Kızlarrrr benım dogum yarın.bugun gıttım yarın alalım dedı dr.um.suan kuafordeyım fon cektırıyorum :) acaıp karısık duygular ıcındeyım.cok korkuyorum ne olur dua edın bızım ıcın.normal bekledık bekledık olmadı nasıp boyleymıs.sabah 8 de hastanede olcam.bebıs bekleyen herkese dua etcem sızde bıze dua edın.yıne tlf.dan yazmaya calısırım orda da vakıt bulursam tabı.hepınızı cok sevıyorum opuldunuz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada normal doğumla bebeğimm dünyaya geldii 29 ocak günü :) Allahımm hepimizin yavrularını korusun acılarını göstermesinnn aminnnnnnnnnnnnnn
öyle canım çok etkilendim benRabbim basa vermesin cok kotu birsey. Allah yardımcısı olsum.
Benimde en cok korktgum sey o.
Rabbim hepimizin kuzularını korusun canımGÜnaydın kızlarr...
Ayy kıyamam yaa Rabbim sabır versin ne zor bi durum yaa 9 ay karnında taşı onu hisset sonra kokusunu duymadan kaybetRabbim koru yarabbim ...
Kızlar doktorumu aradım aksilik yaaa cikmak uzereymis. Sen bir gel buradaki doktprlardan birisi seni gorsun dedi.
Suyun gelmis olabilor dedi. Nstye girmen gerekir ve idrar tahlili yapilması gerekir dedi. Ben hazirlanıp cıkıorum dua edin bisey cikmasin.
Ayy walla psikolojik olarak cöktüm artık....
Su cocuk hayirlisi ile bir gelse
Kızlar doktorumu aradım aksilik yaaa cikmak uzereymis. Sen bir gel buradaki doktprlardan birisi seni gorsun dedi.
Suyun gelmis olabilor dedi. Nstye girmen gerekir ve idrar tahlili yapilması gerekir dedi. Ben hazirlanıp cıkıorum dua edin bisey cikmasin.
hamileliği sıkıntılıymış canım
dr doğsa da yaşamaz demiş galiba
doğumda kaybetmişler işte
Rabbim sabır versin dün geceden beri o kadını düşünüyorum
uyandığı zaman ne diyecekler
inşallah bi an önce kendine gelir çıkar yoğun bakımdan((
kendime tefriciye okumaya başlayacam inşallah
herşey Allahtan
ama çok etkilendim galiba((
kızlar pek okumayın böyle haberleri falan. malesef kötü şeyler oluyor. hiçbirimiz başımıza ne geleceğini bilmiyoruz ama çok araştırıp üzmeyin kendinizi.
cnm o kadar getirme aklına üzülme ya Allah korusun kendine zarar ... duanı oku rahatlat kendni bide kötü hikayeler okuma iyi şeyler oku cnm..
merys cok uzuldum yaa..allahım kımseye öyle acılar yasatmasın
bu kadar baglanmısken hıc göremeden elınden gıdıyor yavrun cok acı yaaa..
ama öyle seyler okuyup canını sıkma,ınsan hep kafasına takıyor sonra..
ben dogum hıkayelerını bıle baslıgına göre okuyorum..
yoksa normal dogurmaya asla motıve olamam..
aslında hıc okumasak daha ıyı ya,hıcbı dogum bırbırne benzemıyor sonucta..
bızım basımıza neler gelcek bılemıyoruz..
yalandan yere kendımızı etkılemeyelım..ama yınede guzel seylerı okumak ınsana güç ve guven verıyor..
sımdı temızlıge baslıyacam..madem dogumum yaklasmıs
koltukları cekıp bı altlarını supurim..
itiklıcem koltukları,kaldırmıcam merak etmeyın
sonrada cantayı hazırlıcam..
kızlar çok kötüyüm. sinirden patlamak üzereyim. muhasebedeki kız aradı illa izne ne zaman çıkcakmışım kesin bi tarih vercekmişim. daha 5,5 aylığım ne bileyim müneccimmiyim ben. ben tabiki sonuna kadar çalışmak isterim ama belki doktor müsade etmeyecek hatta belki 7 aylık doğurcam öyle bir ihtimalimde var. riskli bir hamilelik yaşıyorum. daha 4 ay var normalde doğuma hatta belki doğum izinlerine kadar bile çalışamaycağım. daha şimdiden zorlanıyorum.illa bi tarih bildircekmişim. yerime birini alcaklar. 1 ay eksik 1 ay fazla alcaksan al. hem alışır. töbe töbe ya..9 senedir burda çalışyorum. ilk defa bana sordular böyle bi soruyu
insallah sende bebisinde saglikla cikarsiniz dogumdan bizde seni seviyikkkKızlarrrr benım dogum yarın.bugun gıttım yarın alalım dedı dr.um.suan kuafordeyım fon cektırıyorum :) acaıp karısık duygular ıcındeyım.cok korkuyorum ne olur dua edın bızım ıcın.normal bekledık bekledık olmadı nasıp boyleymıs.sabah 8 de hastanede olcam.bebıs bekleyen herkese dua etcem sızde bıze dua edın.yıne tlf.dan yazmaya calısırım orda da vakıt bulursam tabı.hepınızı cok sevıyorum opuldunuz
annnaaaammm bu ne hiz afeerim kiz sana dogurup geldin allah anali babali buyutsun size bagislasin yavrunuzu insallahkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada normal doğumla bebeğimm dünyaya geldii 29 ocak günü :) Allahımm hepimizin yavrularını korusun acılarını göstermesinnn aminnnnnnnnnnnnnn
ihmal etme hemen git doktora hayirli haberlerle gel insallahKızlar doktorumu aradım aksilik yaaa cikmak uzereymis. Sen bir gel buradaki doktprlardan birisi seni gorsun dedi.
kisss eslem noruyonnnassin bakem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?