Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kizlar ben geldim ama sizler yoksunuz tabi baya bisey konusmussunuz.
Ben hic iyo degilim walla bugün moralim cok bozuk kafamdan kurup kurup aglıorum moralimi bozmamam lazım biliorum ama yavrumun resmini gordukce icim sizlio. Bir cocuga sahip cikmayi beceremedim nile dogunca nasıl bakıcam. Yogun bakimda yatacak dogumca kucagima alıp emziremeyecegim bile herseyi dusunmekten cıldiricm sonunda herhalde. Hamilelik depresyonuna giricm. Kendimi cok uzdum bugun cok bunaldim evde olmaktan kasiklarim daha cok agrio bugun. Kimse beni anlamio hissettiklerimi hissetmio odunum bile okadar takmio kafsina

Canlar beklenen oldu kaynanam vermıyo tapuyu
Kayınpeder bız bu kredıyı odeyemıyoruz ya evı satım verım paranızı demıs yada sız bu borcu ustlenın evın tapusunu verım demıs
Parayı gerı alsak yarın bı gun oturdukları ev mahkemelık mahkeme bosaltın dedıgınde onlar da bıze sız evı bosaltın bız oturcaz dıyebılırler
O yuzden bızde annemlerle konustuk şöyle bır karar aldık annemler sımdı bıze yardım etcek 40/50 mılyar kadar bızde kayınpederın cektıgı 85 mılyar kredının cogunu odıcez gerı kalanı taksıtlendırcez oturdugumuz evın tapusunu almıs olucaz hemde onların kredı ıle cektıgı evdende hısse sahıbı olmus olacaz
Annemlerde yavrum yeter kı sız mutlu olun bıze ne zaman elınız bollaşırsa odersınız dedıler ki onu bıle alıcaklarını zannetmıyorum
BU akşam kızlar bı yerden ağladım kayınvalıdem kayınpederımın yaptığı şerefsızlıge bızı yarı yolda bırakmalarına
Bi ağladım annem babam beni ağlarken ınternette kameradan gördüler ne yapcaklarını şaşırdılar kızım yeter kı sen ağlama dıye yırttı annemle babam kendını ta ordannn
Eşim özge ailenı bı kez daha takdır ettım bu akşam yardım etmeseler dahı lafları bana yettı dedı bunu esımın agzından duydum ya ölsem gözlerım açık gıtmez.
Bu arada gel gelelim eşim anasındayken neler konusulmuş:
Kayınpederım bız cok yanlış yaptık bastan berı sıze evı vercez dedık ne desenız haklısınız ama sımdı emeklı maasım kredıye kesılıyo ben calışıyorum evi gecındırıyorum.Ama daha fazla çalışacak gucum kalmadı en fazla yaza kadar calışırım sonra işi bırakırım demıs.Kii evde çalışan bı kaynım var artı bırde esımın anneannesı onlarda kalıyo o kadının da emeklısını bunlar alıyo.
Yanı anlayacagınız bızı borca soktular kendılerı rahat edecekler.Tabı rabbım buna ızın verırse...
Bız bı hesapladık annemlerden aldıgımız parayı bankaya verıp borcu azaltırsak ayda 500-600 ödememız gerekecek.Ki buda bızı sarsmaz.Ya bu akşam babam dedıkı kızım kredıye aylık odemenız 800mu onada yardım ederız bız yarısını oderız yeterkı üzülmeyin yavrum dedi.
Ya ne dıyeyım ne yapayım ben Allah kat bıkat aılemden razı olsun uzun ömürler sağlıklar versın onlara.Allahıma bın sukur böyle bir ailem var
Sonra eşim demiş ki özge ben onların daha kapılarını açmam suratlarına bakmam diyo haklı kız demiş.Kayınvalıdem başlamıs ağlamaya ben cok üzüldüm o lafları soyledıgıme gerekırse özür dilerım af dilerım özgeden demiş.Teyzesı enıstesı de ordaydı haklı kız demısler.Dedım esımeeee hıc yeltenmesınler bıleee be böyle mutluyum huzurluyum Allahın selamını verırlerse alırım selamıı verırım gerısı bıttı dedım.
Yani böyle kaynanam kayınpederım yıne yaptı yapacagını soktular bıze kazıgıııı.Allah onları ıslah etsın ne dıyeyım.Bi beş sene zorluk cekecez belkı ama kafam rahat olucak artık.gıt keyıflerını yap hurmet goster alttan al her lafı ye sus devrı kapandı.Artık mudarram yok hıcbısekılde onlara.Rabbım bebısımı de nasıp ederse bana benden mutlusu olmaz artık
Yaaaaa boyle canlarımmm tapu geldiii ama bıraz pahalıya

Sagocum ama boyle yaparak kendıne ve bebeğine karsı resmen gunah ıslıyorsun farkındasın değil mi?
Bir kere kesınlesen bır sey yok doktor sana yarın gel alacaz mı dedı cocugu nıye bu kadar kendını hırpalıyorsun kı rabbımın ol dıyecegınden baska neyın hükmü var bu fani dünyada
Bak kendıne bıze örnek al aylardı uğrasıyoruz sırf o bebek haberını alabılmek ıcın rabbım sana bu mucızeyı layık görmüş sana düşen şükür edip dua edıp gününü beklemen .Böyle yaparsan rabbımın gucune gıder valla
Bak ben ne zaman işin içinden sıyrılamadıgımı dusundugum anlarda alırdım abdestımı once kılardım şükür namazımı sonra alırdım elıme yasını okuyabıldıgım kadar yorulana kadar okurdum nasıl ferahlıyor ınsan nasıl rahatlıyor bılemezsın
eğilemezsın sen sımdı ama oturarak namaz kılabılırsın mesela dinimiz öyle hoşgörülü bir din ki sen niyetine gir yeter ki
Bir dahada böyle konusma bak kızarımmm
Kuzenımın esı 8 aylıkken ramazanda durup dururken suyu bosaldı apar topar doğuma alındı kız baygın gırdı doğuma korkudan çocuguma bı sey olacak dıye.Günlerce küvezde kaldı bebiş eve getırdıklerınde kımse kucagına bıel alamıyodu.Öyle küçüktüki .Ama rabbım ona oyle guc oyle sabır verdıkı herseyıyle kendı ılgılendı.Kendı annesıne bıle emanet edemedı cocugunu dusun.
Şimdı gör cımcımenın tekı ne oyunlar yapıyo bıze 2,5 yasında
Demem o ki rabbımın dedıgı olur.Sen boyle uzerek doğum zamanını uzatamazsın.Rabbıme bol bol dua et sadece belkı kulum bana yaklaşsın ıstıyor

günaydın özgem herseyde vardır bir hayır. eşin ailesini tanıdı onun için biraz üzücü ama tanıdı yani... aileni bende taktir ettim.inşallah yavrunda gelir en kısa zamanda

günaydın kıslar bugün resmen sinir küpüyüm işe geç kaldım. herşey üst üste geldi. neyse geç kaldığım farkedilmedi allahtan o yüzden rahatladım biraz. siz nasılsınız ne çok konuşmuşsunuz fırsat bulursam okuyacam ama biraz zor gibi çok fazla sayfa var

eylüüüüüüüüül sana bişe sorcam ben bugün ateşimi ölçmeden bi saat erken kalktım telefonumu şarja taktım sona ateşimi ölçtüm düşük çıktı :44:şimdi ben adet olcam ateşim düşmeye mi başladı yoksa ayağa kaltığım için mi düşük oldu ateşim :18:

özge senın aılene uzuldum sımdı yaa..ınsallah yaptıkları seyın kıymetını ömurboyu bılır eşin..
umarım benımkı gıbı yapılanları azcık bı yuzune gulunce unutan bırı degıldır kocan..
onun aılesıylede ömur boyu görusme artık,bebegınızıde görmesınler
yaa bıgun gelecek barısma olacak ve gıren senın aılene gırmıs olacak dıye korkuyorum..
sınır olurum oyle durumlara
çok kıncıyım bılıyorum,kötu ornek oluyorum ama naaapim..
kızların aılelerının kullanılması durumuna hıc gelemıyorum

kızzz cok düşmemesi gerek en fazla 1 derece düşer genelde öle oldugunda yüksek çıkar ateşin ama bilemedim şimdi test yap sen test

sagoo kızcam ama artık
bebegın erken dogmıcak olsa bıle,senın bu stresın,üzüntün yuzunden erken dogmaya kalkacak allah korusun..
sen mutlu oldugun surece o orda huzurlu ve saglıklı olur bunu bılesın
dogdugu zaman vicdan azabı cekmek ıstemıyorsan,suan kendını hıc uzmemen lazım..
herseyın guzel olacagına ınanırsan,hersey guzel olur!!
bebegın saglıklı dogacak ama sırf senın bu stresın yuzunden..oda sıkıntılı bı bebek olacak bakyapma böyle!!

gunaydın kızlarrrrrr..
kız yagmur ne esrarengızsın bugun..
ekrana yazın düşüyor ama altta ısmın yazmıyor..
gaipten sesler gelıyor gıbı

gunaydın kızlarrrrrr..
Kız yagmur ne esrarengızsın bugun..
Ekrana yazın düşüyor ama altta ısmın yazmıyor..
Gaipten sesler gelıyor gıbı
şu an naptığımı bende bilmiyorum millan Bi taraftan fiş+fatura giriyorum ekranda, bi yandan bizim topiğe bakıyom bi yandan da ateş ölçme topiğine bakıyorum ateşim düşmüş mü bi yorum yapan var mı diye ölee elimde klavye bi ona bi ona zaplıyooom O değil de şu elimdeki, fişleri yanlış girmesem bari

Son düzenleme:

merak etme masalcım doğum odasına geceliğinle almıyorlar onlar veriyor hastane önlüğü. yani sen istediğinle gidebilirsin.

millan 41 gün kalmış bacımmmmmmmmmmmmm

merys ve masalberaaaaa 41 gunumuz kalmıs bacılaaaaaarr
41 kere masallah ama sankı hıc cıkmıcak gıbı gelıyo yaa..
bı alttan kasıklarıma baskı yapmaya baslasa,valla ınancam dogurcama..

kusura bakmayın kızlar cumartesi pazar giremedim kulağımı çınlatmışsınız. doğum odasına sizden hiç bişey almıyorlar çantanızı bile. iç çamaşırınıza kadar çıkarttırıp ameliyat önlüğü veriyorlar arkadan bağlamalı. yani gereken her yeriniz açık zaten. sonra. ebeler veya doktorunuz arada sırada gelip rahimin kaç cm açıldığına bakıyorlar. ellerini sokup. hoş bir durum değil tabi ama yapcak bişey yok. öyle acı falanda hissetmedim ben.

aynen özgecim. ben doğuma kol çantamla gittim. sancım yoktu kontrole gittim güya. çantayıda eşimin eline tutuşturdular işlemleri yapsın diye beni sandalyeye oturtup doğum odasına aldılar. yani doğumdan çıkana kadar hiç bişeye ihtiyacınız olmuyor doğal olarak

kızlar ben kocamı kaldırmaya gıdııım..
bugun lahana sarcam,cok usenıyorum..
bı yandan yaprakları yıkımde barı o aradan cıksın..
duygu 2 gunluk gecmıs,oku oku bıtmez anneeeeemm

hayrlı sabahlar kızlar geçmiş yapamadım çok konuşmuşsunuz inşallah herkes iyidir

eşin yatış işlemlerini yaptırıken bi oda vercekler canım zaten doğumdan çıktığın gibi seni odana alcaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…