Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

haklısın canım ama uzun süredir öle ekmek yemiyorum. bazen arada dayanamayıp 2 dilim kadar yiyyorum.

tatlım kepek ekmeği kepekli biskivi ben onların hiç birini yiyemiyorum çavdar falan asla yani
normal ekmekle de nasıl kilo vereyim

tatlım kepek ekmeği kepekli biskivi ben onların hiç birini yiyemiyorum çavdar falan asla yani
normal ekmekle de nasıl kilo vereyim

ozaman senin farkli sekil de karbonhidrat alman lazim diyetisyene gitmen gerek ve patates pirinç muz yer fıstığı havuç mısır.bunlar nisastali besinler mesela

haklısın canım ama uzun süredir öle ekmek yemiyorum. bazen arada dayanamayıp 2 dilim kadar yiyyorum.

dayanamazsin tabii vucut enerjiyi karbonhitrattan yakar eger o yoksa kaslarini eritir ben her ogun yiyorum yemezsem saat 4-5 gibi cook acikiyorum enerjim dusuyordu simdi sadece pogaca kek biskuvi o tarz seyleri kestim tek karbonhitrat ekmek yiyorum

canım ben günde 2 saat spor yapıyorum. sadece ekmek yemiyorum ve hamur işleride :) yoğurt, sebze ve et agırlıklı besleniyorum! kas erimesi olmuyor yani spor yaparak kas larımı çalıştırıyorum!

canım normalde diyetiysen beyaz ekmeği günde bir dilim yeme hakkı war ama bilmiyorum bir diyetisyene gitmek şart

canım ben günde 2 saat spor yapıyorum. Sadece ekmek yemiyorum ve hamur işleride :) yoğurt, sebze ve et agırlıklı besleniyorum! Kas erimesi olmuyor yani spor yaparak kas larımı çalıştırıyorum!

ayy canım benim spor yapmaya hiç vaktim kalmıyor ki sabah 8 akşam 6 çalışıyorum eve gidince de ölüm gitmiş gibi oluyorum hareket sıfır yeminlen evin işini yapacak dermanım bile olmuyo bazen

ayy canım benim spor yapmaya hiç vaktim kalmıyor ki sabah 8 akşam 6 çalışıyorum eve gidince de ölüm gitmiş gibi oluyorum hareket sıfır yeminlen evin işini yapacak dermanım bile olmuyo bazen
seni çok iyi anlıyorummmm. bende 2 ay önce çalışırken baya kilo almıştım ve işten çıkınca baya ölü gibi oluyordum! evde hiç kalkmıyordum yerimden :) işten çıkınca baya spora verdim kendimi :) 5 kilo verdim 1 ayda ama diğer 1 ay hiç kilo veremedim :) açkende 55 kiloyum tok kende...

seni çok iyi anlıyorummmm. bende 2 ay önce çalışırken baya kilo almıştım ve işten çıkınca baya ölü gibi oluyordum! evde hiç kalkmıyordum yerimden :) işten çıkınca baya spora verdim kendimi :) 5 kilo verdim 1 ayda ama diğer 1 ay hiç kilo veremedim :) açkende 55 kiloyum tok kende...

canım önceden umursamazdım hiç ama eşim dün akşam iyice aldın başını gidiorsun diyince aynada kendime baktım we ewet haklı dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…