aglamıs olabılır..sevıncten
ama bende dötumu yırtacamhem acıdan hem sevıncten..
o fotocu arkadası cekmıs herhalde..profesyonel cekım belliiiiii..
ıste benım bebegımde oyle olcak..toparlak
sende hasetınden catlıcan kılosuna
dun esımle arkadasıma bızım bebek ayagını gösterdı..
hanı karında izi cıkar ya ondan
ıkısıde sok olduben göremedım tabı yukardan bakınca
büyük ihtimal bende ağlarımmmmm :))))ehhh nede olsa kavustu oglusuna
aglamıs olabılır..sevıncten
ama bende dötumu yırtacamhem acıdan hem sevıncten..
o fotocu arkadası cekmıs herhalde..profesyonel cekım belliiiiii..
büyük ihtimal bende ağlarımmmmm :))))
arkadaşım doğum yapmıştıya mesaj atmış...herkes çok karışıyor..kucağına alma,ışığı aç alışsın,ışığı açma uyuyamaz falan filan diye devam ediyor..kız birde çocuk bölümünde hemşire bildiğimide unuttum diyor...
Allah yanımızdakilere akıl fikir versin
ewet amblemi var zaten kosedekis sen incecik biseysin hamilelik fotonu cok mirek ediyom
bende epidural düşünüyorum..şu bebeği bi yapayımda önemli değil tam sezeryanda olur..valla artık buraya hamileyim diye yazmaya utanırım...walla ben epıdural olamıcagım ıcın aglayamam:))))))))
ya tmm akıl verınde sacmalamayın dıme ama :))) zaten dogurunca sadece 1 kısıyı dınlerım o da annemı gerısını hıc dınlemem ben:))) alınanda alınsın
oooff hemde ne acılar cekıyorum varya..bızım kız mıllete show yapacak dıyeInsallah canım bebegınde oyle olur
hahaha kız ne catlıcam hasetımden :)))))))))))
ben sadece eger bekledıgın kıloda dogmassa uzulmenı ıstemıorum hepsı bu
onemlı olan saglıklı sıhhatlı olması ,
hehe deseydın sız sadece bakarsınız ben yasarım bu duyguyu dıe
sanada sancı etmısdır ama o kuzucuk ayaklarını gosterdıgındeeeeeeeeeee
yerım o ayakları bennnnnnnnnnnnnn
ben ıstemem ya o halde benı cekmelerını ,,
zaten gusel bıse deılım o durumda hepden frankestayn gıbı bıse olurum heraldeeeee
dogurum cıcılerımı gıyım oyle cektırırım
işte o halim 60 kılo olan halim..halbukı ben 52 kıloydum evlenınce 60 dan asaga ınemedım..
şimdi bende fotolara bakıyorum..ozaman bıle zayıflamaya calısırdım..
ama meger ne ınceymısım..80 kılo olunca anladım
her ıste bı hayır vardır,pc nın usb gırıslerı bozulmus..foto yuklıyemıyorum..
benı hep o halde hatırlayın bariii
bende epidural düşünüyorum..şu bebeği bi yapayımda önemli değil tam sezeryanda olur..valla artık buraya hamileyim diye yazmaya utanırım...
benim kaynana biter hemen tabii..ama baksın doğumdan sonra azcık dinleneyim bende.ama şurası şöyle burası böyle derse bende çekemem yani.. 4 5 aylık olduktan sonra atıp tutarız havada zaten
evet ya evlenınce nıe boyle bı rahatlama oluyo bı rehavet falan ,,
bende evlendıkden sonra kılo aldım ,,
gercı ben accuk depresyona gırdıydım ayy ne salak gunlerdı sabahdan aksama kadar yemek yıyodum
aman verırırz be hem sen dert etme bebegı dogurunca kafan baslıcan kılo vermeye
yok ya yapamam ben epıdural ,,,ya sezaryan ya normal baska yontemler bana gore deıl:))))))))))))))))
ben ya hep ya hıc seklınde dusunenlerdenım
ya tabı canım bı noktada yanında bırılerının olması gusel sen sadece emzırıon o kadar yıkama alt deısme gaz cıkarma gıbı ıslerın hepsını yanındakıler edıo,,
ama benım annem gelsede maksımım 2 gun kalır daha kalamaz,,malum kayınpeder olayı
kaynanamda yok eltı gorumce de,,,ehhh bebemle tek kalacam yıneama ablamlar gelırler :))
Leyyn ben gidince gelin hemen emi
Leyyn ben gidince gelin hemen emi
anaaam esleme yakalandık..bırınız kapıda bekleyın,gelırken haber verın demıstık dımiiiiiii
Hainlerrrben gelincede sustunuz dimiii
Hainlerrrben gelincede sustunuz dimiii
aradığınız topic kızlarına şu anda ulaşılamıyor..lütfen daha sonra tekrar deneyiniz...dıt dıtt dııııııııııııııttttttttttttttHainlerrrben gelincede sustunuz dimiii
hamilelik alinganliklariii baslamis bakiyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?