Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

inşallah canım. evet çiğ et salam sosis falan yasak
daha çok doğal ürünler tüketmeye bak.
ceviz kayısı falan tüket hamilelikte kabızlık çok yaşanıyor
oyle avuç avuç başlama da azar azar başla :))
sonra birden kilo aldırıyor kuruyemiş
birde anne hamileyken ne yerse çocuğun damak tadı da ona göre şekilleniyormuş
aklında bulunsun

bende zaten diken üstündeyim canım. görsen halimi 9 aylık gibiyim karnım iyice aşağıda. birde şu plasenta previa yaşayanları okuyorum iyice sinirlerim bozuluyor. daha 4 ay var önümde herşey normal giderse ama. yok bunlar ben giderim ertesi gün getiriler kızı. dediğin gibi getir öğrensin bakalım her getirdiğin duracakmı pat diye.

yanı bencede eksın yasak dıebılırler,,walla ben gebe kaldıgımda doktor yasak demese bıle dıcem ılk uc ay ıstemıom ben dıe,,yasak de dıe,,benım cok bulantım oluo bıde hıc eksınla ugrasamam,,,
ya hıc oyle dusunme muzmutum adamın ıcınde varsa bı tabur askerın ıcıne koy orda bıle etcegını eder
ben ıkıncı gebelıkde 5. haftadaa basladım kanama olmaya 8.haftaya kadar surdu sonra dusukdu kurtajdı derken 3 ay eksın etmedık ,,walla hıc de gozu kaymadı kımseye ,,zaten ben oyle bı durumda gebelıkdı dusukdu falan bu durumda adamın gozu eksındaysa ceksın gıtsın walla

haklisinda sen daha burayi gormedin canim valla ben bayan halimle cildiriyom bazen en saglam adami gelsin yine bozulur burda haram diyari mubarek allahin bizi korusun muhafaza etsin insallah.
kızlar ben kacar kocam aradı cok sukur :))) optumsssssssssssssssssssssss

haydi selametle pazar guzeli::

biz unuttuk valla. ilk evlendik 5 ay sonra hamile kaldım tek tük yapmıştık. benimki çok çekiniyor zarar verir diye. bende pek aramıyodum zaten. derken çocuk oldu lohusalık falan. e ailemle bi aradayız. ben hep gündüz çalışıyorum o çoğunluk gececi oluyor görüşemiyoruz. bi ara görüşmüşüz ki. buna kaldım kaldığımdan beride riskli zaten doğuma kadar böyle gider sonra yine lohusalık falan derken 1 seneyi bulur heralde. e sonrada 2 çocuktan ne kadar fırsat bulursak bakalım :)

tek yumurta ikizleri epey geç anlaşılır diye biliyorumda çift yumurta daha erken belli olur sanırım.

bende senin gibiydim 77 ile doğuma gittim. benim gibi olmazsın inşallah canım. dışarıda satılanlarda et yoktur. etin kilosu ne kadar çiğ köfteyi kaça satacaklar.
benimde 1,5 aylıkken kıyafetlerim olmuyordu bile hemen çıkar göbeğim 2 ayda herkes anlar hamile olduğumu. şimdi 5,5 aylığım herkes doğurcam diye bakıyor :)

tek yumurta ikizleri epey geç anlaşılır diye biliyorumda çift yumurta daha erken belli olur sanırım.

bende oyle biliyorum evet benim ilk gittim bi taneydi ve 6 haftalikti 8 haftalikken gittik 2 tane olmustu ama cift yumurta ikizlari farkli galiba.

Kizlar ben geldim korkulacak pek bisey cikmadi.
Doktor muayene etti cati muayenemi oldum Allah 'ım olmaz olaydım o nasıl bir acıydı oyle mahvoldummmm agrısını hala hissediyorum walla. Nstye falan bagladılar rahimde acilma yok ama suyumdaki sizinti yuzunden doktor antibiyotik werdi sızıntıdan bebek iltihap kapmasın diye. Eger sikinti dewam ederse gece gunduz bekleme gel dedi.
Biraz yatırıp dinlendirdiler sıkıntıdan olmustur ferildiysen olur dedi.
Simdi evdeyim uykusuzluktan gozlerim minnacık kaldı biseyler yiyip yatıcam merak etmeyin diye haber vereyim dedim

Bi de benim eğer gerçekten ikizlerse 75 i gözden çıkardım zaten..

Ama şöyle bi durumda var tabi ikizler 9 ay beklemiyolar diye biliyorum..Genelde erken doğum oluyor onlarda..

Amaaan valla cnm kilo falan umrumda değil ..Normalde de hiç vesveseli değilimdir..Ama şimdi ufak ufak takmaya başladım acaba sağlıklı bi şekilde tamamına erecekmi bu hamilelik..acaba kalp atışlarını duyacakmıım acaba keseler gözükcekmi..

Eskiden kızardım böyle yapanlara amaan ne güzel hamile kalmışsın işte gerisi gelir inş niye vesveselenion diye ama öyle değilmiş : )

Geç bulunca böyle oluyor galiba

Ya sen bizi kaç kere daha korkutucan be ! : )

Anaam hayırlıısyla bi doğurda bütün topic rahat etsin artık..

Sıkıntı da yapma kendine bak stresten oluyor ne oluyosa ..

Hadi git bol bol dinlen şimdi..

Ya sen bizi kaç kere daha korkutucan be ! : )

Anaam hayırlıısyla bi doğurda bütün topic rahat etsin artık..

Sıkıntı da yapma kendine bak stresten oluyor ne oluyosa ..

Hadi git bol bol dinlen şimdi..

Zaten subatin 15 inden sonra al artık dicek doktora bana da fenalik geldi sinirden oturdum agladım hastanede.

merabalar hatunlar
netten baktım seray bugün doğuma giriyormuş..kolaylıkla geçsin inşallah...
bugün kardeşimide kadın doğumcuya götürdük..saolsun pıhtılaşma testide yaptrdı doktor..bende çıkınca düşük falan beklemeyelim dedik..yeni evli ama nolur ne olmaz...

bu arada yasine başladınızmı???

yok ecem başlayamadık bi türlü

haklisinda sen daha burayi gormedin canim valla ben bayan halimle cildiriyom bazen en saglam adami gelsin yine bozulur burda haram diyari mubarek allahin bizi korusun muhafaza etsin insallah.

haydi selametle pazar guzeli::

Canım sen adamı boşverme. Dediğin gibi mümkün mertebe gözünün kaymaması için elinden geleni yapcan. Yapcak adam yapar ama Rabbim de şaşırtmasın bazen anlık olabiliyor, bu sen,n kocan için değil bence bütün erkekler için geçerli. Sonuçta onların yaradılışı böyle. Güven önemli ama kadın dediğin kocayı elde tutacak. Hele sen ben kadın halimle bile bakıyorum diyorsan biraz sakındırıcan adamı. O düşüncene katılıyorum yani.

Canım bak anladığım kadarıyla sen şu sıra çok gerildin, atamıyorsun gerginliğini sanırım. Gün içinde neler yapıyorsun, biraz stresi kenara koy. Bak hep stresten oluyormuş derdin tasan. Rahat ol, o çocuk öle yada böle çıkacak, Rabbim sağlık sıhhat versin. Seninde yüreğine ferahlık versin inşallah.

Canım yaa anne olmak işte böyle bişi Geç bulmakla alakası yok canım ya, vesvese işte adı üstünde. Ama yüreğini ferah tut, Rabbim hayırlısını versin. Birde geçen günde yazdım ben bol bol Ya Musavvir çek. Birde Ya Mübdi

Zaten subatin 15 inden sonra al artık dicek doktora bana da fenalik geldi sinirden oturdum agladım hastanede.

Hadi bakalım şu ağlamayı siniri stresi bırak. Kucağına aldığını düşün, gülüşünü düşün bebişin. Biraz rahatlat kendini.

yok yok hiç farketmiyor. ben çok şükür hemen kalıyom hamile ama. doğuma kadarda 9 doğuruyorum aynen dediğin gibi annelik çok başka bişey ya. kendi canım hiç kıymetli değildir alır jiletle keserim bi yerimi ama. söz konusu bebiş olunca akan sular duruyor. napıyor yaşıyormu niy kıpırdamıyor. durucakmı bi sürü şey geliyo aklına. sonra doğuyor rahatlarım diyorsun artık gözüm görüyor ya. öyle olmuyor. nefesini saydığımı biliyorum. ya boğazına bişey kaçarsa ya nefes alamazsa ya havale geçirirse. daha büyüyüncede bitmiyor. bu sefer yaramazlıkları başlıyor. illa bi yerden düşüyor bi yere çarpıyor. vs vs... hep bçyle gidiyor canım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…