kızlar sekercıye haber salınmıstır..
bebegın ısmı artık yazıldı
sekercıde gözumde nufus memuru gıbı bıse oldu..
sayesınde isimi hemen buldukyoksa dogana kadar karar veremezdım kesın
neyse 'nehir ela' adımız..ıkısını bır degıl nehırı kullancaz..buyunce kendısı ıstedıgını kullansın..
ama belkı elayı daha cok yakıstırırız onu kullanırız..bızım ısımız bellı olmaz
Millan burdaysan 3 kere kapıyı tıklat
Benim aklıma gelen isimler gerçi bunları kocam beğenmez ama Mina, Dilruba, Şevval, Reyyan
Aaa bak ela ismide çok hoş. Ben olsam kızının yerinde ela ismini tercih ederimBenim isimlerime de yorum yapsana
tık tık tııııııııkkkkk
minayı bende begenmıyorum..ama kuzenlerımın ıkısının kızının ısmı mına..
küfür seklınde kulllanımı gelıyor aklıma hep o ısmı duyuncaama senın aklına öyle seyler gelmıyosa koyabılırsın..
ama bıde şu var..cocugunun sınıfında booool booool mina isminde arkadası olacaktır..
dilrubanın anlamı neymiş bakim bi???
1. Gönül kapan, gönül alan. 2. Tahminen 2 asırlık bir makam.
hmm anlamı guzelmıs bu ısmın..ama kocan begenır mı bılmem..cok eskı bı ısım gıbı..
kocan ecrını begenıyosa bunu begenmez kesın
şevval;Hicri takvime göre yılın 10. ayı, ilk üç günü şeker bayramıdır. Erkek ve Bayan adı olarak kullanılırmış..
seceneklerınden en begendıgım bu..kaynanamın favorı ısmı olmasına ragmen,ona gıcıklıgına bu ısmı hıc begenmememe ragmen,baskasının bebegınde hoş görunuyor
reyyan;suya kanmıs,suya doymus dememış..
cocugun hıc su ıcmezse görurum ozaman
saka bı yana ben r ıle baslayan ısımlerı pek sevmıyorum..
ama alısınca kulaga hos gelıyor reyyan..
kısaca verdıgın ısımlerdekı sıralamam şöyle;
şevval,reyyan,dilruba,mina
ben geldimmmmmm...
ne var ne yok biri özet geçsin çabuk. yeni hamile doğuran var mı? veledim her an meme isteyebilirtelefon bilgisayar vermiyorlar yanıma geçmişi okuyamam
biz çok iyiyiz kızlar yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize. doğumum çok iyi geçtik bir tek gün bile yatmadım evde. hastanede bile kalkıp koltuğa oturdum. bugün tam 1 hafta oldu.sabah altını değiştirirken baktım göbeğide düşmüş. sarışın masmavi gözlü bi oğluşum var. doktor gözleri dönmez mavi olcak dedi. saçlarda belki kumrala döner diye düşünüyorum :) çok yaramazda değil gece 2 saatte bir uyanıyor emip uyuyor. allah isteyen herkese nasip etsin
ben geldimmmmmm...
ne var ne yok biri özet geçsin çabuk. yeni hamile doğuran var mı? veledim her an meme isteyebilirtelefon bilgisayar vermiyorlar yanıma geçmişi okuyamam
biz çok iyiyiz kızlar yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize. doğumum çok iyi geçtik bir tek gün bile yatmadım evde. hastanede bile kalkıp koltuğa oturdum. bugün tam 1 hafta oldu.sabah altını değiştirirken baktım göbeğide düşmüş. sarışın masmavi gözlü bi oğluşum var. doktor gözleri dönmez mavi olcak dedi. saçlarda belki kumrala döner diye düşünüyorum :) çok yaramazda değil gece 2 saatte bir uyanıyor emip uyuyor. allah isteyen herkese nasip etsin
Ayy teşekkür ettim. Minayı bu sıra çokmu koyuyorlar. Ben hiç duymadım çevremde. İlkokuldayken başka bi sınıfta vardı mina diye bi kız. Ben ordan biliyom. Sorada rastlamadım hiç. Geçenlerde de öle aklıma geldi. Kız çok güzeldi, o yüzden güzel bi çağrışımı var bana
Dilrubayı bencede kocam beğenmez o yüzden hiiiiç sölemedim bile ama doktora gidim bi kere daha kız desin bana ondan sonra bu isim var, şu isim var diye başlicam.
Reyyanı zate beğenmedi gıcık herif
Şevval konusunda hiçbir fikrim yok ne der ne düşünür yorum yapamıyorum. Ama reyyan gibi ya söylenişi, onada öle bi kulp bulabilir.
Bu arada Reyyan cennet kapısı da demekmiş. Tabii bunları iyice araştırıp öle koyucam. Sözlüklere falanda bakıcam
Canım Allah analı babalı büyütsün. Maşallah oğluşuna, hep böyle akıllı gitsin inşallah. Annesini üzmesin, yormasın. Rabbim kolaylıklar versin sanada canım
seraaayyy senın bebegıne bayıldım yaa..
benımkıde senınkıne benzer ınsallaaaahh..
acık tenlı toparlak,tam mıncırmalık bı bebek
bızde bı eslem hamıle onuda bılıyormuydun bılmıyorum..
baska kımsede tık yok
merys,masalberra ve bende beklemedeyız ıste..bakalım nezaman dogurcaz dıye..
ama ben senın bebegınden ıstıyoruuuuuuuuuumm..aynı benım bebeklıgıme benzıyor..
ınşallah kendıme benzetebılırım bebısımı
ben geldimmmmmm...
iyi olmanıza çok sevindim seraycım. anasına benzedi desene senin gözlerde maşallah nazar değmesin. benim oğlanın mavi olmadı kızın olur diye dua ediyorum ama eşiminde benimde renkli değil nerden mavi olcaksa bi umut işte. çok söyleme uslu olduğunu nazar değer huyu değişir valla
ben geldimmmmmm...
selam kızlar nasılsınız*? sabah agrılandım ama gecti ya geliyo sandım ama geri gitti(
serayyy burdasın sanırım, hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı byutsun, size bagıslasın:)) tebrik ederim darısı bizim basımıza:)
Canım hoşgeldin;
Az kaldı sizlerinde, arada yokluyormu sancılar? Bu haftalarda hep haftada1mi gidiliyor?
Birde 32.haftada çalışabilir raporu alınıyor ya, onu neye göre veriyor doktor; ultrasona göremi son adet tarihine göremi?
Birde o raporu işyerine mi veriyorsun yoksa sgkya mı götürüyorsun?
Birde birde 38.haftada da çalışamaz raporumu alıyorsun, onu nereye veriyorsun?
Off ne soru sordum bea, içimde birikmiş
Slm kıslaar biiz geLdiiiik
Doktordan geliyorum şimdi hemen size yazayım dedim eşim içerde yemek yicez..
İki tane kese gözüktü..Doktor ikiside tutmuş çok güzel dedi..
Ama ikincisinin boyu diğerinin yarısı boyutunda..bu kayboladabilir ya da hiç belli olmaz diğerinide geçebilir dedi..
Yani ikinci kese de tutunmuş ama diğeri kadar gelişememiş bakalım 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı ozaman bakıcaz duruma..
haydin kaçtm şimdi eşim çağırıyor grşz..
cnm Allah analı babalı büyütsün... maşallahı var tosuncuğununfotoda süper bayıldımm diğerlerinide merakla bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?