Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sumısalıne bak ufaktan yol alıyor
ben zaten baska bı topıge bakıyodum havalarında

aradığınız topic kızlarına şu anda ulaşılamıyor..lütfen daha sonra tekrar deneyiniz...dıt dıtt dııııııııııııııtttttttttttttt

Tamamm sizde dışlayın bakalım beni ..

Zaten şurda dışarı çıkacak bi arkdaş bulamadım hava güzel tıkıldım evde bi de sizde vurun bakim

Öleyim la ben ozmn

ya sonucta bekarken yaktıgın kalorı evlendıgınde artıo o da var sonucda eksın olayı bıle ekstra hareket yanı:))))))))))))))))))
ya benım kocamda tatlı borek corek manyagı bende yap yap gelde yeme walla zor duruom,
yapmayınca nıe etmedın dıo yapıncada benımde canım cekıo
dusun dolapta suan su boregı var ettıydım evelkı gun 3 dılım kaldı hepsını kocam yedı,ben onları buzluga atacam yememek ıcın
cunku bugun yok kendımı tutamam saldırırım dıe ortadan yok edıom
ben cıps cok severım kocam yemez neysekı o durum ıyı oluo hıc almadıgımız ıcın yoksa kendımı tutamam evde olsa yerım

Benimde abur cubur manyaklığım evlenince sona erdi bendemi bi terslik var acaba : )

Koca paket cipsi kimseyle paylaşmadan tek başıma zevkle bitirirdim şimdi küçük paketi zor yiom ..

bende aksam yemegınden sonra artan ekmeklerı hemen buzdolabı posetıne tıkıp buzluga atıyorum..
tok karna bunu yapmazsam,ertesı gun cok ekmek yıyorum..
bu hamılelık bende ekmek azmanlıgı yaptı..
yahu hıc aramazdım halbukı ekmegı ben..şimdi onsuz doyamıyorum..

neysekı ben su böregı yapmayı bılmıyorum..yoksa benım kocamda onun hastası..
ve aynen tatlı seylerı cok sevıyor..hem bana yaptırıyor hemde gelırken marketten cıkolataları toplayıp gelıyor..
ben halbukı tatlıyı hıc sevmem..ama o yıyınce eslık edıyorum.
bazende sıkıntıdan yıyorum..
yıyorumda yıyorum..yemeye sebep cok
cipsi ben ve kocam sevmıyoruz pek..20 gunde bı belkı aklımıza vurursa alıyoz

Kız sen kayınpederin olmasa ne şanslısın hee aslında : )
ehh hayat herkese her tarafdan gulmuo:)) accukda ugras dıo mevlam :)))))))))))))))))))))))))

evet ya..en iyi kaynana ölü kaynana diye bi söz var ya su misali seninki ondan
ya yok olmeseydı daha ıyıydı suan varya gercekden daha buyuk sorun,,kayınpeder var kayın var,,ınsanlar senden daha cok sey beklıo,,
mesafenı ayarlıcan ,aılene sahıp cıkcan bıde laz olunca bıdı bıdılar da cok oluo,,bıde benım eltım bosandı kaynımla ehh halıyle hep ben kıyaslanıom onunla,
yok o soyle kotuydu sen boyle ıyısın dıe kı kadını tanıom bıle,,bı kere 5 dk gordum o kadar,,
secme sansım olsa kaynanamın olmasını ısterdım,,

sumısalıne bak ufaktan yol alıyor
ben zaten baska bı topıge bakıyodum havalarında

kız yok kalorı hesabıyla kılo verme dıe bıse buldum ona bakıodum ,
gozdem bura benım burda kımse yoksa baska yere gıderım ama yınede burdan ayrılmam

Tamamm sizde dışlayın bakalım beni ..

Zaten şurda dışarı çıkacak bi arkdaş bulamadım hava güzel tıkıldım evde bi de sizde vurun bakim

Öleyim la ben ozmn
aaaaa ne dislamasi kis sende gel baci gel soyle otur yanimiza biz bayadir burdayik sen yokdun hatta sen geldiginde nasilsin bebisler nasil yazdiydim okumadan cikmisin begenmemisiiiin bileee(zeytin yagi misali yukselem biras)bide bizeee trippppp atiyonnn

ayni bende bundan mutevellit sisiyom

Hiç boşuna uğraşmayın hepinizi kara listeye aldım

Özgecim olaydı benden olurdu kesin ...özceee sesimi duyuyosan gel bacım yalnuz kaldum buralarda

hee gözümden kaçmadı merak etme..

sumisali sendemi brütüs
yok be ben burdayım bugun sadece bı ara dısarı yurumeye cıkcam o kadar,,
kocam calısıo ıste,,ufff evı gorsenız varya kalk gıdelım dıo ,
camasır var yıkancak mutfak var toparlancak ,,
kocam sagolsun boks seyretcem dedı eksından sonra mutfagı katletmıs :)))
sankı dersın mac bızım mutfakdaydı :)))

su misaliiiiiiiiiiiiiiiiii kaç kurtar kendiniiiiiiiiiiiiii...
kendini teslim etme kızııııııııııııııımmmmmmmm
dırenırım son kanıma kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Benimde abur cubur manyaklığım evlenince sona erdi bendemi bi terslik var acaba : )

Koca paket cipsi kimseyle paylaşmadan tek başıma zevkle bitirirdim şimdi küçük paketi zor yiom ..

ya buskıvı bende evlenemeden once cok yerdım ama dedıgın gıbı ya cok yapmakdan kurabıye pasta kek falan bıktım walla artık kek bıle cazıp gelmıo ,,,
ama cıps olayında hala aynıyım cok severım ve cok severım ve cok severım ama neysekı kocam yemez hıc bı tane bıle almaz ben alıncada cok kızıo ,,
bende o yuzden almıom

özge samsunda bacım..bı notun varsa ben ıletiiimm
kızlar benımkıler gelıyor (annemler)..bırazdan gıderım buralardan,uzak dıyarlara

Anaa muzmutcum şimdi gördm kız ben zaten senin hep farklı olduğunu düşünüodum bakma sen bana

Sabah bi derdim var a girdim biraz sonra çıktım kimse yoktur diye görmemişim kuzu..
ahhh canim biliyom biliyom bende tamicimden eslemburadaydi ne zaman gelirdiyodummm ki sen geldin

ya bıde soyle dusunuuorum bılmıom sızde de var mı ,,
hanı tmm kılo mılo falan bı tarafa,,
hanı onla markette yok su cıkolatadan mı alalım yok su cerezden mı alalım dıe sureklı sormak karar vermek bırlıkde
sonra eve gelıp yemek onları yanı daha bı farklı duygu hanı ne bılım boyle mutlu oluom ben ,,
hee tmm cok kucuk seylerden mutlu olan bırıyım aslında ,,,,
ama boyle alıs verıs bızde cok zevklı gecer ,,,yanı sıkılmıos hıc
ayy kocamı osledımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…