Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin seraycım

Kızlar doktorumu aradım aksilik yaaa cikmak uzereymis. Sen bir gel buradaki doktprlardan birisi seni gorsun dedi.
Suyun gelmis olabilor dedi. Nstye girmen gerekir ve idrar tahlili yapilması gerekir dedi. Ben hazirlanıp cıkıorum dua edin bisey cikmasin.
Ayy walla psikolojik olarak cöktüm artık....

Su cocuk hayirlisi ile bir gelse

Rabbim basa vermesin cok kotu birsey. Allah yardımcısı olsum.
Benimde en cok korktgum sey o.
öyle canım çok etkilendim ben ((

GÜnaydın kızlarr...

Ayy kıyamam yaa Rabbim sabır versin ne zor bi durum yaa 9 ay karnında taşı onu hisset sonra kokusunu duymadan kaybet Rabbim koru yarabbim ...
Rabbim hepimizin kuzularını korusun canım

sago panik yapma hiç
neticede doğacak bu kuzu
ha bugün ha yarın
git tahlillerini yaptır nst ye gir
inşallah hayırlı haberlerle geleceksin
gelince de muhakkak yaz
senden haber bekliyoruz

cnm Allah yardımcın olsun git tabi ewde kendini yemektense git için rahatlasın inşallah hayırlısıyla alırsın yawrunu kucağına...

Canım panik yapacak birşey yok. Stres yapma, git bir muayene ol. Doktor görsün seni, rahatla gel. Hadi haberlerini bekliyoruz

kendime tefriciye okumaya başlayacam inşallah
herşey Allahtan
ama çok etkilendim galiba ((

kızlar pek okumayın böyle haberleri falan. malesef kötü şeyler oluyor. hiçbirimiz başımıza ne geleceğini bilmiyoruz ama çok araştırıp üzmeyin kendinizi.

kızlar pek okumayın böyle haberleri falan. malesef kötü şeyler oluyor. hiçbirimiz başımıza ne geleceğini bilmiyoruz ama çok araştırıp üzmeyin kendinizi.

cnm o kadar getirme aklına üzülme ya Allah korusun kendine zarar ... duanı oku rahatlat kendni bide kötü hikayeler okuma iyi şeyler oku cnm..

normalde haber bile izlemiyorum etkilenmemek için
ama dün gece önce haber sitesinde bi haberle karşılaştım
özel hastanede bi bayan doğum yapmış hastayı yakmışlar soruşturma açılmış diye
onu okudum moralim bozuldu
dedim kk da şubat annelerine bakayım
doğum yapanlar falan hikayelerini anlatıyorlar resim koyuyorlar
bebeği kaybetmişler falan diye okuyunca daha da kötü oldum
gece de abuk sabuk rüyalar gördüm
aman ne bileyim
bugün ters günümdeyim sanırım

merys cok uzuldum yaa..allahım kımseye öyle acılar yasatmasın
bu kadar baglanmısken hıc göremeden elınden gıdıyor yavrun cok acı yaaa..

ama öyle seyler okuyup canını sıkma,ınsan hep kafasına takıyor sonra..
ben dogum hıkayelerını bıle baslıgına göre okuyorum..
yoksa normal dogurmaya asla motıve olamam..
aslında hıc okumasak daha ıyı ya,hıcbı dogum bırbırne benzemıyor sonucta..
bızım basımıza neler gelcek bılemıyoruz..
yalandan yere kendımızı etkılemeyelım..ama yınede guzel seylerı okumak ınsana güç ve guven verıyor..

sımdı temızlıge baslıyacam..madem dogumum yaklasmıs
koltukları cekıp bı altlarını supurim..
itiklıcem koltukları,kaldırmıcam merak etmeyın
sonrada cantayı hazırlıcam..

yorma kendini kız :)))
önce kendini hazırla ev dursa da olur
senden kuzucuğundan kıymetli değil neticede

kızlar çok kötüyüm. sinirden patlamak üzereyim. muhasebedeki kız aradı illa izne ne zaman çıkcakmışım kesin bi tarih vercekmişim. daha 5,5 aylığım ne bileyim müneccimmiyim ben. ben tabiki sonuna kadar çalışmak isterim ama belki doktor müsade etmeyecek hatta belki 7 aylık doğurcam öyle bir ihtimalimde var. riskli bir hamilelik yaşıyorum. daha 4 ay var normalde doğuma hatta belki doğum izinlerine kadar bile çalışamaycağım. daha şimdiden zorlanıyorum.illa bi tarih bildircekmişim. yerime birini alcaklar. 1 ay eksik 1 ay fazla alcaksan al. hem alışır. töbe töbe ya..9 senedir burda çalışyorum. ilk defa bana sordular böyle bi soruyu

bugün ayrılıyorum deseydin duygu :)))
saçmalık yani normal bi hamilelik süreci 9 ay
sanki bilmiyorlar
alsınlar elemanı şimdiden, yetişsin sen gidene kadar.
benim yerime daha 2 hafta oluyor bi kız getirdiler
anlatıyorum anlatıyorum kafam patladı daha.
herşeyi en ince detayına kadar gösterdim takıldığınız bi yer olursa muhakkak ara dedim
müdür sorunca herşeyi biliyorum ben diyo
dün almış eline 50 tane dosyayı
neymiş ayrılmadan dosyaları girecekmişiz
kusura bakma ayakta duramam o kadar saat dedim
zaten diz kapağıma bi kramp girdi, acıdan salya sümük ağladım resmen
bi de bu halimle onu mu bekleyecem

HayırLı cumaLaaaaaaaar...

Anaaam topici doğum heyecanı sarmış doğuma gidenler habersiz doğuranlar daha çantasını hazırlamayanlar

Bu millan zaten sancısı gelir önce gider saç makyajını yapar sonra çantayı hazırlar sonra doğuma gider : )

Aynı seraycım gibi kız bugün sezeryanı var gitmiş soluğu kuaförde almış Neyse inş güzel haberler verir bizlere..

Yoncamelcim kadar olamadınız gitmiş gizli gizli pırtlamış gelmiş ooohh miss hemde en doğalından

selamun aleykum bacilar cumamiz mubarek olsun insallah insallah sende bebisinde saglikla cikarsiniz dogumdan bizde seni seviyikkk

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada normal doğumla bebeğimm dünyaya geldii 29 ocak günü :) Allahımm hepimizin yavrularını korusun acılarını göstermesinnn aminnnnnnnnnnnnnn
annnaaaammm bu ne hiz afeerim kiz sana dogurup geldin allah anali babali buyutsun size bagislasin yavrunuzu insallahhayirli olsun
ihmal etme hemen git doktora hayirli haberlerle gel insallah

Mimoza,Seray,Yoncamel....kızlar bi ara gelin de anlatın nasılmış bebişleri kucağa almak ayrıca doğum hikayelerinizide anlatın(olumsuz yanları es geçin)

İnş Alllah hepinizin bebişlerini hayırlı sağlıklı bi şekilde büyütmek nasip etsin..

kisss eslem noruyonnnassin bakem?

İyiyim bacım çok şükür yarını bekliom heyecnla inş kan testinde değer güzel artmıştır..Sonra işin yoksa keseleri görmeyi bekle ..Neyse sağlıklı olsunlarda beklemeye razıyım..

Sen napion bacı ne durumlardasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…