Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yok kis uzatmam zaten bugun 3 gun sure doldu yani gunaha girmeye gerek yok ama ilk atak benden cikmasin sonra simariyogerci bugun barissakta eksin yok kirmiziliyimona en guzel ceza seviyom ya kirmizilarimi hep zamanini buluyo

kızzzzzzzzzz 3 gun nası kus kalıonusssss??
anam hayatta kalamam bende kocamda ,,,,
cok kızdım sanaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çık bakalım sonra haber edersin ..Bende daha giremem ama okurum..

Anaam benimde aynı bulaşık makinası boşaltılcak..yerine kirliler koyulcak çamaşırlar asılcak..kişisel temizlikler yapılcak banyo vs hazırlık yapılcak leynn yarın bayıltcaklar beni operasyonum var ben senin tapuyla uğraşiom

Ama bu mevzu artık sadece senin mevzun olmaktan çıktı gelinler olarak kaynanaya galip gelmen için elimizden geleni yapıcaz

kızzzzzzzzzz 3 gun nası kus kalıonusssss??
anam hayatta kalamam bende kocamda ,,,,
cok kızdım sanaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaw kardeside vardi o yuzden yanliz kalamadigimiz icin barisma faslida uzadi gunduz iste gecede kardesi ben onceden gidip yatiyodum goremiyok bile dogru durustyoksa 3 gun surmezdi ablaaa kizma abllaaahem bugun ucuncu gun bariscaz iste kizma

kızlar ben gıdıom aksama gelırım :))))))))))))))))))))))))))))
kocam yok dıe saldım ıslerı accık toparlıyım evı :))))))))))

yaw kardeside vardi o yuzden yanliz kalamadigimiz icin barisma faslida uzadi gunduz iste gecede kardesi ben onceden gidip yatiyodum goremiyok bile dogru durustyoksa 3 gun surmezdi ablaaa kizma abllaaahem bugun ucuncu gun bariscaz iste kizma

wallah ucarım sana barıs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ıkı lafa trıp atıp yok kaynım bızdeydı yok eltımın gorumcesının hanımı hastaydı bahanesı yok !!!!
gun ıcınde kus kal ama o yataga kus gırılmıcek!!!!!!!!!!

koptumGELINLER FEDERASYONU

anam bu bayanların işleri hiç mi bitmez gerçi bizimkiler o kadar faal ki hem evi hem çocuğu hem işi hem de kocalarını idare ediyorlar.

BEN İYİYİM YİNE İŞTEYİM valla pazar pazar herkes burda, bunu neye borçluyuz? annemler dün tanıştı. idare eder işte durumlar bakalım bundan sonra ne olacak

Dedim ya çok dertliyiz herkes derdini paylaşmaya geldi : ) içimizi dökdük gazımı aldık tam gaz dewam

Seninde hakkında da hayırlısı olsun bakalım ilk adım atılmış gerisi gelir merak etme..hiçbişey 4-4lük olmuyor..herşeyi kafaya takma

PEKI EFENDIMnapak barisak bari birazdan gelir bende giderim kislar allaha emanet olun gideyimde susleneyim ozaman mecbur bariscak kacari olmuyo

Allah razı olsun canım

Haydin bende kaçtım resmen sabahtan beri burdayım..konuşmaktan parmaklarım ağırdı

Bekar kıslar siz yinede bizim topici okumadan evlenmeyin emi

Yarında bakayım fırsat bulursam grşz inş..

anaaaam ne cok konusmussunuz yaaa gıcıklar..
bende guya bugun burda olcaktım..
kendı kendıme kaşındım gıttık annemlerle mısafırlıge..
azcık gözum gonlum acılsın ıkı ınsan yuzu görım dedım..
gördum geldım hemen yemegı fırına verdım..kocamı beklerken gecmısı okudum..
canım mozartıma kadar dıl uzatmıssınız
öske tapu noooldu? haber et

kız sen yoktun konuştukta konustuk :) bende özgeyi merak ettim geldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…