Kizlar ben geldim ama sizler yoksunuz tabi baya bisey konusmussunuz.
Ben hic iyo degilim walla bugün moralim cok bozuk kafamdan kurup kurup aglıorum moralimi bozmamam lazım biliorum ama yavrumun resmini gordukce icim sizlio. Bir cocuga sahip cikmayi beceremedim nile dogunca nasıl bakıcam. Yogun bakimda yatacak dogumca kucagima alıp emziremeyecegim bile herseyi dusunmekten cıldiricm sonunda herhalde. Hamilelik depresyonuna giricm. Kendimi cok uzdum bugun cok bunaldim evde olmaktan kasiklarim daha cok agrio bugun. Kimse beni anlamio hissettiklerimi hissetmio odunum bile okadar takmio kafsina
Canlar beklenen oldu kaynanam vermıyo tapuyu
Kayınpeder bız bu kredıyı odeyemıyoruz ya evı satım verım paranızı demıs yada sız bu borcu ustlenın evın tapusunu verım demıs
Parayı gerı alsak yarın bı gun oturdukları ev mahkemelık mahkeme bosaltın dedıgınde onlar da bıze sız evı bosaltın bız oturcaz dıyebılırler
O yuzden bızde annemlerle konustuk şöyle bır karar aldık annemler sımdı bıze yardım etcek 40/50 mılyar kadar bızde kayınpederın cektıgı 85 mılyar kredının cogunu odıcez gerı kalanı taksıtlendırcez oturdugumuz evın tapusunu almıs olucaz hemde onların kredı ıle cektıgı evdende hısse sahıbı olmus olacaz
Annemlerde yavrum yeter kı sız mutlu olun bıze ne zaman elınız bollaşırsa odersınız dedıler ki onu bıle alıcaklarını zannetmıyorum
BU akşam kızlar bı yerden ağladım kayınvalıdem kayınpederımın yaptığı şerefsızlıge bızı yarı yolda bırakmalarına
Bi ağladım annem babam beni ağlarken ınternette kameradan gördüler ne yapcaklarını şaşırdılar kızım yeter kı sen ağlama dıye yırttı annemle babam kendını ta ordannn
Eşim özge ailenı bı kez daha takdır ettım bu akşam yardım etmeseler dahı lafları bana yettı dedı bunu esımın agzından duydum ya ölsem gözlerım açık gıtmez.
Bu arada gel gelelim eşim anasındayken neler konusulmuş:
Kayınpederım bız cok yanlış yaptık bastan berı sıze evı vercez dedık ne desenız haklısınız ama sımdı emeklı maasım kredıye kesılıyo ben calışıyorum evi gecındırıyorum.Ama daha fazla çalışacak gucum kalmadı en fazla yaza kadar calışırım sonra işi bırakırım demıs.Kii evde çalışan bı kaynım var artı bırde esımın anneannesı onlarda kalıyo o kadının da emeklısını bunlar alıyo.
Yanı anlayacagınız bızı borca soktular kendılerı rahat edecekler.Tabı rabbım buna ızın verırse...
Bız bı hesapladık annemlerden aldıgımız parayı bankaya verıp borcu azaltırsak ayda 500-600 ödememız gerekecek.Ki buda bızı sarsmaz.Ya bu akşam babam dedıkı kızım kredıye aylık odemenız 800mu onada yardım ederız bız yarısını oderız yeterkı üzülmeyin yavrum dedi.
Ya ne dıyeyım ne yapayım ben Allah kat bıkat aılemden razı olsun uzun ömürler sağlıklar versın onlara.Allahıma bın sukur böyle bir ailem var
Sonra eşim demiş ki özge ben onların daha kapılarını açmam suratlarına bakmam diyo haklı kız demiş.Kayınvalıdem başlamıs ağlamaya ben cok üzüldüm o lafları soyledıgıme gerekırse özür dilerım af dilerım özgeden demiş.Teyzesı enıstesı de ordaydı haklı kız demısler.Dedım esımeeee hıc yeltenmesınler bıleee be böyle mutluyum huzurluyum Allahın selamını verırlerse alırım selamıı verırım gerısı bıttı dedım.
Yani böyle kaynanam kayınpederım yıne yaptı yapacagını soktular bıze kazıgıııı.Allah onları ıslah etsın ne dıyeyım.Bi beş sene zorluk cekecez belkı ama kafam rahat olucak artık.gıt keyıflerını yap hurmet goster alttan al her lafı ye sus devrı kapandı.Artık mudarram yok hıcbısekılde onlara.Rabbım bebısımı de nasıp ederse bana benden mutlusu olmaz artık
Yaaaaa boyle canlarımmm tapu geldiii ama bıraz pahalıya
günaydın kıslar bugün resmen sinir küpüyüm işe geç kaldım. herşey üst üste geldi. neyse geç kaldığım farkedilmedi allahtano yüzden rahatladım biraz. siz nasılsınız ne çok konuşmuşsunuz fırsat bulursam okuyacam ama biraz zor gibi çok fazla sayfa var
eylüüüüüüüüül sana bişe sorcam ben bugün ateşimi ölçmeden bi saat erken kalktım telefonumu şarja taktım sona ateşimi ölçtüm düşük çıktı :44:şimdi ben adet olcam ateşim düşmeye mi başladı yoksa ayağa kaltığım için mi düşük oldu ateşim:18:
36.7 den 36.4 e düştü canımkızzz cok düşmemesi gerek en fazla 1 derece düşer genelde öle oldugunda yüksek çıkar ateşin ama bilemedim şimditest yap sen test
üzülme canım kırmızılar gelmeden üzülmüyoruzzzzzzzz36.7 den 36.4 e düştü canımyarın ki ateşime de bi bakim ben en iyisi
millan 41 gün kalmış bacımmmmmmmmmmmmmgunaydın kızlarrrrrr..
kız yagmur ne esrarengızsın bugun..
ekrana yazın düşüyor ama altta ısmın yazmıyor..
gaipten sesler gelıyor gıbı
gunaydın kızlarrrrrr..
Kız yagmur ne esrarengızsın bugun..
Ekrana yazın düşüyor ama altta ısmın yazmıyor..
Gaipten sesler gelıyor gıbı
dogum cantamda tam hazır deiil surekli eksik cıkıyo kafam hep dagınık anlıcagn diorum su arlar dogurcak olsam daha cantaya esya koymakla ugrasıyo olcagmacaba direk gecelik mi giyip gitsek su gelince? zaten alttan surekli muayene etmicekler mi acılma var mı diye of biilemedim
millan 41 gün kalmış bacımmmmmmmmmmmmm
bende canta hazırlamadım sureklı ertelıyorum nıyeyse..
ne gıyıp gıdersen gıt,orda ustunu cıkarıyomussun..amelıyat önlugu mu ne gıyıyomussun..
duygu olsa anlatırdı sımdı..
ama ya yalancı sancı cıkarsa..
demekkı gıysılı bı kontrolden gececez..
e sureklı gıy cıkarmı yapcaz..
zaten zor gıyınıyorum beeennn!!
bence bunları düşünüp kendınızı germeyınn
ben ablamdan bılıyorum 9ay 10 gun +10 gun bekledık gelmedı yıgenım sancısı baslıyodu gıdıyoduk hastaneye kesılıyodu yatırmak ıstıyolardı ablam ıstemıyodu kagıt ımzalıyoduk gelıyoduk eve boyle boyle derken stresten korkudan ablama sancı vurdu hastaneye bı gıttık ki çocugun kalp atısları zayıfladı diye hurraaaaa sezeryana
Siz neler yaşıyorsanız korku heyecan panik aynısı çocuğa geçiyor unutmayın sakin olmakta telkinli olmakta yarar var canım
Bosverın ya bıseylerınız eksık olsun alınır getırılır evden sağlıkla hayırla kucağınıza alacagınız gunlerı dusunun başaka bişeyleri değil kasmayın bosu bosuna kendınızı demem o ki
eylül kızzzzzzzz yaz gunu olsa elbise giyer giderdik kıs gunu ne giycez mesele iste aslında biraz da kıs olması:) ayagıma bot giysem ayır dert en iyisi kıslık ayakkabı giymek yaz olsa ne giysek olurdu:)) biz orda doguma gidince hemen bize o da ayarlancak mı? yani bizim arabamız yok taksiyle gitcez kocisim bavulla oırtalarda mı dolanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?