Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kızlar dogru duzgun uyumadim bu gece hep sanci ile uyandim. Belimin agrısından öldüm. Sagdan sola donerken bile kasıklarım patlayacak gibi sızlıyordu. Kalktıgımdan beri de sırayla bir sırtım bir kasıklarım agrıo. Bıktım bu kasık agrılarından. Uyuyamayınca da basıma agrılar cıkıo midem bulanıo. :26::26::26::26:

güüüüüüüüünaydıııııııııııııııııııııııııııın

nasılsınız fıstıklaaaaaaaaaar

millan nehiiir ismi çok güzel bende çok beğendim adıyla yaşasın kuzun rabbim sevdikleriyle sağlıklı-huzurlu uzun ömürler versin inşallah
merys ömer isminide çok beğenirim ben allah ömere de güzel ömürler versin inşallah bende oğlum olursa yusuf koymak istiyorum (ayrıca babamın adı) yanına bi sim daha olabilir yusuf ömer mesela tabi kocam ne der bilmiyom kız olursa bende millan gibi 9 ay düşünürüm heralde

[QETE=yagmuryk;28720090]güüüüüüüüünaydıııııııııııııııııııııııııııın

nasılsınız fıstıklaaaaaaaaaar

millan nehiiir ismi çok güzel bende çok beğendim adıyla yaşasın kuzun rabbim sevdikleriyle sağlıklı-huzurlu uzun ömürlergivsin inşallah
merys ömer isminide çok beğenirim ben allah ömere de güzel ömürler versin inşallah bende oğlum olursa yusuf koymak istiyorum (ayrıca babamın adı) yanına bi sim daha olabilir yusuf ömer mesela tabi kocam ne der bilmiyom kız olursa bende millan gibi 9 ay düşünürüm heralde [/QUOTE]

En cok ben dusunmusumsur herhalde isim icin kırk bin cesit isim turettim ama yine ilk begendigimiz isme karar verdik kocisimle. Bastan herkes yadırgamıstı o ne oyle diye ama simdi soyledikce herkes alistı. Aden..... ismi gibi guzel olsun bahtıda yavrusumun...
E
n

aden anlamı ne canım :44: Amin kusum amin ismi de ,kendide, bahtıda, ömrüde güzel olsun aden'in

bende nar yedim çok yauw. duymamıştım hiç. bi meyveyi sahibinden gizli koparırsan yersenmi ne leke oluyormuş diye biliyorum ben. o zaman herşey leke yapar elma armutta

be zeytinde yedim ciğerde

hadi hayırlı olsun millancım darısı bizim başımıza nehiri bende çok seviyorum bi arkadaşımın kızının adı.gözleride gerçekten masmavi tam oturmuş yani.

Duygu cigere el surmezsen bisey olmuo canim yiyebilirsin.
Ona bakarsanız bende unuttum gul kokladım elledim.
Ne yapalim Rabbim isterse sen bisey yapmasanda o lekeyi vermeyecek mi zaten.
Herseyin hayırlısın takmayın okadar

artık son haftalardasın sagocum e bide sorunlar yaşadın biraz daha sabret az kaldı kuzucuğun olunca hepsini unutacaksın bu ağrıların.

Duygu cigere el surmezsen bisey olmuo canim yiyebilirsin.
Ona bakarsanız bende unuttum gul kokladım elledim.
Ne yapalim Rabbim isterse sen bisey yapmasanda o lekeyi vermeyecek mi zaten.
Herseyin hayırlısın takmayın okadar

hani öyle ciğer delisi değilimde babam çok sever bende faydalı diye bir iki atıştırmıştım. ama bi keresinde annemin işi vardı tavuk ciğeri almıştık bana temizletti elledimde yani. ama bi yerime sürmemişimdir heralde. hayırlısı artık napalım.

Günaydın millet;

Millanım isminiz hayırlı olsun, Rabbim güzel ahlak versin bebişlerimize. Nehir ismi güzel.
Merysin yazdığı şeyleride kopyaladım bende okumuştum ama kocam ordan burdan söylenen isimlerle geliyor bana tepki gösterincede ters anlıyor.
Geçende görümcem ecrin demiş, ecrin ismi nasıl diye soruyor. Ben okumuştum burdan çok önce anlamlarını, kaldıki ecrin isminin söylenişi hoşuma gitmiyor.
Ama öküz kocam sanki kardeşinin söylediği ismi beğenmiyormuşum gibi bi anlam çıkarıyor.
Ya sinir oluyorum zaten herkesin herşeye karışmasına, şimdide bu başladı. Bana söylemiyorlar, arıyor eee abi bu isim nasıl. Sanane nasılsa nasıl.
Hani görümcemle pek sorunum yoktur hatta görümce olmasa arkadaşım olabilecek bi yapıda insandır ama butür huyları sinirimi bozuyor.

Kardeşi ecrin diyor acaba koysakmı diyor ben Reyyan deyince yok onu beğenmemiş.Söylemesi hoşuna gitmemiş. Allah aşkına anlamlarını geçtim söyleniş olarak ecrinmi Reyyanmı yani sizce. Benmi büyüttüm? Öle bi kavga falan geçmedi bu arada aramızda farklı zamanlarda gelişen olaylar, sadece düşününce sinirim bozuldu

reyyan ve eymeni beğeniyorum bende miyopicim ecrin banada sert geliyor söylenişi

artık son haftalardasın sagocum e bide sorunlar yaşadın biraBelimisabret az kaldı kuzucuğun olunca hepsini unutacaksın bu ağrıların.

Walla hayirlısı ile bor gelse uykusuz kaldigim hic bir geceden sikayetci olmayacagim. Belimde fitik varya oda zorluyor tabi beni.
Cigeri bir yere surmedigin takdirde sikinti yok canim daha elleme oyle seyleri baskalari yapsın sen ye

artık son haftalardasın sagocum e bide sorunlar yaşadın biraz daha sabret az kaldı kuzucuğun olunca hepsini unutacaksın bu ağrıların.

O isim davasından sebep bende cok arada kaldım canım seni iyi anliorum. Her iki tarafında isteklerini yapmak mumkun degil en iyisi sizin ne istediginiz.

Kizlar benim karnım iyice asagi indi. Oturunca gobegim bacaklarımin ustune yayılıp kalio. Karnimı elimle tutup kaldirmazsam bacaklarimın arasında kalio. Cok erken indi bu gobıs asagı ya.

kızlar bugün bende acayip bi rüya gördüm artık rüyalarıma giriyor bu hamilelik işi rüyamda açık pembe akıntım oluyordu ahanda yerleşme kanaması diyordum sonraada düşünüyordum iyide ben bu yumurtlamadım ki diyordum uyandım leke var mı diye bakıyom kafayı yedim valla tırlatmaya az kaldı

Millan burdaysan 3 kere kapıyı tıklat

Benim aklıma gelen isimler gerçi bunları kocam beğenmez ama Mina, Dilruba, Şevval, Reyyan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…