Yok be başlamadı şimdi bu duruma sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..Hepte sen aklıma geliyon bu konuda..
Bende ara ara adet ağrısına benzer hafif karın ağrıları oluyor hala..Bi de göğslerim daha yeni dolgunlaşmaya başladı..Göbişimde sertlik ve şişlik var..başkada bişiy yok..
Hee çikolatadan da nefret eder oldum ağzıma süresim yok ..tatlı şeylerin hiçbirine daha doğrusu..sürekli çiğ köfte yiyim ben : ) ekşi ve tuzlu aha yine ağzım sulandı
hayirli sabahlar canlar
heryer bembeyazben kirmizili
8 bucukta hastaneye gıttım..
aha sımdık eve geldım..öldum yorgunluktan yaaaa..
nstye gırdım sancım yok..
doktorum dedı catı muayenenı yapalım bugun..
bıan duraksadım yarınmı yaptırsam acaba dıye..
ama gece boyunca onu dusunmek uykularımı kacırır,hazır burdayım yaptırım kurtulım dedım..
ebeye yolladı benı..ve ılk kez actım
utandıgımı soylemedım kı daha fazla bakmasın dıye ama masallah hep bakarak yaptı..
elınıde hıc hıssetmedım,yanına bı el daha sokabılırdı yanı
aynen masalberranın dedıgı gıbı bı elının tum parmaklarını bırlestırerek soktu..
doktorum sonuclara baktı,suan ıcın hersey normal dogurmama musaıt,acılamam falan yok,catım dar degıl..
oyuzden beklıcez gununun gelmesını..
ooohh yaa catıyıda atlattım ya oooooooohh
Yaaa benim neden cok acıdı doktor bakınca. Acile gittigimde doktor bakmıstı alttan eliyle ama ben mahvoldum cıglık attım annem disardan sesimi duymustu.
Yaa benim kesin catım dar yaaa normal doguramayacam....
kızlar bu arada sectıgım butun ısımlerden vazgectım..
bana şöyle nehir,ipek gıbı..bılındık ama kıbar ısımler söylesenızeeeeee
benimki ışıl istiyor millancım..
Kız millan bugün rüyamda seni gördüm..
Bil bakalım napiyooduk : )
Topikçe seni doğurtuyorduuuukhoop diye bebeği pırtlatıyon yani sana normal doğum yaptırıyok ..sonra bebeği ebn aliyom yıkım tosun gibi bişey çıkıyor
Sonunda topicdeki olaylar rüyalarıma bile girmeye başladı arrtık çok güzel
Bi de iyiki millan millan diye uyanmadım adama bi de dert anlat
He bu arada senin bebe kız değilmi kızım niye profilinde mavi kurdela var ? ondan mı etkilendim nedir bebek erkek bebeğine benziyordu valla : )
Sen bi de garanti olsn diye erkek ismi hazırda et nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?