafalı da. Hani gerektiğinde yardım eder ama sinirlendiğinde de bütün herşeyi kırar döker. Ben biraz benim para konusunda desteğimi anlasın diyede çalışmayı bırakmak istiyorum. Rabbim hayırlı bi vesile verir eminim. Sizinde dualarınızla birlikte tabii
http://www.unnado.com/
kızlar bu siteyi yeni keşfettim aynı limango markafoni gibi ama sadece bebek ürünleri var hergün yeni markalar gelio bişiler alırım kesin park yatak falan alabilirm burdan çok güzel şeyler var
ayy bayıldım buraya :))http://www.unnado.com/
kızlar bu siteyi yeni keşfettim aynı limango markafoni gibi ama sadece bebek ürünleri var hergün yeni markalar gelio bişiler alırım kesin park yatak falan alabilirm burdan çok güzel şeyler var
minimoy diyede bi çocuk sitesi var. e bebektede güzel kampanyalar oluyor bazen. limangonunda çocuk bölümü var lilyumcum
minimoy diyede bi çocuk sitesi var. e bebektede güzel kampanyalar oluyor bazen. limangonunda çocuk bölümü var lilyumcum
ayy kızlar pazar günü chicco nun mağazasına girdik benim herif fiyatları görünce çık çık çık dedi :):):) yüreğine iniyordu az kalsın....
bende chiccodaydım pazar günü cnm ordan ancak indirimdeki ürünlerini alcan cnm çıtcıtlı badileri tanesi 6 tlden falan aldım. hastane çıkışı tek renk kalmıştı 55 tl ye düşmüştü onuda aldım pijama, alt falan 95 tlye bayağı bi düzdüm
bizimki bir karış hırka beğendi ayy dedim çok güzelmiş ne kadar fiyatına bi baktı 75 tl :) okadarda güzel değilmiş bu yaaa dio :)
arada markafonide indirime griyor ürünleri ordan bakıyorum alıyorum bende :)
kızlar yaaa ben yavruşuma daha isim bulamadım ne yapacam sizin aklınızda war mı değişik kız bebek isimleri.
eslem de güzel isim :)yalnız değilsin tatlım bende bulamadım.. amelya'yı çok beğendik koyarız dedik millet ona be kamelya gibi dedi vazgeçtik.. ben ecrin'i buldum eşime söledim..o olmaz lise de bi kız arkadaşı varmış onla hayal ederlermiş ewlenirsek kızımız olursa adı ecrin olsun falan kız ewlenmiş kızı olmuş adınıda ecrin koymuş şimdi küfretcemnese armina'yı beğendik ona henüz engel çıkmadı ama henüz karar vermiş değiliz
eslem de güzel isim :)
yalnız değilsin tatlım bende bulamadım.. amelya'yı çok beğendik koyarız dedik millet ona be kamelya gibi dedi vazgeçtik.. ben ecrin'i buldum eşime söledim..o olmaz lise de bi kız arkadaşı varmış onla hayal ederlermiş ewlenirsek kızımız olursa adı ecrin olsun falan kız ewlenmiş kızı olmuş adınıda ecrin koymuş şimdi küfretcemnese armina'yı beğendik ona henüz engel çıkmadı ama henüz karar vermiş değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?