bugun annemler yaptiydi bide gisli gisli ediyolar canim ceker diye dedim rahat olun kizmicambugun yegenime diyom kardesin olcakmis adini ne koycan diyo hala tenin adini toycam babami cok sevdigi halde ona bile birakmiyodu cadi sledim yaa
olur oda olur :) biz evlendik bebek derdine düştük :)
abı ne yatak odasıymıs beeeeeeee:)))))))))))
walla benım kocam hayatta yapmaz oyle bıse hanı hatunlugu kullanarak ıstedıgını yaptırma olayını ,,kı acıkcası bende tenezul etmem hıc cok basitçe gelıo bana ,,
ne yanı sen benım dedıgımı yap bende sanaa ........ sız doldurun artık orayı :)))))))))))))))
hepden dustu kaynanan gozumden
baya dertlisin sen sanırım =)) herkesi ayartan ele başı da sensin gibi hisseettim =))) kaynana kaynana ölüyorum sana kaynana değil dört bacaklı dana misali
amin canım inşallahhhhhhhhhRabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah tez zamanda =)
anommmm bana ele başı dedi bana bana öskeye
yok anam bacım bugun benım sıkıntıların altın günü hepsi aynı anda geldi de o bakımdan
sen sen ol yınede anası ölmüş bırını bul benden sana tavsiye
anam bende bugun oslemıne tuz basıom galıba
cıkolatalı gofret cıg kofte( anam acmıom daha agzımı :)))
al bendende o kadar oc arasinda is yaptim bugun oldugu kadaqr
az once odun aradi ne lazimsa mesaj atmistim diyo marketteyim istediklerinin hepsi yok gerisini gidip diger marketten alcam dedim tamm gorusmuuukk falan diyo havayi yumusatacak ama yemezler kandiramazzz beni hatalarindan ders cikarmayi ogrencek okadar....
anommmm bana ele başı dedi bana bana öskeye
yok anam bacım bugun benım sıkıntıların altın günü hepsi aynı anda geldi de o bakımdan
sen sen ol yınede anası ölmüş bırını bul benden sana tavsiye
lennn millan gelmedin bugün bak 2lafın belini kırdık hemde nasıl kırdık :))
heh ıste benım uzmanlık alanıma geldın :))
anası olmus bırı alma bence,,,yanı annesını 20 yasında kaybettıyse olur ama daha 10 yasında kaybettıyse kotu canım,,
malum benım koca ,,,
yok kis uzatmam zaten bugun 3 gun sure doldu yani gunaha girmeye gerek yok ama ilk atak benden cikmasin sonra simariyosısttttt sende uzatma beeeeeeeee
ucacam saana sımdık ,,,
hee olur ınsan yanlıs yapa yapa buyuyo,,,,
benım kıde gecenın bı yarısı eksında bogurdu sonra ne oldu geldım gaza ama sonuc adam yuzunu kapadı kazagıyla gazateyle ben kıkırdamaya basladım ,,,,
kızım karı koca arasına seytan bıle gıremezmıs,,,
hee sen hatalarından ders cıkarsınmıs ayyy canım yaa bızımkıler hep ders cıkarıodu zaten ,,
sabah aksam benım kocam dersımı cıkarım dıe dolanır durur evde :))))))))))))))))))
kızım bunlar erkek bogururler sonra unuturlar ,,beklemeyın sunlardan ıncelık ,,,,
kocamı aradım dıom osledım be senı bana dıokı hee ben aslanların avını seyredıom sonra konusalım mı
lennn millan gelmedin bugün bak 2lafın belini kırdık hemde nasıl kırdık :))
topiğin ismi çok anlamlı ve manalı bizim için :)))anneeeem burda herkes dertli =) topiğin adını değiştirmek lazımmış aslında =)
anneeeem burda herkes dertli =) topiğin adını değiştirmek lazımmış aslında =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?