Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

biz şeftali zannediyoduk ama şeftane imiş..internetten anlamına baktım yok..nerden bulmuşlar acep o ismi??
kısmet eslemin kızınaymış :)
su misali sen hamile kal sana da bir iyilik düşünüyorum

hee ben bı kalsam hamıle :)))) benım de bebegın ısmı senden :)))
ehh senınkınede bız vercez hanı unutma ona gore ısım ver bebemeeeeeeeeeeee

Rezil ettiniz lan çocuklarımı ben onları çağırmaya utanırım be

bak boyle cagırcann ;

zebercedddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd oglummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şeftaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende sımdık muzmuttttttttttttttttttttttttttttttt nıe sustun beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dıe bagırıommmmmmmmmmmm

Yok çok şükür öyle vesveseli biri değilimdir ..Millanında hiç midesi bulanmamıştı sürekli oturdum yedim diyodu ya ay dedim ne güzel inş bende böyle olurum..

Herkeste aynı olmuyor sonuçta ..Doktor hele bi iyi herşey yolunda desin tamamdır bnm için..

Ne güzel yaz gelio havalar açtı tam gezmek havaları benim bebişler öyle annelerini rahatsız edip eve hapsetmzler inş teyzesi : ))

Biz onlarla gezicez tozucaz ciciler alıcazzz

hala bebek yokmu diyenlere inat göbişimizi göstericezz : ))

Son düzenleme:
kızlar cıkıom ben sımdılık,,evı toparlıyım kahvaltı masasında oturdum kaldım kıcım acıdı sandalyede oturmakdan
optuum hepınızıı
aksam uzerı gelırım kocam calısıo bugun ,,,,yemek etmıcemmmmmmm
haydın gıttımmmmmmmmmmmmmmmm

soyledınız mı etrafınızdakılere bebe olcagını?

hee ben bı kalsam hamıle :)))) benım de bebegın ısmı senden :)))
ehh senınkınede bız vercez hanı unutma ona gore ısım ver bebemeeeeeeeeeeee
bizim kitabımızda doğmamış bebeğe don biçmek yok gülüm
sen bi yap keseli sıçan makamına ulaş,ismi benden
vecihi de güzel isim aslında

Kız muzmutu hala tanımadınız mı o bi ara sürekli yazar sonra bi anda kaybolur gider sessiz sesiz hayalet gibi kıs

Kesin ailesyle msn dedir : )

Yok daha söylemedik ..şöyle hayırlısıyla bi kaç aylık olsun ondan sonra cinsiyetleriyle beraber inş

Tabi ondan önce anlaşılmazsa : )

en ıyısı canım hele bıraz zaman gecsın hıc acele etme soylemek ıcın,,,
anlasılmaz bol kıyafetler gıy anlasılmaz zaten,,bende hamıle kalınca ılk uc ay demıcem kımseye ,,,
sımdık cıkıom ben gelırım ıslerımı halledım:))
dıkkat et zebercedle şeftaneye

Kız muzmutu hala tanımadınız mı o bi ara sürekli yazar sonra bi anda kaybolur gider sessiz sesiz hayalet gibi kıs

Kesin ailesyle msn dedir : )

yok kis odunla konustum geleyim hastaneye gidek dedi agrim sizim yok bide hic bugun seyimi acasim yok ne diye gitcem

aynen öyle..eşimle heyecanımızı beraber gisli gisli yaşioz daha güzel böyle : )

He bi de siz varsınız tabi nasıl unuturum güya gisli bütün kk biliyor

kaderde varsa üzülmek,neye yarar büzülmek gülümmm
seninki çok afilli olacak muzmut
teeaaa polonyaya isim koycaz kolaymı??

he ona gore isim verin hem burda anlami olsun hem tr demesela burda ADAM ismi cok oglumun adini adam koyarsam trde adam gibi adam derler

yok kis odunla konustum geleyim hastaneye gidek dedi agrim sizim yok bide hic bugun seyimi acasim yok ne diye gitcem

Leeyn şeyini açmak dedin de : ) benim şimdi keseciklere alttan mı üstten mi bakacaklar acep : )

Merak etmeyinn benim kadar açmış olamazsınız..Tedavi süresi boyunca doktor daha nasılsın demeden hemşire beni soymaya başliodu her gittiğmde bi de..hele transferde resmen doğum pozisyonu ışıklarıda çevirdiler oraya tam zuuum

yahhh hic sorma sirf alttan bakmasinlar diye gobekten delik acicam onlar icin yada 360 derece donen mini kamera yerkestircem kumadasiyla baksinlar isikli falan

yahhh hic sorma sirf alttan bakmasinlar diye gobekten delik acicam onlar icin yada 360 derece donen mini kamera yerkestircem kumadasiyla baksinlar isikli falan

İyi fikir aslında : )

Anam 10 dk yok oldum herkes gitmiş..

Bende arkadaşla konuşuodum onla buluşcaz.. haydin ben gidiyom sizden hayır yok ne de olsa : ) artıkın bugün bi daha gelemem ..akşamada kocam alır beni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…