evet ya..en iyi kaynana ölü kaynana diye bi söz var ya su misali seninki ondanKız sen kayınpederin olmasa ne şanslısın hee aslında : )
aradığınız topic kızlarına şu anda ulaşılamıyor..lütfen daha sonra tekrar deneyiniz...dıt dıtt dııııııııııııııtttttttttttttt
kız varya ben evlendım buzdolabının önunden ayrılmıyorum..
annem bızı acmı bırakırdı acaba..neydı bu yemek hasretı
ama acta olmuyorum,sırf agzım bos durmasın
psıkolojık açım ben
bıde evlenınce kılo vermekte zorlastı yaa..
eskıden 1 hafta sıkardım ıstedıgım kıloya ınerdım..onuda korurdum..
şimdi sıkınca 1-2 kılo zor gıdıyor..
onuda ertesı hafta yıyerek telafı edıyorum:S
ne ırade kaldı,ne bişe..
kocamda masallah aburcubur hastası..
yedıkce benıde yedırıyor
sumısalıne bak ufaktan yol alıyor
ben zaten baska bı topıge bakıyodum havalarında
Bak bak içten fesat karılar siziiii
Hemen bi eleştirmeler falan yok yok sizde bişey var
su misaliiiiiiiiiiiiiiiiii kaç kurtar kendiniiiiiiiiiiiiii...hee gözümden kaçmadı merak etme..
sumisali sendemi brütüs
ya sonucta bekarken yaktıgın kalorı evlendıgınde artıo o da var sonucda eksın olayı bıle ekstra hareket yanı:))))))))))))))))))
ya benım kocamda tatlı borek corek manyagı bende yap yap gelde yeme walla zor duruom,
yapmayınca nıe etmedın dıo yapıncada benımde canım cekıo
dusun dolapta suan su boregı var ettıydım evelkı gun 3 dılım kaldı hepsını kocam yedı,ben onları buzluga atacam yememek ıcın
cunku bugun yok kendımı tutamam saldırırım dıe ortadan yok edıom
ben cıps cok severım kocam yemez neysekı o durum ıyı oluo hıc almadıgımız ıcın yoksa kendımı tutamam evde olsa yerım
hadii hadiiiiiiiiiii,,seni seniiiiiiiiiben bisey yapmadim onlar yapti
ya sonucta bekarken yaktıgın kalorı evlendıgınde artıo o da var sonucda eksın olayı bıle ekstra hareket yanı:))))))))))))))))))
ya benım kocamda tatlı borek corek manyagı bende yap yap gelde yeme walla zor duruom,
dusun dolapta suan su boregı var ettıydım evelkı gun 3 dılım kaldı hepsını kocam yedı,ben onları buzluga atacam yememek ıcın
ben cıps cok severım kocam yemez neysekı o durum ıyı oluo hıc almadıgımız ıcın yoksa kendımı tutamam evde olsa yerım
ehh hayat herkese her tarafdan gulmuo:)) accukda ugras dıo mevlam :)))))))))))))))))))))))))Kız sen kayınpederin olmasa ne şanslısın hee aslında : )
ya yok olmeseydı daha ıyıydı suan varya gercekden daha buyuk sorun,,kayınpeder var kayın var,,ınsanlar senden daha cok sey beklıo,,evet ya..en iyi kaynana ölü kaynana diye bi söz var ya su misali seninki ondan
sumısalıne bak ufaktan yol alıyor
ben zaten baska bı topıge bakıyodum havalarında
aaaaa ne dislamasi kis sende gel baci gel soyle otur yanimiza biz bayadir burdayik sen yokdun hatta sen geldiginde nasilsin bebisler nasil yazdiydim okumadan cikmisin begenmemisiiiin bileeeTamamm sizde dışlayın bakalım beni ..
Zaten şurda dışarı çıkacak bi arkdaş bulamadım hava güzel tıkıldım evde bi de sizde vurun bakim
Öleyim la ben ozmn
ayni bende bundan mutevellit sisiyomya sonucta bekarken yaktıgın kalorı evlendıgınde artıo o da var sonucda eksın olayı bıle ekstra hareket yanı:))))))))))))))))))
yok be ben burdayım bugun sadece bı ara dısarı yurumeye cıkcam o kadar,,hee gözümden kaçmadı merak etme..
sumisali sendemi brütüs
dırenırım son kanıma kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsu misaliiiiiiiiiiiiiiiiii kaç kurtar kendiniiiiiiiiiiiiii...
kendini teslim etme kızııııııııııııııımmmmmmmm
Benimde abur cubur manyaklığım evlenince sona erdi bendemi bi terslik var acaba : )
Koca paket cipsi kimseyle paylaşmadan tek başıma zevkle bitirirdim şimdi küçük paketi zor yiom ..
nasilsin eslem bebisler nasil:)
ahhh canim biliyom biliyomAnaa muzmutcum şimdi gördm kız ben zaten senin hep farklı olduğunu düşünüodum bakma sen bana
Sabah bi derdim var a girdim biraz sonra çıktım kimse yoktur diye görmemişim kuzu..
bende aksam yemegınden sonra artan ekmeklerı hemen buzdolabı posetıne tıkıp buzluga atıyorum..
tok karna bunu yapmazsam,ertesı gun cok ekmek yıyorum..
bu hamılelık bende ekmek azmanlıgı yaptı..
yahu hıc aramazdım halbukı ekmegı ben..şimdi onsuz doyamıyorum..
neysekı ben su böregı yapmayı bılmıyorum..yoksa benım kocamda onun hastası..
ve aynen tatlı seylerı cok sevıyor..hem bana yaptırıyor hemde gelırken marketten cıkolataları toplayıp gelıyor..
ben halbukı tatlıyı hıc sevmem..ama o yıyınce eslık edıyorum.
bazende sıkıntıdan yıyorum..
yıyorumda yıyorum..yemeye sebep cok
cipsi ben ve kocam sevmıyoruz pek..20 gunde bı belkı aklımıza vurursa alıyoz
Hiç boşuna uğraşmayın hepinizi kara listeye aldım
Özgecim olaydı benden olurdu kesin ...özceee sesimi duyuyosan gel bacım yalnuz kaldum buralarda
özge samsunda bacım..bı notun varsa ben ıletiiimm
kızlar benımkıler gelıyor (annemler)..bırazdan gıderım buralardan,uzak dıyarlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?