Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

benımkı bu sıteye gırıp burdakı seylerı okudugumu bılıyor ama uye oldugumu bılmıyor..
ben gecmısı sılıyorum ya..sonradan yıne kk da farklı konulara gırıyorum ama onları sılmıyorum..
mısal gebelık bolumunden bıseyler okuyorum..dekorasyondan okuyorum..
yanı kıskananlar catlasın harıc her yere bakıyorum
öyle gozune soka soka yapıyorumkı,hıc suphe duymuyor herhalde
ama asla uye oldugumu soylemem..yazdıklarımı okusa anında bosar beni

bende gecen gun oyle dıkkatlı ınsanlara ozenıp,kac tane merdıven var onu saymıstım..
bıde aklımda tutuyorum onu...bıgun belkı bırı sorarsa ona hava atarım dıkkatımle dıye

bu tarz şeyleri okumak , hafızaya kaydetmek unutkanlık yapar! gereksiz yere hafızayı doldurmuş oluyoruz. mezarlık taşlarını okumaya bu yüzden iyi demezler yoksa dinen bi hükmü yoktur.

bu tarz şeyleri okumak , hafızaya kaydetmek unutkanlık yapar! gereksiz yere hafızayı doldurmuş oluyoruz. mezarlık taşlarını okumaya bu yüzden iyi demezler yoksa dinen bi hükmü yoktur.

bende asırı derecede unutkanlık var..
hıcbıseyı aklımda tutamıyorum..
bı fılmı bıle 1 hafta sonra hıc ızlememıs gıbı ızlıyebılıyorum:S
yeni yeni balık yemeye basladım,oda hamıleyım dıye..
vucudum omega 3 nedır bılmez
erken yasta alzheimer oldum sanırım
o merdıven basamagını bıle zor tutuyorum aklımda..

muzmutun kocası gelmıs..
eslem sende mı gıttın kız??
kaçan kaçana
bende bırazdan toz olurum

kızlar ben bayadır giremiyordum kayınpederim hastalandı onunla uğraştım iki gün sinirden de delirdim tabi.
Kızı gelmil babası hasta diye yanı başında oturuyor adam koah hastası ağzından kan gelmiş okadar rahat ki akşam benm odun işten gelince doktora götürmeliymiş babasnın yanında oturuyor öyle. Ayyy o kadar fena ki deli etti beni kaynanası da kendide.
Neyse bu böyle olmaz dedim doktora götürdüm iyikide götürmüşüm adamın ciğerleri iltihap kapmış antibiyotik verdi doktor onu kullanacak bakalım.
Kocamın davranışları değişti ama tamamen değiştiğini söyleyemem.

kız milan keşke benim kocam da girse buraya da yazdıklarımı okusa okadar mutlu olurum ki walla herşeyi yüzüne söylemiyorum. Ben gözüne soka soka yorum yapıyorum buraya da gıkı çıkmıyor.

millancım haklısın bende hamile kıyafetlerini doldurma taraftarı değilim.çok para vermem. biraz ilkinden kalmıştı.biraz arkadaşım verdi. dün lc waikiki ye gitmiştim 10-12 lira arası 3 tane gömlek penye gibi bişeyler aldım. sende istersen bakabilirsin 1-2 farklı şey.benim kabanlarda bu ay son giyilir artık. anneminkilere yamulmaya başladım:)

benimde eşim 4-12 bu hafta yani geç gelecek. gerçi ben bu yaşıma kadar belki 1 belki 2 kez gece 12 yi görmüşümdür yılbaşında. en son saat 11 e kadar dayanabiliyorum sonra uyuyakalıyorum. zaten bizde özel günler kültürü yoktur. ailem doğum günümü hiç bilmez. eşimde çok unutkan. bende her sene yaşlanıyorum diye kutlamamı yapayım :))))

aynen annemde beni bi keselerdi keselediği yer yara olurdu :))))) abimde bana uçan tekme atardı ofilmleri izleyip izleyip

canımız çıkana kadar oyun oynardık yauw. saklambaç,yakalambaç,yakan top,misket bile oynardım ben hep yenerdim erkek çocuklarını,birde futbolcu kartları vardı sakızlardanmı ne çıkıyodu onları toplar sırayla atar kimde aynısı çıkarsa alırdı hepsini, ay çok duygulandım şimdi
bu arada kızlar akşam elveda katya diye bir film izledim sinemada. kadir inanırın çook duygusal bi film her çıkan ağlaya ağlaya çıkıyor. hikayeside gerçekmiş. tavsiye ederim.

eylüle katılıyorum millancım. millet her ay çekiyor sonra bebek doğunca da düzenli çekiyor. çecuğuna hediye albüm yapıyor.sonra pişman olursun bak. ben mesela 50 kiloydum gelin olurken tabi 5 ayda hamile kaldım 77 kiloya çıktım.2,5 senede 60 a zor düştüm. şimdi yine baştan başladık. keşke o gün gelinliğimle yüzlerce resim çekilseydim diyorum gelinliğime bakıp bakıp. bi dahada içine girme ihtimalim çok düşük sanırım onun için böyle özel anları değerlendirin

takma kimseyi bende öyle olmuştum doktorum bile ikiz karnı gibi diyordu. ben çok uğraşmadım vermek için birde emziremedim doğru düzgün. valla çok arkadaşım var benim kızken balık etli olup doğumdan sonra kürdan gibi. verirsin canım üzülme sen

günaydınnnnnnnnnnn kızlar...yine bir pazartesi haftanın başı ama ayın ve yılın son günü. Rabbim hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin inşalalh.

günaydınnnnnnnnnnn kızlar...yine bir pazartesi haftanın başı ama ayın ve yılın son günü. Rabbim hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin inşalalh.

Günaydın canım;

Geçmişi okumak uzun sürdü. Millanın yazdıklarıyla daldım gittim, bizler ne yapardık diye. Rabbim hayırlı bir yıl versin bizlere. İnşallah ona layık kullar olabilirz 2013te

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN KADINLAR KLÜBÜNÜN EN MATRAK,EN DOST, EN KARDEŞ TOPİĞİİİİİİİİİ....

Herkese mutlu huzurlu sağlıklı sevgi dolu bütün hayırlı isteklerinin gerçek olduğu yeni bir yıl diliyorummmmmmmmmmmmm.....

Herkese iyi senelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bacılar ben çıkıyorum bankada işlerim war onları halletmem lazım açıktır herhalde bugün.
sonrada eve gelip akşam için hazırlık yapmam lazım arkadaşa davetliyiz ama çalıştığı için bir iki birşey yapıp götürücem. Bizim yılbaşından anladığımızda evde oturup okey oynamak işte :) :)
hadi kaçtım ben gidip işlerimi halledeym.

Günaydın canım;

Geçmişi okumak uzun sürdü. Millanın yazdıklarıyla daldım gittim, bizler ne yapardık diye. Rabbim hayırlı bir yıl versin bizlere. İnşallah ona layık kullar olabilirz 2013te

evet canım güzel bir konu açmış millan. çocukken yalnızdım, maddi olarak çok kısıtlıydık. şimdi ise çok sevdiğim bir eşim, dünya yakışıklısı bir oğlum ve Allah kısmet ederse bir kızım olacak. Rabbimden sağlık ve huzurdan başka isteyecek hiçbirşeyim kalmadı çok şükür. ama düşünüyorumda o zaman daha masumduk daha eğlenceliydi sanki hayat.. tabi yinede evli ve çocuklu olmak daha güzel :)

günaydın kızlar bu ne çosku sagoo
benım yılbasım kesın pompok gececek..
aksam kocam dedı,yarın aksam anneme dıyımde balık yapsın orda yıyelım:S
bu ne demek oluyor yolunu yapıp gece boyunca onda durcaz:S
valla 12 gelmeden yatar uyurum gıcıklıgına,eger orda olursak gece boyu..
ooff su gunu bı atlatsak..yaw sankı bıse yapmak zorundayız..
otur evınde daha!!
sımdıde butun yılım kaynanamın evınde gececek demek oluyor bu
dogum yapınca da orda kalırız kesın yaniiiiii
işaretleri toplayınca,bu sonuc cıkıyor
ben harıc herkes ıyı bı yıl gecırcek anlasılan(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…