aynen yaaa resmen aklıma geliyor ağzımın suları akmaya başlıyor...
dün getirdiğinde nasıl yiom kıtlıktan çıkmış da yemek bulmuş gibi..
şu anda anlatırken bile canım çekiyor..ama bu çiğ köfteler bulgurdan yapılıyor zaten çiğ et yasak diye biliyorum..bi de dün o bulgurlar iyice şişirdi göbeğimi 3-4 aylık gibi duruyodu valla
Aman hayırlı sağlıklı bi şekilde içerde dursunlarda şişmeye razıyım..Tam 55 kiloyum bakalım kaç kilo alıcam..
Tabi inş Allah tamamına erdirmeyi nasip eder..
bugün ayrılıyorum deseydin duygu :)))
saçmalık yani normal bi hamilelik süreci 9 ay
sanki bilmiyorlar
alsınlar elemanı şimdiden, yetişsin sen gidene kadar.
benim yerime daha 2 hafta oluyor bi kız getirdiler
anlatıyorum anlatıyorum kafam patladı daha.
herşeyi en ince detayına kadar gösterdim takıldığınız bi yer olursa muhakkak ara dedim
müdür sorunca herşeyi biliyorum ben diyo
dün almış eline 50 tane dosyayı
neymiş ayrılmadan dosyaları girecekmişiz
kusura bakma ayakta duramam o kadar saat dedim
zaten diz kapağıma bi kramp girdi, acıdan salya sümük ağladım resmen
bi de bu halimle onu mu bekleyecem
yok bence tam tutunmasini beklerler cunku malum kasilmalar oluyo eksinda o cok etkiliyo birde ikizse %95 yasak dicekler
yani ben hak veriyom birde ben odunu oyle disari salmam yanliz basina birdaki pis hatunlar oluyu dirilten cinsten birde o kadar illetler birde ole bi yapiskanlar yani adam melek olsa yoldan cikarirlar bide adami ac birakmak olmas bana eksinin yasak olmamasi lasim
haklisinda sen daha burayi gormedin canim valla ben bayan halimle cildiriyom bazen en saglam adami gelsin yine bozulur burda haram diyari mubarek allahin bizi korusun muhafaza etsin insallah.yanı bencede eksın yasak dıebılırler,,walla ben gebe kaldıgımda doktor yasak demese bıle dıcem ılk uc ay ıstemıom ben dıe,,yasak de dıe,,benım cok bulantım oluo bıde hıc eksınla ugrasamam,,,
ya hıc oyle dusunme muzmutum adamın ıcınde varsa bı tabur askerın ıcıne koy orda bıle etcegını eder
ben ıkıncı gebelıkde 5. haftadaa basladım kanama olmaya 8.haftaya kadar surdu sonra dusukdu kurtajdı derken 3 ay eksın etmedık ,,walla hıc de gozu kaymadı kımseye ,,zaten ben oyle bı durumda gebelıkdı dusukdu falan bu durumda adamın gozu eksındaysa ceksın gıtsın walla
kızlar ben kacar kocam aradı cok sukur :))) optumsssssssssssssssssssssss
Erkeklerin hiç bu konuda sözüne güvenilmez valla..
Amaaan yeterki olsunda yapmayız ekşın bi iki ay ne var sanki diyen adam şimdi baktım yan vermeye başladı : )
Ama kadınlar öyle değil tabi bana şahsen 3 ay düşük tehdidi geçene kadar ilişki yasak dese uyar yani : )
Tamam canm hepsini uygulayacam söz..Fındık falan yemeğe başlicaktım bugün.. eşimde dün uyardı..
Benim ayın 28 iydi adet günüm cnm test günüm 29uydu ama dayanamadım adet günümde yaptım testi..Çünkü karnım ağırmaya başlamıştı dedim galiba adet olucam zaten beklemeye gerek yok yarına kadar ..Ama o herkesin dediği doğruymuş : ) ağrıdı ağrıdı geçti bi kaç gün sürdü böyle..
Transferden sonra dikkat ettiğim gibi yine aynen devam ediyorum hareketlerime ..Dediğin gibi ağır kaldırma vs hiç iş yapmıyorum zaten ..otuduğum yerden çamaşır katlıyom öyle basit işler..
Şimdi ben 5. hafta içindeyim ben sanmiom ki yarın keseler gözüksn sanırım sadece kan testi yapıp dönücez..
Dediğin gibi bi de o kesinleşseydi yani ikiz olup olmadığı daha iyi olacak : ) ama ben hep ikiz hissediom nedense bakalım hayırlısı..
aynen yaaa resmen aklıma geliyor ağzımın suları akmaya başlıyor...
dün getirdiğinde nasıl yiom kıtlıktan çıkmış da yemek bulmuş gibi..
şu anda anlatırken bile canım çekiyor..ama bu çiğ köfteler bulgurdan yapılıyor zaten çiğ et yasak diye biliyorum..bi de dün o bulgurlar iyice şişirdi göbeğimi 3-4 aylık gibi duruyodu valla
Aman hayırlı sağlıklı bi şekilde içerde dursunlarda şişmeye razıyım..Tam 55 kiloyum bakalım kaç kilo alıcam..
Tabi inş Allah tamamına erdirmeyi nasip eder..
tek yumurta ikizleri epey geç anlaşılır diye biliyorumda çift yumurta daha erken belli olur sanırım.
bende senin gibiydim 77 ile doğuma gittim. benim gibi olmazsın inşallah canım. dışarıda satılanlarda et yoktur. etin kilosu ne kadar çiğ köfteyi kaça satacaklar.
benimde 1,5 aylıkken kıyafetlerim olmuyordu bile hemen çıkar göbeğim 2 ayda herkes anlar hamile olduğumu. şimdi 5,5 aylığım herkes doğurcam diye bakıyor :)
Kizlar ben geldim korkulacak pek bisey cikmadi.
Doktor muayene etti cati muayenemi oldum Allah 'ım olmaz olaydım o nasıl bir acıydı oyle mahvoldummmm agrısını hala hissediyorum walla. Nstye falan bagladılar rahimde acilma yok ama suyumdaki sizinti yuzunden doktor antibiyotik werdi sızıntıdan bebek iltihap kapmasın diye. Eger sikinti dewam ederse gece gunduz bekleme gel dedi.
Biraz yatırıp dinlendirdiler sıkıntıdan olmustur ferildiysen olur dedi.
Simdi evdeyim uykusuzluktan gozlerim minnacık kaldı biseyler yiyip yatıcam merak etmeyin diye haber vereyim dedim
Ya sen bizi kaç kere daha korkutucan be ! : )
Anaam hayırlıısyla bi doğurda bütün topic rahat etsin artık..
Sıkıntı da yapma kendine bak stresten oluyor ne oluyosa ..
Hadi git bol bol dinlen şimdi..
merabalar hatunlar
netten baktım seray bugün doğuma giriyormuş..kolaylıkla geçsin inşallah...
bugün kardeşimide kadın doğumcuya götürdük..saolsun pıhtılaşma testide yaptrdı doktor..bende çıkınca düşük falan beklemeyelim dedik..yeni evli ama nolur ne olmaz...
bu arada yasine başladınızmı???
haklisinda sen daha burayi gormedin canim valla ben bayan halimle cildiriyom bazen en saglam adami gelsin yine bozulur burda haram diyari mubarek allahin bizi korusun muhafaza etsin insallah.
haydi selametle pazar guzeli::
Kizlar ben geldim korkulacak pek bisey cikmadi.
Doktor muayene etti cati muayenemi oldum Allah 'ım olmaz olaydım o nasıl bir acıydı oyle mahvoldummmm agrısını hala hissediyorum walla. Nstye falan bagladılar rahimde acilma yok ama suyumdaki sizinti yuzunden doktor antibiyotik werdi sızıntıdan bebek iltihap kapmasın diye. Eger sikinti dewam ederse gece gunduz bekleme gel dedi.
Biraz yatırıp dinlendirdiler sıkıntıdan olmustur ferildiysen olur dedi.
Simdi evdeyim uykusuzluktan gozlerim minnacık kaldı biseyler yiyip yatıcam merak etmeyin diye haber vereyim dedim
Bi de benim eğer gerçekten ikizlerse 75 i gözden çıkardım zaten..
Ama şöyle bi durumda var tabi ikizler 9 ay beklemiyolar diye biliyorum..Genelde erken doğum oluyor onlarda..
Amaaan valla cnm kilo falan umrumda değil ..Normalde de hiç vesveseli değilimdir..Ama şimdi ufak ufak takmaya başladım acaba sağlıklı bi şekilde tamamına erecekmi bu hamilelik..acaba kalp atışlarını duyacakmıım acaba keseler gözükcekmi..
Eskiden kızardım böyle yapanlara amaan ne güzel hamile kalmışsın işte gerisi gelir inş niye vesveselenion diye ama öyle değilmiş : )
Geç bulunca böyle oluyor galiba
Zaten subatin 15 inden sonra al artık dicek doktora bana da fenalik geldi sinirden oturdum agladım hastanede.
Bi de benim eğer gerçekten ikizlerse 75 i gözden çıkardım zaten..
Ama şöyle bi durumda var tabi ikizler 9 ay beklemiyolar diye biliyorum..Genelde erken doğum oluyor onlarda..
Amaaan valla cnm kilo falan umrumda değil ..Normalde de hiç vesveseli değilimdir..Ama şimdi ufak ufak takmaya başladım acaba sağlıklı bi şekilde tamamına erecekmi bu hamilelik..acaba kalp atışlarını duyacakmıım acaba keseler gözükcekmi..
Eskiden kızardım böyle yapanlara amaan ne güzel hamile kalmışsın işte gerisi gelir inş niye vesveselenion diye ama öyle değilmiş : )
Geç bulunca böyle oluyor galiba
acıbadem 2500 aileye ücretsiz tüp bebek yaptracakmış..az önce reklamı döndü kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?