- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
Sağolasın cnm darısı başınıza inş..
Valla ikiz ya da tek gebelik bakalımm Rabbim hangisini nasip edicek bana sonuçta hiç çocuğum olmuyordu oyüzden hayırlısı olsun diyorum.. İllada ikiz olsun demiyorum ..Tamam ikiz olayına baya alıştırdım kendimi ama nolur nolmaz belkide tektir hayırlısı o dur benim için bilemeyiz Allahtan ne gelirse razıyız..
Sen nereye gidiyon yine memlekete mi ?
Eslemimm inşallah canımm inşallahhhhhAllah razı oLsun cnm..
Sıra sende inş hadi bakalım bu ay senden bi bomba bekliyoruz : )
kız millan gormedin herhalde yazdıgımı yoksam sen tepki verirdin2754. sayfada soyle yazmıstım soruna cevap olarak:
doktorum yaptı muayenemi, kabin gibi bi yer vardı orda ustumu cıkardım, ben herhalukarda neolurnolmaz diye uzerime uzun bitunik giymiştim sonra dr baktı uzerine ortu ortmemıze gerek yok uzun üzerindeki dedi,sonra catala yattım hemsire catalın ayaklarını ayarladı, bende koydum bacaklarını iyice ac dedi actım ama resmen mosmorummm cok utandım o bakmadı bacaklarıma bakıydu acmıs mıyım diye, sonra eldiven giydi parmaklarını toparladı hepsini, hani boyle guzel yemekler için nefis hareketi vardır ya oyle yaptıuzerine jel doktu bolca, korkuyorum dedim, o da sakinleştrmeye calıstı, sonra hızlıca baktı elini goturuken, baska bakmadı, benim yuzume bakıyodu konusuyodu benle arka tarfalarıma dogru kontrol etti asagı yukarı, hafif bi sızlma oldu baska da acımadı yani toplamda elinin muayenesi bir dakika surmemıstır
anaaa yok sımdı okudum yazdıgını..nasıl kacırmısım
hanı ıkı parmak sokuyolar dıyorlardı..
neyse sana soktukları büzüsmüs parmaklarda bana gırer..no problem
ben sadece doktorun oraya bakarak kurcalamasından cekınıyordum ama genelı sanırım sadece ılk sokarken azcuk bı bakıyolar
gerısı onemlı degıl ne sokarsa soksun
böyle ayrıntılı anlattıgın ıcın teşkur ederım arkadasım
gözumde canlandırdım herseyı,gıtmıs kadar oldum
serayyy Allah analı babalı büyütsün,hep yüzünüzü güldürsün inşallahhhhhhhSelam kızlar ben geldımmmm :) sag salım kavustum oglusuma bugun cıktık hastaneden.sukur ıkımızde ıyıyız.epıdural sezaryenle oldu dogum gayet kolay gectı hıcbısey anlamadım zaten uyustuktan 10 dk.sonra bebegı koydular yanıma.allahım ısteyen herkese nasıp etsın.nıcklerınıze bıle olsa ınanın dua ettım.3890 geldı tosunum aslında kucuk kalıyor ınsanın kucagında ama dıger bebeklerın yanında gorunce anladım ırı oldugunu :) yıne yazarım ara ara opuldunuz
maşallah eslem güzel artmış değerinKızlaar ben geLdim..
Kocişten bi fırsat bulup giremedim..
Değerim 1200çıktı çok şükür güzel artmış dediler..Haftaya cumaya da kese için çağırdılar..
İkiz olup olmadığı belli olmuyomu değerlerden dedim..İkizde olabilir dediler ama kesin tanı keselerin gözükmesidir dediler..
Bi de testten sonra biraz dolaştık eşimle bugünün anısına gidip iki tane çıt çıtlı badilerden aldıkbiri annem beni seviyo biri babam beni seviyor
Oyüzden birazda geç geldim..
Neyse artık şu takvimide koyabilirim..İnş bundan sonrasıda hayırLı sağlıklı bi şekilde ilerler ..
hayırlı yolculuklarr canım değişiklik iyi gelecektir....Hayirlisi canim hakkinizda hayirlisini nasip etsin Rabbim..ins bizlerinde yuzu guler bizlerede cift cizgiyi gormek nasip olur insallah..
Benimde ailem on gundur yanimdaydi ..bunaldigimi gorunce annem gel dedi biraz onlarla bir haftaligina gideyim dedim..
Malum sonra gunum var sayet o zamana kadar olmazsa mart sonu nisan basi gibi ne zaman adet olursam artik ..doktora gidecegim tup icin..o yuzden tutarsa da gidemem bayagi diye yani..
Sende umut oldun bana insallah bende pozitif bir sonuc alirim ;-)
hayirli sabahlar kizlar pazar pazar ne isiniz var burda
Hayirlisi canim hakkinizda hayirlisini nasip etsin Rabbim..ins bizlerinde yuzu guler bizlerede cift cizgiyi gormek nasip olur insallah..
Benimde ailem on gundur yanimdaydi ..bunaldigimi gorunce annem gel dedi biraz onlarla bir haftaligina gideyim dedim..
Malum sonra gunum var sayet o zamana kadar olmazsa mart sonu nisan basi gibi ne zaman adet olursam artik ..doktora gidecegim tup icin..o yuzden tutarsa da gidemem bayagi diye yani..
Sende umut oldun bana insallah bende pozitif bir sonuc alirim ;-)
maşallah eslem güzel artmış değerindarısı keselere,kalp atımına,testlerine,doğumuna,okullarına,naişanlarına,düğünlerine,torunlarına inşallaaahhhh..
........
slm kızlar,,
cok uykum var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,
dun 12 gıbı uyuduk,,sabah 8 de esım ıse gıttı kahvaltı etmedı,,
bende vurdum kafayı yattım yarım saat once kalktım ama hala uykum var,,,
kahvaltı yapıom bı yandan ,,
hem yerim,hem zayıflama topiklerınde dolanırım diyosssssuuuun
benım kocada masallah 12 de gıttı işe..
annemler gelcek bırazdan,onlara pasta börek ettim beklıyorum..
yok laa yemıom bıse yogurt salata oldu ıcım dısım:)))))))))))))))))))
hamarat kız senı ne boregı ettın bakemmmmmmmmmmmmmmmmm
su böregı derrrmısım
bıldıgın kıymalı börek..gelen yabancı degıl karnı doysun yeter
hımmm ellerıne saglıkkkkkkkkkk:))))))))))
kıymalı borek gusel oluyo:)) gonder bı tabakkkkkkkkkkkk
yavas yeeee..önce haketmen lazım..kac km yurudun bugun
faceden serayın bebegıne anca baktım..bayıldııııııım..
hem bebege hem serayın gözlerıne
yavas yeeee..önce haketmen lazım..kac km yurudun bugun
faceden serayın bebegıne anca baktım..bayıldııııııım..
hem bebege hem serayın gözlerıne
bende bende ama aglamis gibi etrafi kizarmis kiyamam yaa
heee dur daha yurumedım bugun,,
ama dun 4 km yurudum,,bıde 30 dk uzay bısıkletı kullandım :))) bugunde dısarı cıkcam eksın sonrası cok yogun spor yapmıyım dıom:))
evet ya ınsallah bebegın gozlerı seraya ceker cok gusel goslerı var masallah yanı:)))
bebegıde cok datlu yaa o kolları ısırcan :))) masallah ya Allah saglık sıhat versın ınsallah:))
bende bende ama aglamis gibi etrafi kizarmis kiyamam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?