Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

maşallah kuzum maşallahhhhh
ayy hamile olasım geldi :)

bosver bakarsın bır sonrakı ıkız olur :))kadro otomatıkman tamamlanır:)))

masallah
depıo mu cok? yoksa sakın mı ? kılosu boyu posu ne durumda?anlat bakem

ya sıze komık gelcek ama ben kendımı hıc anne olarak dusunemıom :)))) yanı teyze oldum hala oldum belkı o yuzden hanı daha hıc yasamadıgım bı duygu oldugu ıcın galıba hıssedemıom yanı annelık nasıl bıseydır ,,hanı tmm ıdealım annem gıbı olmak her daım ama annemı 3 yasındayken hatırlamıom kı hanı nasıl anneydı dıe :))

ınsallah olcanız yakında..ama varya bı söylenın daha yoook mıdem bulanıyor,yok belım agrıyor,yok cok şiştım..
dogurana kadar cıtınızı duymıcam..varlıgının kıymetını bılın..sımarmayın..
gercı ınsallah benımkı gıbı sorunsuz hamılelık yasarsınız..

ben umudumu yitirmeye başladım yani ne bilim sanki tekrar hammile oldugumu öğrensen sevinemem yine kimyasal die korkarım gibi geliyor eskiden de evlenemeden öncede hep içimde ya benim çocugum olmazsa korkusu vardı ne bilim öle işte

hele bir olsun da ben zaten çıtımı çıkaramam! oyy ama nerdeee??????? hayal işte

hee yaa benım annem 21 yasındaymıs ben dogmusum..
annemı hatırlıyorum ben 5-6 yasındaykende hala aynıydı sankı..
halbukı dusunursek annem ozaman 27 yasında bı kız oluyor
ne tuhaf..halbukı bıldıgın anne gıbıydı annem..cok garıbıme gıttı sımdı dusununce.
kucuk cocuga hersey buyuk gelıyor ıste
sımdı 30 yasındayım ama anne nasıl olcam bılmıyorum hala

walla ılk ıkı tecrubeme dayanarak dıom kı ; ben yıne ılk uc ay banyoda yatıp kalkarım,,ama mızmızlanmıom,,sadece yatıom :)) aman olsun bebe gelsın razıyız bız :))))

arkadaşlarım benden sonra evlendi tek tek hamile haberi duyuyorum çok seviniyorum onlar adına ama kendim olamadığım beceremediğim içinde üzülüyorum evim şahaneyi izliyorum evli çocugu var. diorum bizim olmucak galba reklamlarda bebekler çıkıo oyy hemen hüzünlüyorum ne bilim yaaa 2 ay önceye kadar böle olmazdım son 2 aydır böleyim :/ hele pınarın reklamları beni benden alıp götürüyor...
çocuk magazalarından gecerken allahım bizede nasip diyorummmm dua etmekten başka cağrem yok gibi geliyor

bosver bakarsın bır sonrakı ıkız olur :))kadro otomatıkman tamamlanır:)))

masallah
depıo mu cok? yoksa sakın mı ? kılosu boyu posu ne durumda?anlat bakem

kız felaket tepıyo..suan mıdemden vuruyor sureklı..oraya kadar cıktı artık..
hıc rahat durmuyor..
kılosu boyu yerınde masallah..bıraz ırı bı bebekmıs doktor oyle dedı..
boyu 40 cm..kılosu 1.450 halbukı suan 1.300 olması lazımdı..
ıyı beslemısım tosunumu

dert etme senın o korkun gebelık testınde yuksek sonuc gordugunde gececek,,,bende de sankı bebek kıpırdadıgında bıse olmaz hıssı var,,ıkısınıde ılk uc ayda kaybettıgım ıcın,,
hem soyle dusun sen o testı yaptırmasan gebe kaldıgını bıle bılmıcekdın,hanı dıom ya ben hep adetız en az bır hafta gectıkden sonra yaptırın dıe ,sebebı bu ıste,,

kız maşallah de maşallahhhh 41 kere maşallahhhh

dıme ama ınsan dusununce bı tuhaf oluyo yanı anne olmak nasıl bıse ,,annen gıbı olmak ıstıosun ama nasıl olcagını bılmıosun :)))
ama bu kadar bekledıkden sonra heralde baya cocuklarını sımartan bı anne olcagımız kesın

mesela bu ay adetim 21inde gelir ama ben ocak 1 yada en erken 31 aralık :) test vaktimmm :) zaten kırmızı gelirse vakit kalmaz.... en az 10 gün beklicem test için en azzzz :) dersimi aldım ama sanmamıyorum bir daha hamile kalamam gibi geliyor

walla eylul senın en azından arkadasların,benım yengem bende sonra evlendı bır sene korundular 5 ay sonra gebe kaldı,ablam sımdı ıkıncı cocugu etme olaylarında kı hemen hamıle kalır cunku ılk bebegıne evlenır evlenmez kaldı ,,he ben 3 yıl bıtıo sonuc sıfır :))) bıde yetmıo gıbı kıstler mıyomlar :))

yaa bıde cok beklemekten herhalde..ınsan hıc cocugu olmıcana odaklanıyor ya hep,
sımdı hala o bebek benım degılmıs gıbı..ozellıklede tıpını cok merak edıyorum..
acaba bana benzeyen bı yerı olacak mı..
gercekten benım bebegım mı o..

oyy oyy oyy masallah dıyelım :))) cınsıyet kesın kız dıme?

eltimin 2 çocugu var spirali çıkartmayı düşünüyor bak gör hemen hamile kalır !!! ayy ben napacam yaaaaaaaaaaa

oyy oyy oyy masallah dıyelım :))) cınsıyet kesın kız dıme?

annanesı ınatla erkek dıyordu..karnım yop gıbı duruyor dıye..
dun doktordayken annem yıne sordu cınsıyetını..
bızımkıde zaten bacakları acık oturuyordu..doktor gosterdı..
artık kımsenın bı suphesı yok..kız yaniiii

en guzelı canım,,yanı bız zaten folık asıt ıcecez gebe olsakda ılk uc ay o yuzden aksatmadan devam et ılaca yeter,varsın olsun ıkı hafta gec ogrenelım:))
nıe kalamıcan canım bak ılk basda hıc hamıle kalamıom dıodun ama suan kımyasalda olsa gebelık olusdu ,,bu ıyı durum ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…