Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

su misali nerde yaw gormedim bi kac gundur
neyse bende millana baglamiyim gitiim caw

canım elveda katya şuan sinemada ama yeni çıktı internette arama. sinemaya gitmeyede değer bir film.

ya biz niye 2.sayfada çıkıyoz hep mesaj sayımızda birçoğundan çok. zor oluyo bulması :) gittikçede altlara düşüyoruz sanki

Önümüzdeki günlerde TBMM'ye sevk edilecek olan tasarıda kadınların doğum izninin 24 haftaya çıkartılması kararlaştırıldı. Anneler izni doğum öncesi 8, doğum sonrası 16 hafta olarak kullanacak. Doğum izninin uzatılmasını sağlayan düzenlemenin yanında kadınların iş hayatından uzaklaştırılmalarını önlemek için gerekli adımlar atılacak. Kadınların doğum için işten atılmaları önlenecek. Yine kadınların izin yaptıkları dönemde İşsizlik Fonu devreye sokulacak. Son 8 haftanın işveren yükü devlet tarafından üstlenilecek. Doğum izni şu anda 8 doğum öncesi, 8 doğum sonrası olmak üzere toplam 16 hafta olarak uygulanıyor.

kızlar yeni yasada çalışan annelere doğum izni arttırılıyormuş. ben çok sevindim inşallah bir an önce kabul edilir.hadi hayırlısı bakalım.

evet canım ya, bu tasarı çok öncelerde çıktı, bi parmak bal çaldılar ağzımıza sonra ortadan kalktı gibi bişi oldu ses çıkmadı. Ne zamandır bekliyorum ben bi haber çıksa diye. İnşallah bi an önce yasalaşır ve bizde yararlanırız

bi ara anneye 350 liraya kadar kreş yardımıda yapılacak dediler ama ondanda ses yok. devlet memurlarına ilk 6 ay süt izni 3 saat sonra 1,5 saat bize 1 yasına kadar 1,5 saat..ve benim işyerimden servis haricinde çıkma veya gelme imkanım yok.yani günlük kullanmam mümkün değil ya bütün maaşımı taksiye vericem 1,5 saat için yada kullanmayacağım. ve devlet memurlarına 6 ay da ücretsiz izin. biz yıllık iznimizi zor kullanıyoruz

kaç aydır bekliyoruz zaten bu yasayı
inşallah yine gündem değiştirmeye yönelik bi hareket değildir
32 haftaya geldik, 5 haftayı aktardım doğum sonrasına.
5 hafta daha çalar çalar oynar bunlar
benim hiç umudum yok açıkçası
ha çıktı ha çıkacak bi hevesle bekler dururuz bizde

kreş yardımını devlet kişilere değil direkt kreşe ödeme şeklinde yapacaktı duyguucar
yani çocuğun kreşe gitmiyorsa bu haktan faydalanamayacaktın
ki zaten çıkmadı
oyalama taktiği bunlar bana kalırsa

biliyorum canım benimki gidiyordu zaten kreşe bu ay aldım biraz ağır gelmeye başladı hem kışta gelince. çıksa yine veririm.orda bişeyler öğreniyorlar.düzen var en azından.400-500 den aşağı kreş yok.350 verse baya bi faydası olur en azından

öyle canım kreş çocuk için gerçekten çok faydalı
kesinlikle çocukların kreşe gitmesi gerektiğini düşünüyorum
inşallah çıkar diyorum
ama hiç ümitvar değilim
ne doğum yasasıyla ilgili
ne kreş yardımıyla ilgili

Canım doğum iznindeyken çıksada faydalanabiliyorsun. Yani doğurmuş olman faydalanma durumunu etkilemiyormuş, yeterki doğum iznindeyken çıksın. Ya ne bilim inşallah çıkar umuduyla bekliyoruz bizde.

Kreş yardımını önce alt gelir grubu dendi, sonra haberlerde bütün çalışan kadınlara denmiş ama sonra ses çıkmadı işte. İnşallah ondanda faydalanabiliriz çıkarda. İzin durumları bizde sizinki kadar zor değil. ben 6 ay ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum doğumdan sonra. İnşallah şu 24 hafta olayı yasalaşırsa bayaı bi süre bebeğimle kalabileceğim. Devlet memurlarında 2 yıla kadar ücretsiz izin canım ne 6 ayı.

inşallah miyopicim. oğlumu 4 aylık bıraktım çok zor ya hiç bişey anlamadım zaten çocuk annemede anne diyor. geçen annem ben doğurmadım seni ben annenenim diyormuş. sen doğurdun diyormuş :) banada anne diyor onada. benim yatağama kesinlikle gelmiyor annenin yanında yatıyor. burası benim yatağım değil diyor çağırınca. dedeyide yatağa almıyor. anne olmaz zor çalışan anne olmak daha zor offff

aslında beni çıkarsalar 10 ay işsizlik maaşı alırım.çocukta yaşına gelir Allahın izniyle sonra bakarım bi iş artık ne güsel olur

Canlarım bende geldim :) işler yoğun malum yılsonu

2013 hepimize güzel sürprizli olsun İnşallahhhhhhh bebeklerimizi kucagımıza alacagımız bir yıl olsun İnşallahhhhhhh..Aminnn :)

öpüyorum hepiniziiiiii

Son düzenleme:
ya biz niye 2.sayfada çıkıyoz hep mesaj sayımızda birçoğundan çok. zor oluyo bulması :) gittikçede altlara düşüyoruz sanki
duygu dırek google a kıskanan çatlasın topiği dıye yazıp gel buraya..ugrasma hiç kk ıcınde sayfayı aramaya..

inşallah canııım..inşallah bu yıl,hepımız bebeklerımızı saglıcakla kucagımıza alırız..
benım ıcın sonu cift sayı olan yıllar guzel gecerdı..ama bu yılım hıc guzel gecmedı..
tek mutlulugum bebişim oldu
inşalah 2013 uğurlu gelir hepimize

Son düzenleme:

Aslında bazen diyorumki Rabbim hayırlı bir sebep versin iş hayatından çıkayım. Çünkü ben göze alamıyorum, yok para yetermi, yok evde oturmaktan sıkılırmıyım, yok insanlarla anlaşabilirmiyim, ya tekrar işe dönmem gerekirse iş bulabilirmiyim, bir sürü soru dönüyor beynimde, ben yapamıyorum Rabbim hayırlı bir kapı açsında kurtulayım diyorum. Yinede bugünlerimize binlerce şükür, paraya muhtaç değiliz.

İstiyorumki çocuklarıma kendim bakayım büyüteyim. Annemde baksa, k.validemde baksa, kreşte de büyüse içime sinmiyor. Ozaman kendi değerlerimi, yargılarımı öğretemem, büyüyünce onu yeterince doğru yönlendiremezsem diye korkuyorum. Rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere. Çalışan anne olmak çok zor ya. Ben nasıl bırakıcam çocuğumu hiç bilmiyorum inanki. Kocamı alıştırmak için 6 ay ücretsiz izin diyorum ama gönlümden geçen aslında 1 yıl.Tabii buna işyerim izin verirmi bilmiyorum ama ben öle istiyorum ama kocam kabul edermi bilmiyorum. off offf...

Ben hiç bizim topiği aramıyorum. Giriş yapınca sağ üstte Bildiriler kısmında beğenileri falan gösteriyor ya, ordan en son yazdıım yere geliyorum hem geçmişte nerde kaldım derdi de olmuyor, en son yazdığım yerden gerisini okuyorum

Eylülüm hepimize mutluluk, huzur getirsin 2013. Eşlerimizle, bebiklerimizle, sevdiklerimizle beraber mutlu günler inşallah. Ha birde Rabbimize hayırlı kullar olabilmemiz dileğiyle güzel bir yıl diliyorum

sen çalısmadan evin çarkı dönebılıyormu miyopi?
ben hayatımda hıc calısmadım..suan kocamda calısmasa gecınebılıyoruz..
ama kocama desemkı ben calısmak ıstıyorum anında kabul eder..
evlendık evlenelı hıc elımız rahat olmadı,hıc savuramadık paraları..
gelen gıdıyor bı sekılde..her ay baska bı yuk bınıyor omzumuza..
oyuzden calısmama gayet sıcak bakar kocam..
bende onun bu sıcak bakısına gıcık oluyorum..
ne bılım calısmak ısterım aslında ama kımın ne ısıne yararımkı bu saatten sonra..
neyse bebegımde gelıyor,o sıcak bakıs sogumaya baslar umarım:S
baba evınde calısmayıp,koca evınde calısmak ısıme gelmıyor acıkcası..
hanı kocama yuk de olmuyorum..kendıme bıseyde aldırmıyorum..
daha nee

kocam kendıyle de celısıyor ama..
cevremızdekı herkesın karısı calısıyor..
kocaları calısan karılarından dert yandıklarında mısal ısten gec geldıgınde karısı,sınırlenıyormus kocası..
kocamda karını calıstırmıcan ozaman kardesım benım gıbı dıye hava atıyor..
mısal calısan arkadaslarının hepsının karılarının borusu ötuyor evde..
ozamanda dıyor karıyı calıstırırsan boyle olur ıste:S
yani bı öyle dusunuyor,bı böyle..
sanırım cok sıkıstıgımız zaman benımde calısıyor olmamı ıstıyor kendı kafasında..
anam elımızde bı duzelmedıkı şu ezıklıkten kurtuliiim..
neyse 4 sene kaldı,arabanın taksıdı bıtıyor..anca ozaman rahatlarım herhalde
yada belkı pıyango cıkar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…