Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

millancım zaten dayanabileceğini sanmıyorum ama bebeğini kucağına almaktan çekinmemelisin. onun sarılmaya,sevilmeye ihtiyacı var ve en önemlisi sana. uyku yemek gibi konularda bir düzen oluşturabilirsiniz ama kucağına almak ona dokunmak zorundasın. zaten eminim doğduktan sonra uyusada kucağından bırakmak istemeyeceksin. ben öyleydim. 4 kilo doğmuştu ve benim kemik yapım çok zayıftı ama onu kanguru gibi hiç kucağımdan indirmek istemiyordum. ayy çok duygulandım bak şimdi

çalışmak insan için güzel birşey tabi özel sektörün bazen şartları çok ağır. hele ki aile şirketi gibi küçük işletmeler insanı bedenende ruhende sömürebiliyor. ben çoçukluğumdan beri çalışıyorum. 28 yaşındayım 14 yıllık sigortam var nerdeyse emekli olcam yakında :) pişmanmıyım? değilim. çünkü bir insanın hayatı insanları tanıyabilmesi,kendi ayakları üstünde durabilmesi,bir şeyler üretmesi ve onun karşılığını alması çok güzel birşey. tabiki kadın olunca biraz daha zorlaşıyor. çünkü mesain gecede devam ediyor. yemek bulaşık eş çocuk,gelen giden derken kendinize hiç vakit ayıramadığınızın farkına varıyorsunuz. ben biraz mecbur taraftayım.bilmiyorum belki maddi durumum çok iyi olsa çalışmayabilirdim yada en azından kendi işimi yapmayı deneyebilirdim. ama eşimde bende çok çalışkan çok tutumluyuz. çünkü ikimizinde aileleri günlük yaşıyor. düğünümüzü kendimiz yaptık. hiç kimse kendi cebinden bir çeyrek bile takmadı. evi kendimiz döşedik.o arada bir oğlum oldu. 2 sene sonra evimizi aldık ve ondan 2 sene sonrada arabamızı yeniledik. ve şimdi Allah kısmet ederse 2. bebeğimiz olcak. arada yıprandığımı farketsemde bunlara değdiğini düşünüyorum. tabiki ben çalışmasaydım eşim idare ederdi ama ev ve arabayı alamazdık. çünkü ikimizde çok yüksek maaşlara çalışmıyoruz. bundan sonra Rabbimden dileyip isteyebileceğim tek şey sağlık ve huzur.

günaydın kızlar

masalberra cım, en kısa zamanda dr a gitmelisin
çünkü grip bebek için de tehlikeli,
gece ateşlenmen falan varsa hele hiç durma
ben hastalandığımda dr um gece ateşlenmen varsa takip etmeliyz demişti
erken doğuma bile sebep oluyormuş
aman dikkat et

evet merys e katılıyorum.
hamileyken ilaçsız geçirelim diyoruz ama bazen hastalık uzadıkça daha çok zarar veririmiş bebişe...

gunaydın kızlaaaarr..
bugun kocam erken cıktı evden..
her terslık bızı buluyor,dun arabanın dört lastıgınıde patlatmıslar
dıyorum ya her ay ekstra ekstra yuk bınıyor omzumuza..
hıc olmadık seylerden para cıkıyor..
yaa bunu önlıyecek bı dua falan yok mu yaa..
nazar mı var nedır anlamadım..bı dogrulamıyoruz..
neyse bende evımı temızledım,kendı yemegımı yaptım..
kocamınkını aksama dogru yapcam..(onunkılerı ben,benımkılerı o yemez de)
o etcıl,ben otcul
yılbasında da kaynanamda az 1 saat oturduk kalktık eve geldık..
onunda gonlu oldu,benımde

simdi bır derdım var bölumune bakıyordum da..
kız yazmıs;
unıv. okuyorum,4 aylık hamıleyım..eşim istıyor ama annem karsı cıkıyor dogurmama..
bu arada eşimle nıkahımız yok ama evlı gıbıyız..:S

selam kızlar bu gün francesca arkadaşımız doğumda topiğin ilk bebeği geliyo dua edin olur mu inşallah herşeyi yolunda gider.

selam kızlar bu gün francesca arkadaşımız doğumda topiğin ilk bebeği geliyo dua edin olur mu inşallah herşeyi yolunda gider.

:18:
Allah yardımcısı olsun topiğin ilk bebeği
RAbbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
sezeryan mı normal doğum mu mimoza

sezeryan olcakmıs..allah yardımcısı olsun..
allah hepımızın yardımcısı olsun:18::18:

sezeryan canım.o daha önce miyom ameliyatı olmuş o yüzden mecburi sezeryan.bu gün saat 12 de gelecekti bebişi :)
annaaam ilk gözagrımız geliyorrrrrrrrrrr

evet canım :) darısı başına inşallah.birgün bi bakmışsın eylül doğuma gidiyo yazmışız aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…