Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Sen ne demek istiyon kız benim bebelerime ekşınsız falan filan heh

sizinkiler bebe de nolmuş benimkiler bebe değil mi

hamilelik psikolojisine iyice girdin sen, ben diyom biz sizin gibi hamarat degilik, sen diyon benimkiler bebe degil mi

Sen ne demek istiyon kız benim bebelerime ekşınsız falan filan heh
sizinkiler bebe de nolmuş benimkiler bebe değil mi

kızım senın bebeler ozel,,,sadece sızın ıcın deıl bızım ıcınde ozel onlarrrrrrrrrrrr

yine adam basinda ole demis en azindan bizde daha bebek olmadan odun onun pazarligini yapiyo en fazla 2 hafta dedim en az 3 ayi gozden cikardiyom 30 na kadar nasil sabrettin diyo alismis kudurmustan beterdir

hee kocamla o muhabbete hhıc gırmıom ben ,,bebek olunca kafadan dıcem doktora 3 ay eksın ıstemıom dıe adama bunu deyıp korkutmıyalım adam bebebkden vazgecer

ewet yada direk yapilmisini alalim der

hamilelik psikolojisine iyice girdin sen, ben diyom biz sizin gibi hamarat degilik, sen diyon benimkiler bebe degil mi

kız bunun bıde duble hamılelık psıkolojısı olcak ,,,Allahın ıznı ıle ınsallah ıkızı olcak yaa yandık :))) zebercedler gelecek( ecem bı ısım daha bulaydın bebelere zeberced1 zeberced2 demıcez heralde )

yarına pogca yapmam lazım kocam sabah gıderken uykuma yenık dustum kalkamadım,,,ugurlayamadım ,,kesın kızmısdır bana:)))) sabah sıcak pocaları gorsunde keyfı yerıne gelır anam yada dur dur pogca etmıyım puff boregı edım :))))

kız eslemm aklıma geldıyken soram basladı mı bulantılar koku tutması falan??

Yok be başlamadı şimdi bu duruma sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..Hepte sen aklıma geliyon bu konuda..

Bende ara ara adet ağrısına benzer hafif karın ağrıları oluyor hala..Bi de göğslerim daha yeni dolgunlaşmaya başladı..Göbişimde sertlik ve şişlik var..başkada bişiy yok..

Hee çikolatadan da nefret eder oldum ağzıma süresim yok ..tatlı şeylerin hiçbirine daha doğrusu..sürekli çiğ köfte yiyim ben : ) ekşi ve tuzlu aha yine ağzım sulandı

alala nıe uzulcen kı ,,,benım dedıgım olay su an deıl ,,bak kısaca anlatım anlatmak ıstegımı anlarsın sen,,benım mıdem cok hassas,accık kacırsam hemen mıdem bulanır,,gebe kaldım adet bıle gelmeden basladı bulantılar,,sonra 7.haftalarda serum aldım ,,yemek yıyemıorum su ıcemıodum,sureklı klozet basında oturmus cıkarıodum,,8.hafta bıttı 9 a gırdıgımde sabah kalktım ve hıc mıdem bulanmıodu,,,sabah kahvaltısı ettım ,,,yemeklerı pısırdım falan dusun balık kızartıp yedım ,,,normalde bıle kızartma balık yemem,,,ıkı gun sonra lekelenıp doktora gıttıgımde soyledıgımde doktor bıcak gıbı kesılırse sorun var demekdır dedı ,,,benım anlatmak ıstedıgım bu ,,
yoksa senın suan tam anlamıyla baslamadı dıe sorun var dıe dusunme,,,kı her gebelık farklıdır ,,benım ablam bır kere bıle ogurmedı ,,bulantısı bıle olmuodu :)))

ye eksıyı dogur ayseyı ye tatlıyı dogur hakkıyı:)))))))))))))))))))

Aynen eşimde öyle diyor geliyor galiba ayşeler

Valla bende normalde diş fırçalarken bile kusacak kıvama gelen biriyim hamile kalınca hep midem bulanır kesin diye düşünürdüm ama şimdilik yok öyle bişey..Hele ikizse iki kese daha çok mide bulantısı yapar..Üst komşumdan biliom öğürmeleri bize kadar geliyodu..

İnş herşey yolundadır da böyle bulantısız geçirirm bu süreci..Bakalım belkide olacak ama daha başlamadı dediğin gibi her bünya aynı değil..Ben daha bugün 6.haftaya girdim..

hee kızın etrafı tuhaflıkla dolu senın geyık olman nnormal:))))) komsunun adına bak seftane seftalı der gıbı

eslemın oglusunun adı zeberced kızçesının adı da şeftane
biz şeftali zannediyoduk ama şeftane imiş..internetten anlamına baktım yok..nerden bulmuşlar acep o ismi??
kısmet eslemin kızınaymış :)
su misali sen hamile kal sana da bir iyilik düşünüyorum

ya tabı ıkızse daha agır gecer dıe dusunuorum ,,ama tabı bellıde olmaz,,,ama cokda bulantısız olcagını sanmıorum:) hanı dıs fırcalarken bıle mıden kalkıosa :))))
heee ıkı ayse olmasın lutfen :)))
,bız bulduk ısımlerı zeberced ıle seftane:))) sız ısım aramayın artık :)))
yok nıe bulanmadı yok nıe asermedım dıe falan boyle seyler dusunme rahat ol,,,tadunu cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…