yaa bıde cok beklemekten herhalde..ınsan hıc cocugu olmıcana odaklanıyor ya hep,
sımdı hala o bebek benım degılmıs gıbı..ozellıklede tıpını cok merak edıyorum..
acaba bana benzeyen bı yerı olacak mı..
gercekten benım bebegım mı o..
yaa bıde cok beklemekten herhalde..ınsan hıc cocugu olmıcana odaklanıyor ya hep,
sımdı hala o bebek benım degılmıs gıbı..ozellıklede tıpını cok merak edıyorum..
acaba bana benzeyen bı yerı olacak mı..
gercekten benım bebegım mı o..
eltimin 2 çocugu var spirali çıkartmayı düşünüyor bak gör hemen hamile kalır !!! ayy ben napacam yaaaaaaaaaaa
kısmet canım doğru diosun bakalım herseyin hayırlısı... ama 10gün test yapmam! açık net :)en guzelı canım,,yanı bız zaten folık asıt ıcecez gebe olsakda ılk uc ay o yuzden aksatmadan devam et ılaca yeter,varsın olsun ıkı hafta gec ogrenelım:))
nıe kalamıcan canım bak ılk basda hıc hamıle kalamıom dıodun ama suan kımyasalda olsa gebelık olusdu ,,bu ıyı durum ,,,
annanesı ınatla erkek dıyordu..karnım yop gıbı duruyor dıye..
dun doktordayken annem yıne sordu cınsıyetını..
bızımkıde zaten bacakları acık oturuyordu..doktor gosterdı..
artık kımsenın bı suphesı yok..kız yaniiii
dogunca boyle sapsal sapsal bakarsın bebege acaba bu benım mı gercekden dıe:)))))))))))))))))))
farz edelım herkes babaya benzıo derse bozulur musun?
yok anam ben karışmam yapsınlar :)de sende ıkı cocuk kafıdır dıe :))))))))))))))))))
kardesım evlenır evlenmez hamıle kaldı..
pesıne spıral taktırdı..ve spırallıyken 2.ye hamıle kaldı
bu hamıle kalma ısı zormu? kolay mı bı anlıyamadım gıttı
yok zaten ya bana,ya babaya benzesın ıstıyorum..
kaynanama benzerse yıkılırım
guzel kadındır ama cocugum benzemesın ısterım
yok anam ben karışmam yapsınlar :)
ayy bide bana laf sokuyor gibi geliyor yok ben hemen hamile kalırım felan dio ooff yaaayafa herseyi ben ters anlamaya başladım
ulen galatasaray 1 -0 yenilio eyvahhhakşam ekşın vardı kocamın moreli bozuk olcak :18:
ulen galatasaray 1 -0 yenilio eyvahhhakşam ekşın vardı kocamın moreli bozuk olcak :18:
daha dk 50 idi 40 dk sonra biter :)kacta bıtıyo yaa mac..yakalanmıyım..yenılmeseydı ıyıydı..bızımkıde söve söve gelır sımdı
kacta bıtıyo yaa mac..yakalanmıyım..yenılmeseydı ıyıydı..bızımkıde söve söve gelır sımdı
moralman kötü olunca spermcikleri etkilemez inşallah :)hee sende dersın bosver onlar yenılsın sen yenersın dıe:))
moralman kötü olunca spermcikleri etkilemez inşallah :)
1,5 haftadır keçiboynuzu pekmezi içiriyorum hahahah :) yarasın tosunuma :)kız yok be kocan senı gorunce unutur gs yı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?