1,5 haftadır keçiboynuzu pekmezi içiriyorum hahahah :) yarasın tosunuma :)
al al ama sana şunu sölim iyice karıştır. çünkü altta kalmış pekmez üste içindeki baharatlar cıkmış ben mal gibi üstten yemege başladım yarıladım kavanozu altta hep pekmez vardı :) mümkünse bşka bir kavanoza boşalt öle alt üst et :) daha etkili olur :) biz 1 hafta yedik ama hergün istedik yani o derece :))benımkı ıcmıo uyus,,,kecıboynuzu sevmıomus,,bende gecen gun ballı,cevızlı ,fındıklı,uzumlu,keten tohumlu ,pekmezlı kurabıye yaptım ,,buda bunu yedı mı,,yanlız ben yanlıs zamanda yapmısım adetlıydım ,kurabıye bıttı benım adet bıtmedı
neyse kı adetım bıttı bugun ,, senın dedıgın o macunuda alcam yarın :)))
sanada iyi geceler kuzummm öptüm saoll :)) bereketli olsun göbişler bebek dolsun :))kızlar ben cıkımde bulasıkları yıkiiim..
maglum makınem bıle hala baglı degıl:S
mecbur duzenlı karı oldum bende..artık bulasık bırıktıremıyorum(
hemen yıkıyorum(
utumu bıle hemen askıdan alınca yapıyorum..bırıkmesın dıye..
neyse optum sızı hadı bol eksınlı ıyı geceler sızlere
kızlar ben cıkımde bulasıkları yıkiiim..
maglum makınem bıle hala baglı degıl:S
mecbur duzenlı karı oldum bende..artık bulasık bırıktıremıyorum(
hemen yıkıyorum(
utumu bıle hemen askıdan alınca yapıyorum..bırıkmesın dıye..
neyse optum sızı hadı bol eksınlı ıyı geceler sızlere
al al ama sana şunu sölim iyice karıştır. çünkü altta kalmış pekmez üste içindeki baharatlar cıkmış ben mal gibi üstten yemege başladım yarıladım kavanozu altta hep pekmez vardı :) mümkünse bşka bir kavanoza boşalt öle alt üst et :) daha etkili olur :) biz 1 hafta yedik ama hergün istedik yani o derece :))
yaa söle işte ismini sölemiştim sana :) kağıda yaz işte yada macun varmı sizde de mesir macunu gibi :))hımmm ,,tmm bosaltırım canım,,,
ama ben onu nası ıstıcem aktardan yaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))))
ben kesın alayım onu ya kesınnnnnn :)))
yaa söle işte ismini sölemiştim sana :) kağıda yaz işte yada macun varmı sizde de mesir macunu gibi :))
benim gittiğim aktar kadındı rahatlıkla söledim verdi hatta o önerdi :))) ben hayıt suyu almaya gitmiştim hahah :)
ben kadınla kanka oldum :) 3 kere gittim kadın kimyasal gebelik yaşadığımı bile biliyor :) hatta en son gittiğimde ben o macundan almaya geldim dedim haa tamam dedi verdi hahah :)he ılk once gırerım dukkana kadın var ordada ,,,ama olk once ıncır kayısı falan alırım susam da bıttıydı zaten oyle gezınırken bakarım gorursem alırım gormessem artık kagıda yazarım cebımde durur kagıdı gosterırım:))) ama her zaman gıttıgım aktara gıtmem :)))
iyi geceler kuzum görüşürüzz.. öptümmmmeylul ben cıkıorum kayınpeder geldı ,,yarın gorusuruz optum:))
Günaydın kızlar; akşam bayaı bi kaynatmışınız bende kimse olmaz diye kocam erkenden gidince yattım uyudum. Tvde yoktu, adam bizim dsmartı götürüp izledi arkadaşlarıylaneyse en azından adamları eve toplamadı
benimde arkadaşım vardı miyopicim 12 yi geçiyodu gittiler tabi ben yatana kadar 1 oldu.6,30 da kalk.bi uykum var ki sorma
hayirli sabahlar canlar tahlil sonuclarim degerlendirin bakem
Estradiol (E2) 30,90 pg/ml
Folikulotropina (FSH) (L65) 5,39 mIU/ml
Luteotropina (LH) (L67) 6,24 mIU/ml
Prolaktyna (PRL) (N59) 24,55 ng/ml
CA 125 (I41) 13,0 U/ml
FT3 2,77 pg/ml
FT4 1,16 ng/dl
Tatlım ben hiç bilmiyorumki, normal aralıkları yazmıyormu yanlarında? aralık dışında olan varmı? Birde sen onların dilini bilmiyorsun dimi, eşin akıcı bi şekilde biliyormu? Doktorla nasıl anlaşıyorsunuz?
durumuna üzüldüm eslemcim ama seninde dediğin gibi işte bunların hepsi imtihan. Rabbim sağlık huzur versin kimseye muhtaç etmesin. en önemlisi eşinden memnunsun. siz yinede birbirinize destek olun çok takmamaya çalışın hepimiz ailelerle sorunlar yaşıyoruz işte. inşallah bu sınavı kazanır eşin biraz rahatlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?