topiğin ismi çok anlamlı ve manalı bizim için :)))
bu gidişle zor zaten =) evde kalıcam ben en güzeli ooh misEn iyisi kısaca sen hiç evlenmebiz denedik test ettik onaylamiyoh
yok kis uzatmam zaten bugun 3 gun sure doldu yani gunaha girmeye gerek yok ama ilk atak benden cikmasin sonra simariyogerci bugun barissakta eksin yok kirmiziliyim ona en guzel ceza seviyom ya kirmizilarimi hep zamanini buluyo
merhaba kızlar nasılsınız?
anneeeem burda herkes dertli =) topiğin adını değiştirmek lazımmış aslında =)
Tek kelimeyle çok dertliyizzz
Sen nasılısn nasıl durumlar ? Ailen kabul ettimi sevdiceğini : )
topıgımıze ve topıc ısmımıze laf ettırmeyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sakası bıle olmassss
Bızımkınden hbr yok muhabbet koyu galıba
azcık işlerım var kızlar makınaya camasır atcam bulaşık makınesı boşaltılcak çocukların daha sut içme içmeme muhabetlerı e okula gırılecek anommm baktımda hiç te azcık değilmiş işlerım
çıkıyorum sımdı ama kocısten haber alır almaz gece yarısıda olsa en kotu ıhtımal koca uyuduktan sonra yazarımmm
optum hepınızı canlar
Allaha emanet olunnn
kızzzzzzzzzz 3 gun nası kus kalıonusssss??
anam hayatta kalamam bende kocamda ,,,,
cok kızdım sanaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaw kardeside vardi o yuzden yanliz kalamadigimiz icin barisma faslida uzadi gunduz iste gecede kardesi ben onceden gidip yatiyodum goremiyok bile dogru durustyoksa 3 gun surmezdi ablaaa kizma abllaaa hem bugun ucuncu gun bariscaz iste kizma
koptumÇık bakalım sonra haber edersin ..Bende daha giremem ama okurum..
Anaam benimde aynı bulaşık makinası boşaltılcak..yerine kirliler koyulcakçamaşırlar asılcak..kişisel temizlikler yapılcak banyo vs hazırlık yapılcak leynn yarın bayıltcaklar beni operasyonum var ben senin tapuyla uğraşiom
Ama bu mevzu artık sadece senin mevzun olmaktan çıktı gelinler olarak kaynanaya galip gelmen için elimizden geleni yapıcaz
BEN İYİYİM YİNE İŞTEYİM valla pazar pazar herkes burda, bunu neye borçluyuz? annemler dün tanıştı. idare eder işte durumlar bakalım bundan sonra ne olacak
PEKI EFENDIMwallah ucarım sana barıs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ıkı lafa trıp atıp yok kaynım bızdeydı yok eltımın gorumcesının hanımı hastaydı bahanesı yok !!!!
gun ıcınde kus kal ama o yataga kus gırılmıcek!!!!!!!!!!
Dedim ya çok dertliyiz herkes derdini paylaşmaya geldi : ) içimizi dökdük gazımı aldık tam gaz dewam
Seninde hakkında da hayırlısı olsun bakalım ilk adım atılmış gerisi gelir merak etme..hiçbişey 4-4lük olmuyor..herşeyi kafaya takma
kız sen yoktun konuştukta konustuk :) bende özgeyi merak ettim geldim :)anaaaam ne cok konusmussunuz yaaa gıcıklar..
bende guya bugun burda olcaktım..
kendı kendıme kaşındım gıttık annemlerle mısafırlıge..
azcık gözum gonlum acılsın ıkı ınsan yuzu görım dedım..
gördum geldım hemen yemegı fırına verdım..kocamı beklerken gecmısı okudum..
canım mozartıma kadar dıl uzatmıssınız
öske tapu noooldu? haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?