biz şeftali zannediyoduk ama şeftane imiş..internetten anlamına baktım yok..nerden bulmuşlar acep o ismi??
kısmet eslemin kızınaymış :)
su misali sen hamile kal sana da bir iyilik düşünüyorum
Rezil ettiniz lan çocuklarımı ben onları çağırmaya utanırım be
ya tabı ıkızse daha agır gecer dıe dusunuorum ,,ama tabı bellıde olmaz,,,ama cokda bulantısız olcagını sanmıorum:) hanı dıs fırcalarken bıle mıden kalkıosa :))))
heee ıkı ayse olmasın lutfen :)))
,bız bulduk ısımlerı zeberced ıle seftane:))) sız ısım aramayın artık :)))
yok nıe bulanmadı yok nıe asermedım dıe falan boyle seyler dusunme rahat ol,,,tadunu cıkar
Yok çok şükür öyle vesveseli biri değilimdir ..Millanında hiç midesi bulanmamıştı sürekli oturdum yedim diyodu ya ay dedim ne güzel inş bende böyle olurum..
Herkeste aynı olmuyor sonuçta ..Doktor hele bi iyi herşey yolunda desin tamamdır bnm için..
Ne güzel yaz gelio havalar açtı tam gezmek havaları benim bebişler öyle annelerini rahatsız edip eve hapsetmzler inş teyzesi : ))
Biz onlarla gezicez tozucaz ciciler alıcazzz
hala bebek yokmu diyenlere inat göbişimizi göstericezz : ))
bizim kitabımızda doğmamış bebeğe don biçmek yok gülümhee ben bı kalsam hamıle :)))) benım de bebegın ısmı senden :)))
ehh senınkınede bız vercez hanı unutma ona gore ısım ver bebemeeeeeeeeeeee
bizim kitabımızda doğmamış bebeğe don biçmek yok gülüm
sen bi yap keseli sıçan makamına ulaş,ismi benden
vecihi de güzel isim aslında
soyledınız mı etrafınızdakılere bebe olcagını?
bak boyle cagırcann ;
zebercedddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd oglummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şeftaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende sımdık muzmuttttttttttttttttttttttttttttttt nıe sustun beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dıe bagırıommmmmmmmmmmm
Yok daha söylemedik ..şöyle hayırlısıyla bi kaç aylık olsun ondan sonra cinsiyetleriyle beraber inş
Tabi ondan önce anlaşılmazsa : )
kaderde varsa üzülmek,neye yarar büzülmek gülümmmdogmamis cocuklarima konacak isimlerden korktum yazamiyom
Kız muzmutu hala tanımadınız mı o bi ara sürekli yazar sonra bi anda kaybolur gider sessiz sesiz hayalet gibi kıs
Kesin ailesyle msn dedir : )
en ıyısı canım hele bıraz zaman gecsın hıc acele etme soylemek ıcın,,,
anlasılmaz bol kıyafetler gıy anlasılmaz zaten,,bende hamıle kalınca ılk uc ay demıcem kımseye ,,,
sımdık cıkıom ben gelırım ıslerımı halledım:))
dıkkat et zebercedle şeftaneye
kaderde varsa üzülmek,neye yarar büzülmek gülümmm
seninki çok afilli olacak muzmut
teeaaa polonyaya isim koycaz kolaymı??
yok kis odunla konustum geleyim hastaneye gidek dedi agrim sizim yok bide hic bugun seyimi acasim yok ne diye gitcem
Leeyn şeyini açmak dedin de : ) benim şimdi keseciklere alttan mı üstten mi bakacaklar acep : )
Merak etmeyinn benim kadar açmış olamazsınız..Tedavi süresi boyunca doktor daha nasılsın demeden hemşire beni soymaya başliodu her gittiğmde bi de..hele transferde resmen doğum pozisyonu ışıklarıda çevirdiler oraya tam zuuum
yahhh hic sorma sirf alttan bakmasinlar diye gobekten delik acicam onlar icin yada 360 derece donen mini kamera yerkestircem kumadasiyla baksinlar isikli falan
Leeyyn iki saat ekşın deyip duruyonuz yapan var yapamayan var şurda ayıp değil mi
Sen ne demek istiyon kız benim bebelerime ekşınsız falan filan heh
sizinkiler bebe de nolmuş benimkiler bebe değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?