Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ben 9 senedir aynı yerdeyim bizde 2 sene önce aldık evi 8 sene daha var krediye şimdi bide arabayı yeniledik onada kredi çektik. fazla açıldık anlayacağın. çalışmak iyi oluyor ama iki çocuk biraz yıpranırım galiba gerçi biz annemlerle beraber oturuyoruz ben tek çocuk olduğum için o bakıyor zaten kayrayada ama ikisine bir bakamaz bakalım beni çıkarırsalar 10 ay işsizlik maaşı alırım biraz dinlenirim hem bebişte büyümüş olur biraz kayranında okul zamanı gelir. birde özel bankalarda işsizlik sigortaları var 6 ay 1000 lira falan maaş ödüyor işsiz kalırsan tabii kurallara uygun işten çıkarılırsan. kısmet bende bekliyorum işte nasıl yapcam bilmiyorum bizim işyeride heryer açık süt sağmak falan işkence anca tuvalet kapalı her yer kapı cam. Rabbim bi kapı açar elbet o güne kadar.

minimoy diyede bi çocuk sitesi var. e bebektede güzel kampanyalar oluyor bazen. limangonunda çocuk bölümü var lilyumcum

ayy kızlar pazar günü chicco nun mağazasına girdik benim herif fiyatları görünce çık çık çık dedi :):):) yüreğine iniyordu az kalsın....

bende chiccodaydım pazar günü cnm ordan ancak indirimdeki ürünlerini alcan cnm çıtcıtlı badileri tanesi 6 tlden falan aldım. hastane çıkışı tek renk kalmıştı 55 tl ye düşmüştü onuda aldım pijama, alt falan 95 tlye bayağı bi düzdüm

bizimki bir karış hırka beğendi ayy dedim çok güzelmiş ne kadar fiyatına bi baktı 75 tl :) okadarda güzel değilmiş bu yaaa dio :)

arada markafonide indirime griyor ürünleri ordan bakıyorum alıyorum bende :)

ay çok güldüm... bizimkide beyaz hastası gidio çocuğa beyaz kaşe mont bakıo anam geç kaldı kaşe mont bende alcam cnm internetten iyi oluo ya

kızlar yaaa ben yavruşuma daha isim bulamadım ne yapacam sizin aklınızda war mı değişik kız bebek isimleri.

yalnız değilsin tatlım bende bulamadım.. amelya'yı çok beğendik koyarız dedik millet ona be kamelya gibi dedi vazgeçtik.. ben ecrin'i buldum eşime söledim..o olmaz lise de bi kız arkadaşı varmış onla hayal ederlermiş ewlenirsek kızımız olursa adı ecrin olsun falan kız ewlenmiş kızı olmuş adınıda ecrin koymuş şimdi küfretcem nese armina'yı beğendik ona henüz engel çıkmadı ama henüz karar vermiş değiliz

Son düzenleme:
eslem de güzel isim :)

bak şimdi benim isim maceralarıma:)
aden dedik herkes adem deriz biz ona dedi.
Ada dedim yok parsel dediler.
Alya dedim 5 yaşındaki yiğenim ben ona almaya derim dedi :)
kaynanam eylem dedi kocam beğendi ama ben beğenmedim.
benim annem buğlem dedi kocam olur ama yanına da yağmur koyarız dedi düşünsenize yağmur buğlem akçam :) 17 harf oluyor:)
en son inci dedim ama ona henüz bişi bulan olmadı.
Amelyayı bende çok beğeniyorum ama benim odun bir türlü ikna olmuyor.
Kimliğe ne yazarsak yazalım kulağına fatma okuyacağız öyle yapmak gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…