Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ben geldim geçmişi okudum geldim ama kimse beni merak etmemiş neyse sorun değil öyle olsun
millan ne güzel doktor sana kaç haftalık olduğunu falan söylemiş ben daha kaç haftalık onu da bilmiyorum.bulantı falan da yok. hala adam akıllı bi doktor bulamadım.

özel bi hastaneye git canım ilk etapta. ordakiler parayı alınca ilgileniyor...

özele bakıyorum canım bir tane doktor yok. erkek doktorları da biz tercih etmiyoruz. umreden dönünce kendi doktoruma gidecem inşallah.

son adet oldugun tarih neydi sen soyle ben kac haftalik oldugunu derim sana bacimnm merak etme bu arada selam bacilarrr biz geldik biraz gezdik ailecek ondan geciktik simdi bebisler nasil diceksiniz demeden soylim doktor benim sayemde turkce ogreniyo aynen doktor soyle dedi SUPERR allaha sukur bi dahaki testler ve ulrason gunu verdi randevumuzu verdi yolladi siz nooruyoonuzzz..

maşallah maşallah bebişlere de annişe de binlerce kez maşallah
sat 19 mayıs muzmut. doktor çok küçük bu, yakında düşer dediğinden beri huzursuzum. ultrasonda da çok zor gördü zaten :44:

maşallah maşallah bebişlere de annişe de binlerce kez maşallah
sat 19 mayıs muzmut. doktor çok küçük bu, yakında düşer dediğinden beri huzursuzum. ultrasonda da çok zor gördü zaten :44:

allah razi olsun bacim seninki altinci haftanin ucuncu gununde sen merak etme onun yasayip yasamadigina allah karar verir belki gec dollenme olmustur ondan kucuktur ama zaten cok hizli buyuyolar sen merak etnme,,,

maşallahhh kuuzmm maşallahhhh bizde napalımmmm daha doğrusu bende şu 20 günün geçmesini bekliyorum hayırlısıyla bi tututrsaydık şurda şöle bağırıcam hamileyimmmmmmm diye :)

maşallahhh kuuzmm maşallahhhh bizde napalımmmm daha doğrusu bende şu 20 günün geçmesini bekliyorum hayırlısıyla bi tututrsaydık şurda şöle bağırıcam hamileyimmmmmmm diye :)

insallah 0yle olcak canim allahin izniyle merak etme benim cok uykum vvar azcik kestirem diyom besbucukta uyandikkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…