Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

1,5 haftadır keçiboynuzu pekmezi içiriyorum hahahah :) yarasın tosunuma :)

benımkı ıcmıo uyus,,,kecıboynuzu sevmıomus,,bende gecen gun ballı,cevızlı ,fındıklı,uzumlu,keten tohumlu ,pekmezlı kurabıye yaptım ,,buda bunu yedı mı,,yanlız ben yanlıs zamanda yapmısım adetlıydım ,kurabıye bıttı benım adet bıtmedı
neyse kı adetım bıttı bugun ,, senın dedıgın o macunuda alcam yarın :)))

kızlar ben cıkımde bulasıkları yıkiiim..
maglum makınem bıle hala baglı degıl:S
mecbur duzenlı karı oldum bende..artık bulasık bırıktıremıyorum(
hemen yıkıyorum(
utumu bıle hemen askıdan alınca yapıyorum..bırıkmesın dıye..
neyse optum sızı hadı bol eksınlı ıyı geceler sızlere

al al ama sana şunu sölim iyice karıştır. çünkü altta kalmış pekmez üste içindeki baharatlar cıkmış ben mal gibi üstten yemege başladım yarıladım kavanozu altta hep pekmez vardı :) mümkünse bşka bir kavanoza boşalt öle alt üst et :) daha etkili olur :) biz 1 hafta yedik ama hergün istedik yani o derece :))

sanada iyi geceler kuzummm öptüm saoll :)) bereketli olsun göbişler bebek dolsun :))

tmm canım sanada kolay gelsın,,,
ehh kıza ornek olacan nede olsa :))))

hımmm ,,tmm bosaltırım canım,,,
ama ben onu nası ıstıcem aktardan yaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))))
ben kesın alayım onu ya kesınnnnnn :)))

hımmm ,,tmm bosaltırım canım,,,
ama ben onu nası ıstıcem aktardan yaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))))
ben kesın alayım onu ya kesınnnnnn :)))
yaa söle işte ismini sölemiştim sana :) kağıda yaz işte yada macun varmı sizde de mesir macunu gibi :))

benim gittiğim aktar kadındı rahatlıkla söledim verdi hatta o önerdi :))) ben hayıt suyu almaya gitmiştim hahah :)

he ılk once gırerım dukkana kadın var ordada ,,,ama olk once ıncır kayısı falan alırım susam da bıttıydı zaten oyle gezınırken bakarım gorursem alırım gormessem artık kagıda yazarım cebımde durur kagıdı gosterırım:))) ama her zaman gıttıgım aktara gıtmem :)))

ben kadınla kanka oldum :) 3 kere gittim kadın kimyasal gebelik yaşadığımı bile biliyor :) hatta en son gittiğimde ben o macundan almaya geldim dedim haa tamam dedi verdi hahah :)

Günaydın kızlar; akşam bayaı bi kaynatmışınız bende kimse olmaz diye kocam erkenden gidince yattım uyudum. Tvde yoktu, adam bizim dsmartı götürüp izledi arkadaşlarıyla neyse en azından adamları eve toplamadı

benimde arkadaşım vardı miyopicim 12 yi geçiyodu gittiler tabi ben yatana kadar 1 oldu.6,30 da kalk.bi uykum var ki sorma

benimde arkadaşım vardı miyopicim 12 yi geçiyodu gittiler tabi ben yatana kadar 1 oldu.6,30 da kalk.bi uykum var ki sorma

Canım ben senin yerinede uyumuşum ozaman. Senin uyku bende kalmış 8 gibi yattım, sabah 7.30da kalktım, başım ağrıyor artık çok uyumaktan. sersem gibiyim

hayirli sabahlar canlar tahlil sonuclarim degerlendirin bakem

Estradiol (E2) 30,90 pg/ml

Folikulotropina (FSH) (L65) 5,39 mIU/ml

Luteotropina (LH) (L67) 6,24 mIU/ml

Prolaktyna (PRL) (N59) 24,55 ng/ml

CA 125 (I41) 13,0 U/ml

FT3 2,77 pg/ml

FT4 1,16 ng/dl

Tatlım ben hiç bilmiyorumki, normal aralıkları yazmıyormu yanlarında? aralık dışında olan varmı? Birde sen onların dilini bilmiyorsun dimi, eşin akıcı bi şekilde biliyormu? Doktorla nasıl anlaşıyorsunuz?

daha doktora gotermedik canim intertten baktim gecmisimi normal araliklari gecen yok ama pcos durumu var galiba zaten ou oncedende biliyordum normaldegerlerde heps sukur..doktorla anlasiyorum ben dediklerini anliyorum bi solucegim yada sikayetm varsa odun tercumanlik yapiyo ama anlama konusunda ben daha iyiyim kadinsal seyler olduguicin

İnşaALLah cnm..HayırLısı neyse o oLsun eğer kazanması hayırLısı oLmayacaksa Rabbim daha hayırLı bişiy çıkarsın karşımıza inş..Çünkü bu gidişle norma yoLLa hamile kalma inancım da gitgide azalıyor ..oyüzden bi an önce düzeni oturtup artık tedavi için para biriktirmemiz gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…