Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bende oğlanda tatlıdan çaydan patlıcandan vs bi sürü şeyden tiksinmiştim 3 ayda gece gündüz çıkardım. turşu bide yeşil erikle duruyodum. ama şimdide ne mide bulantım oldu ne bişeyden tiksindim tatlılarıda götürüyorum valla hiç belli olmuyo canım. zaten 1,5 aydan sonra başlıyor oluncada

ulennn karılar emme konuşmuşsunuz heeeeeee oku oku bitiremedim.
doktora gittim Allah'a şükür bir sıkıntı görünmüyo şimdilik doktor böyle giderse beklersiniz marta kadar dedi.
ama 3 kiloyu geçince doğumu ilaçla durdurmak biraz zor oluyor dedi.
bişey olursa alırız bebeği zaten bekletmeyiz dedi.
bende doktor herşeyi iyi diynce gaza geldim kendimi bebek mağazasında buldum gittim kızıma hastane çıkışı aldım indirimdeydi 10 parça 50 tl.
normalde bir battaniye 30 tl öylesi daha karlı geldi.
birde eve kadar yürüdüm salak gibi yakın taksiye bindiğimize değmiyor diye.
eve cesedim düştü resmen belim bir agrıdı anlatamam size.
yolda birde kaplumbağa gibi geldim dayanamadığım yerlerde oturdum dinlendim düşünün siz halimi artık.
ilaçlarımı içtim dinlendim biraz iyiyim şimdi

aaa hakkatten ne cok konusmusunuz beee..
1 saattır anca okuyorum..kocam kayfeye gıttı,bende yalnız kalabıldım cok sukur..
aayy hıc alıskın degılım evde onun olmasına
calısınca daha ıyı oluyo yaa..
offf burdada kımse yok..ben bıraz baska topıklerı gezım..

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın kuzularım daha kimseler gelmemiş çok mu erkenciyim bugün ne:44:

günaydınnnn bacılarımm.... tostiğimle muayeneden geldik şimdi devlet hastanesine gittim bu sefer doktordan da memnun kaldım hijyenden de özelden daha iyiydi diyebilirm... bnm ki tosun olma yolunda ilerliyo 1900 gr. olmuş daha nisan ortasına kadar kaç kilo olur bu kızan nasıl çıkartcam annem ben seni

8 bucukta hastaneye gıttım..
aha sımdık eve geldım..öldum yorgunluktan yaaaa..
nstye gırdım sancım yok..
doktorum dedı catı muayenenı yapalım bugun..
bıan duraksadım yarınmı yaptırsam acaba dıye..
ama gece boyunca onu dusunmek uykularımı kacırır,hazır burdayım yaptırım kurtulım dedım..
ebeye yolladı benı..ve ılk kez actım
utandıgımı soylemedım kı daha fazla bakmasın dıye ama masallah hep bakarak yaptı..
elınıde hıc hıssetmedım,yanına bı el daha sokabılırdı yanı
aynen masalberranın dedıgı gıbı bı elının tum parmaklarını bırlestırerek soktu..

doktorum sonuclara baktı,suan ıcın hersey normal dogurmama musaıt,acılamam falan yok,catım dar degıl..
oyuzden beklıcez gununun gelmesını..

ooohh yaa catıyıda atlattım ya oooooooohh

kızlar bu arada sectıgım butun ısımlerden vazgectım..
bana şöyle nehir,ipek gıbı..bılındık ama kıbar ısımler söylesenızeeeeee

Yaaa benim neden cok acıdı doktor bakınca. Acile gittigimde doktor bakmıstı alttan eliyle ama ben mahvoldum cıglık attım annem disardan sesimi duymustu.
Yaa benim kesin catım dar yaaa normal doguramayacam....

Yaaa benim neden cok acıdı doktor bakınca. Acile gittigimde doktor bakmıstı alttan eliyle ama ben mahvoldum cıglık attım annem disardan sesimi duymustu.
Yaa benim kesin catım dar yaaa normal doguramayacam....

senın ılışkıye gırerkende acıyo mu?
catısı dar olanların oyle oluyormus..
kuzenımınde cok acımıs,hastaneyı ayaga kaldırmıs acıdan..onunda dardı sezeryan oldu..
ama ben bılıyordum zaten benımkının gayet genıs oldugunu

[QUOTn;28706175]senın ılışkıye gırerkende acıyo mu?
catısı dar olanların oyle oluyormus..
kuzenımınde cok acımıs,hastaneyı ayaga kaldırmıs acıdan..onunda dardı sezeryan oldu..
ama ben bılıyordum zaten benımkının gayet genıs oldugunu[/QUOTE]

Her zaman degilde cogunlukla acıyordu canim.
Gerci acıyıp acımadıgınıda unuttum yaaa neyse hehehehe
Ayyy benimki kesin dar ozaman desenize. İki hafta sonra kendi doktorum muayene edecek bakalım ne dicek.

anam ne konusuzmusunuz ne konusmusunuz bune be nerde herkes,,,
hadı benım kocam geldı sımdık karsımda uyuyo,,ufff sabah geldı oglene kadar oturdu oglen yattı uyuyo sımdı yanımda bıde:)) kaldırıom yyok kalkmıo gece cok calısmıslar ,,ıste oldugunu bılmesem aldatıo dıcem
bende can sıkıntısından pogca ettım kek ettım ama kek anlamadıgım sekılde manyak guzel oldu yanı hıc bı kekı bu kadar gusel yapcagım aklıma gelmezdı,,
yarın esım spermıogram testı olacak ehh adete kaldı 5 veya 6 gun adetın 3.gunu gıtcem doktora test elımızde olsun,,bılmıom ama boyle bı gergın gıbı ,,bende bulaasmıom o yuzden tırsıomu ne bıse cıkcak mı dıe,,konusmazda,,

mıllan mıllı oldun tebrık edıorummmmmbebegın kılosunuda soraydın ya,,

Kız millan bugün rüyamda seni gördüm..

Bil bakalım napiyooduk : )

Topikçe seni doğurtuyorduuuuk hoop diye bebeği pırtlatıyon yani sana normal doğum yaptırıyok ..sonra bebeği ben aliyom yıkıom tosun gibi bişey çıkıyor

Sonunda topicdeki olaylar rüyalarıma bile girmeye başladı arrtık çok güzel

Bi de iyiki millan millan diye uyanmadım adama bi de dert anlat

He bu arada senin bebe kız değilmi kızım niye profilinde mavi kurdela var ? ondan mı etkilendim nedir bebek erkek bebeğine benziyordu valla : )

Sen bi de garanti olsn diye erkek ismi hazırda et nolur nolmaz

Son düzenleme:
Harbiden bugn noldu len topice ? Havayı güzel gören herkes gesmeleremi başladı..

Bende bugün midem bi hoştu halsizdim hep yattım..

Eylül nerelerde yaa en son morali bozuldu tedavisinin yarım kalmasından sonra daha gelmedi galiba ?

O nasil bir bilinç altı oyle bacim.
Milanın sıpası gelmeye karar verdi inecek asagı artik heehalde.

Kizlar kac gundur gozumun onunden cilekler gecip duruyor.
Hamileyken cilek yemiyorduk demi yanlis mi hatirliyorum.
Karpuz cilek ve uzum istiyorummmmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…