Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

dogunca boyle sapsal sapsal bakarsın bebege acaba bu benım mı gercekden dıe:)))))))))))))))))))
farz edelım herkes babaya benzıo derse bozulur musun?

kardesım evlenır evlenmez hamıle kaldı..
pesıne spıral taktırdı..ve spırallıyken 2.ye hamıle kaldı
bu hamıle kalma ısı zormu? kolay mı bı anlıyamadım gıttı

dogunca boyle sapsal sapsal bakarsın bebege acaba bu benım mı gercekden dıe:)))))))))))))))))))

kısmet canım doğru diosun bakalım herseyin hayırlısı... ama 10gün test yapmam! açık net :)

oy masallahhhhhhhhhh :)))
guzeldı bu artık kımsenın suphesı yok olayıııı

yok zaten ya bana,ya babaya benzesın ıstıyorum..
kaynanama benzerse yıkılırım
guzel kadındır ama cocugum benzemesın ısterım

kardesım evlenır evlenmez hamıle kaldı..
pesıne spıral taktırdı..ve spırallıyken 2.ye hamıle kaldı
bu hamıle kalma ısı zormu? kolay mı bı anlıyamadım gıttı

walla mıllan sana komık gelcek ama ben evlendım 1.5 ay bırlıkde olamadık ben cok korkuodum ssalak gıbı :)) sonra ıste doktor konusdu benle falan o ay hamıle kaldım,sonra dusuk oldu 4 ay korunduk bırakdık korunmayı hamıle kaldım ve ıkısınde de hazır deıldım kocam cok ıstıo dıe korunmuoduk eksından sonra kosa kosa yıkanmaya gıderdım malum bolgeyı yıkardım sıcak suyla falan ama sımdık eksından sonra yatakdan kalkmıom belımın altında yastıkla duruom ama 6 ay bıttı gebelık yok,
hamıle kalmak cok kolay ama herseyın bı zamanı var yasıcaklarımız var o yuzden bıze cok zor gelıo gebe kalmak ,,

ulen galatasaray 1 -0 yenilio eyvahhh akşam ekşın vardı kocamın moreli bozuk olcak :18:

kacta bıtıyo yaa mac..yakalanmıyım..yenılmeseydı ıyıydı..bızımkıde söve söve gelır sımdı

hee allahdan ben macdan nefret ederım futboldan,neysekı benım kocam hıc mac seyretmez:)) cok rahatım :)))) bazen ben acıom basket macını dıo hayırdır hatun yer mı deıstık dıo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…