Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

slm kızlar,
bende kocamı beklıom pazara gıtcez ,cumaya gıttı ,,,
ne guzel cumaya gidilebiliniyor

iyi valla ne olsun baci ay sonu hesaplarini yapiyom beklemedeyiz bizde geleneksel eksin gunleri gecti cok sukur

iyi valla ne olsun baci ay sonu hesaplarini yapiyom beklemedeyiz bizde geleneksel eksin gunleri gecti cok sukur

İyi hadi bakalım hayırlısı olsun : )

Bizimki artık düz duvara tırmanıcak nerdeyse bakalım yarın doktor dicekmi ilişki yok diye adam kalp krizi geçirir artık

bulantın falan basladı mı ??

Yok kız çok şükür inş da olmaz...Bundan sonra başlama ihtimali var mı ?

Yiyip içmemde sorun yok çok şükür sadece 24 saat ekşi yiyesim var..çiğ köfte aldırdım dün zararlımı acaba ?

Bi de gülmeyin ama benim göbişim çıktı kız : ) zaten hamile olduğumu ordan anlıyorum mesela göğüslerimde falan hiç değişiklik yok..ama karnım adet günüm geçtikten sonra resmen sertleşti ve şişti yani hemen çıktı meydana..

Acaba ikiz diyemi öyle yoksa ben zayıfım ya göbeğim tahta gibi dümdüzdü ondan mı öyle çıktı : )

Son düzenleme:

İyi hadi bakalım hayırlısı olsun : )

Bizimki artık düz duvara tırmanıcak nerdeyse bakalım yarın doktor dicekmi ilişki yok diye adam kalp krizi geçirir artık
allah yardimcisi olsun

ıyıydı bu geleneksel eksın gunlerı ahhahahah
eee napalim oyle dimirta kelimesini duymak istemiyom artik bu daha iyi

eene yasak mı eksın ?
alistira alistira de bari eslem bacinin kalbine inmesin bebekten vazgecer bakarsin52:

eene yasak mı eksın ?

Tabi yasak kızım : )

Eşimde ilk başlarda hayırlısıyla bi tutsunda dayanırız napalım diyodu ama şimdi adam baktım durumu hiç iyi diil

Yarın bakalım ne dicek tohtor bana kalırsa yasağa devam etsek ne iyi olur : ) oohh ne rahatmış böle be

bende diyom bi bebek olsun biraz ara veririk hatta dun bile baktim niyeti var dedim cok yorgunum baklava actim tum gun diyip uyudum ama gercekten yorulmustum sizmisim resmen

ya tabı baslar artık bulantıların,,,yanlıs hatırlamıosam adetın normal sartlarda dun yada bır oncekı gundu o yuzden bı kac gune kalmaz bulantılar kapıyı calmaya baslar:)) hele ıkızse bı tık daha bulantı olayın artabılır :))
ya canın cekdı etsız cıgkofte bı kac tane yedın sorun olmaz ama mumkun mertebe yememeye calıs ,cunku o tur urunler yapıldıgı gun tuketılmıyo rafda mutlaka 2 veya 3 gun kalır halıyle mıkrop uretebılır,o da ıshal karın agrısı gıbı sorunlar meydana getırır ,,hanı varsa tanıdıgın bırı yapan ona yaptır oyle ye o daha ıı olur,,mevsımınde gıdalar tuket,cokda canın cekerse mutlaka ye,,sakuterı salam sosıs gıbı urunler tuketme,,
ya zayıf oldugun ıcın halıyle belırgınlık olur dedıgın gıbı belkı ıkız oldugu ıcın daha belırdı ,,,uff yarın gelsede belkı ıkız yerıne ıkızlerın demeye baslasak ,,,
bak kızlara dıodum sanada dıyım ,,cevız ,fındık,badem kuru uzum bunlar hem bulantını alır hemde bebegın beyın gelısımı ıcın cok onemlı mutlaka sımdıden basla tuketmeye,,
bulantıların farzedelım basladı boyle bebek kıpırdayana kadar bazen sıddetlı bazen hafıf bulantıların olur,ama bıgın bırden bıcak gıbı kesılırse bulantın mutlaka doktora gıt ,ve kucuk de olsa normal akıntın dısı renkde kahve veya pembe lekenmen olursa mutlaka doktoruna gıt,,,uzanarak yuksekden bır sey almaaaaaa,,,agır kaldırma ,,

bende diyom bi bebek olsun biraz ara veririk hatta dun bile baktim niyeti var dedim cok yorgunum baklava actim tum gun diyip uyudum ama gercekten yorulmustum sizmisim resmen

Erkeklerin hiç bu konuda sözüne güvenilmez valla..

Amaaan yeterki olsunda yapmayız ekşın bi iki ay ne var sanki diyen adam şimdi baktım yan vermeye başladı : )

Ama kadınlar öyle değil tabi bana şahsen 3 ay düşük tehdidi geçene kadar ilişki yasak dese uyar yani : )

allah yardimcisi olsun

eee napalim oyle dimirta kelimesini duymak istemiyom artik bu daha iyi

alistira alistira de bari eslem bacinin kalbine inmesin bebekten vazgecer bakarsin52:

hadı beeeeeeeeeeeee o kadarda deıl
sapukkkkkkkkkkkkkk oldum ıyıceeeeeeeeeeee
ama ben eksın transferden bı kacgun sonra yapılmaya baslanır dıe bılıodum

hee sana gore rahat ama gel bıde onu adama sor
dusun yanında uzanmıs selvı gıbı hatun duruo o dokunamıoooo
çin işkencesı beeeeeeeeeeeeeeeeeeee

etli çiğ köfteleri hamilelikte pek tavsiye etmiyorlar eslem
ama ben hayatımda hiç yemediğim etsiz çiğköfteyi, çiğköfte yazısını görünce bile ağzımın suyu akıyordu
pavlov un köpeği gibiyim diyordum eşime
görmeme gerek yok yazısından bile ağzım sulanıyordu
amma çok yedim ben, her ay 15inde alıyorduk

göbişin de çıkmış olabilir niye çıkmasın :))
zaten zayıfsın, çıkar daha çıkar :)))

Tamam canm hepsini uygulayacam söz..Fındık falan yemeğe başlicaktım bugün.. eşimde dün uyardı..

Benim ayın 28 iydi adet günüm cnm test günüm 29uydu ama dayanamadım adet günümde yaptım testi..Çünkü karnım ağırmaya başlamıştı dedim galiba adet olucam zaten beklemeye gerek yok yarına kadar ..Ama o herkesin dediği doğruymuş : ) ağrıdı ağrıdı geçti bi kaç gün sürdü böyle..

Transferden sonra dikkat ettiğim gibi yine aynen devam ediyorum hareketlerime ..Dediğin gibi ağır kaldırma vs hiç iş yapmıyorum zaten ..otuduğum yerden çamaşır katlıyom öyle basit işler..

Şimdi ben 5. hafta içindeyim ben sanmiom ki yarın keseler gözüksn sanırım sadece kan testi yapıp dönücez..

Dediğin gibi bi de o kesinleşseydi yani ikiz olup olmadığı daha iyi olacak : ) ama ben hep ikiz hissediom nedense bakalım hayırlısı..

evt etsız tuketmek en ıyısı ,,etlılısını yımem ben beee
ama etsız cıgkofteyı severım ama yememeye calısıom boyle aklıma onunla ılgılı kotu seyler getırmeye calısıom tıksınım dıe

hadı beeeeeeeeeeeee o kadarda deıl
sapukkkkkkkkkkkkkk oldum ıyıceeeeeeeeeeee
ama ben eksın transferden bı kacgun sonra yapılmaya baslanır dıe bılıodum
yok bence tam tutunmasini beklerler cunku malum kasilmalar oluyo eksinda o cok etkiliyo birde ikizse %95 yasak dicekler

hee sana gore rahat ama gel bıde onu adama sor
dusun yanında uzanmıs selvı gıbı hatun duruo o dokunamıoooo
çin işkencesı beeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yani ben hak veriyom birde ben odunu oyle disari salmam yanliz basina birdaki pis hatunlar oluyu dirilten cinsten birde o kadar illetler birde ole bi yapiskanlar yani adam melek olsa yoldan cikarirlar bide adami ac birakmak olmas bana eksinin yasak olmamasi lasim

aynen yaaa resmen aklıma geliyor ağzımın suları akmaya başlıyor...

dün getirdiğinde nasıl yiom kıtlıktan çıkmış da yemek bulmuş gibi..

şu anda anlatırken bile canım çekiyor..ama bu çiğ köfteler bulgurdan yapılıyor zaten çiğ et yasak diye biliyorum..bi de dün o bulgurlar iyice şişirdi göbeğimi 3-4 aylık gibi duruyodu valla

Aman hayırlı sağlıklı bi şekilde içerde dursunlarda şişmeye razıyım..Tam 55 kiloyum bakalım kaç kilo alıcam..

Tabi inş Allah tamamına erdirmeyi nasip eder..

ınsallah ıkızdırı:))))))))) sankı benım ıcımede ıkız gelıo hatta bana utopık olcak ama bırı kız bırı erkek gıbı gelıo
yanı kese sanırım gozukur,kalp atıslarını belkı duyamaz,,,
ya aslında kesede belkı gorunmeye bılır,cunku dıom ya aslında adı ustunde hamılelık ama bır kadın ıkı gebelıkde bıle farklı seyler yasayabılıo
ama kese gorulmesede kalp atısını suan duyamasanda cok normal hıc kafanı takma onemlı olan senın kan degerın suan kı o da eger tekse 1700 veya 2000 cıvarlarında falandır ama ıkızse sanırım ıkı katı deger oluodu 4000 5000 ler falan yanlıs bılmıosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…