Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sağlığından vermede en güzeli 8 den sonra yememek ve gerçekten acıkınca tam doymadan sofradan kalkmak..eski alimler öyle diyormuş...günde 2 öğün...eşimin diyet listesini yaptığımda kilo verdim ama neden verdim...en ge yemek 7 deydi sonra 9 gibi tek bir meyve...saat 3 e kadar istediğini ye akşam hafif ye oldu bittii....

öle ama işteee boğazını tutcan herseyin başı bu :) sık sık az az yicen :) bool su içcen :)

Kızlar trombofili hakkında bilgisi olan varmı? Eşim bir arkadaşından duymuş, bizim bebeğimizin kalbi durmuştu ya, o sebep olabiliyormuş. Çevrenizde varmı böyle bir rahatsızlığı olan? Hangi testlerle belli oluyor? Ben araştırıyorum ama duyan bile varsa bilgilendirsin beni bi.

slm kızlar pafff bugün çok yoğun uğrayamıorum aranızaaa. Yumurtlama günlerim tam bu haftaymış kocişime msj attım bekle beni kocişim akşama ekşınlayalım dedim. Ben anamın evine gidiorum dedi koptum ya eşek kafalı adamın pestili çıktı ekşından

ilk defa duydum tatlım

hahahhahaahahahha alemsin kız :)

araştırırız cnm hiç duymadım bende inşallah yoktur bi rahatsızlığı kıyamam

hiç duymadım canımcım..doktoruna bir sor istersen...

hiç duymadım canımcım..doktoruna bir sor istersen...

Doktor bu konuda bişi söylemedi, benimde ozaman bilgim yoktu sormadım böle bişiyi. Sadece hamile kalınca gel, asprine başlicaz demişti. Trombofilide de asprin ve iğne kullanılıyormuş. Önlem olsun diye kullandırıyorlar bu durumda. Kan pıhtılaşması sorunuymuş. Biraz bilgi buldum gibi ama ilk düşüklerde bu teste göndermiyorlarmış.

Ailemde böle bir rahatsızlığı olan yok bildiğim kadarıyla. En azından düşük yapan yok. Bir tek halamda olmuş oda ikincisinde doğum yapmış bir sıkıntı olmamış. Ablamdada olmadı. Yani bana yokmuş gibi geliyor ama ya varsa. Ya 2.bebeğimide düşürürsem. Eşimde illa yaptıralım diyor ama doktora gitmekten, işten izin almaktan yoruldum.

Siz olsanız napardınız? Düşük yaşayıpta ilkinden sonra böyle bir test yaptıran varmı?

dua et canım düşünme böle şeyler. ben ilk defa duydum gercekten zor. zaten şu hamileliği düşündüğüm günden beri kafamda türlü türlü sorular??

kız inşallah tutursakta hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etse Allah'ım bizlere aminnnnn

canım biz ne söylesek boş eşin doğru demiş bencede testi yaptır sonuçta bebişini kaybetmek var sonunda iş yerini dert etme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…