Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sağol canım inşallah sizlerde sağ salim alın kuzucuklarınızı kucağınıza. dünyanın en güzel duygusuymuş gerçekten

heyoo heyooo ben biliyordum ikisininde tutacağını doğumda bile dua ettim :) ikiside tutmuştur onların. çok sevindim eslem'cim inşallah ikisinide kucağına almayı nasip etsin allah. çok yorucu ama inan dünyanın en güzel duygusu. ben ilk 3 gün toplamda 5 saat uyumadım. hep başında bekledim. bişey olcak gibi geldi bırakırsam. fakat kendimi hiç yorgun hissetmedim. eminim ikisinede yeter enerjin. güzel haberlerin devamını bekliyoruz

Son düzenleme:

yerim onun totosunu bennnnn...
Canım çok tatlı oğluşun maşallah... Allah nazarlardan saklasın. çok güzel çıkmışsınız ikinizde resimde bayıldım bayıldımmmm... bana da sizden sarışın maviş bişey çıkar diolar ama bakalım saglıklı olsunda veletlerimiz.
spinal sezeryan oldun dimi sen nasıl çok zor muydu bende sezeryan olursam öyle olmak istiyorum.

duygu öyle deme canım. benim arkadaşım kapkara bir kız orjinali bronz güneşin altında yatmış gibi eşide çok beyaz değil gözleride renkli değil
ama bir veletleri var görmen lazım sapsarı saçlar masmavi gözler dersinki bu çocuk sizin olamaz.
ben kucağıma aldığım zaman hep benim çocuğum zannediyorlardı.
bütün hamileliği boyunca hastanee yanıma gelir gözlerime bakardı sana benzesin diye :)

gerçi benim annem trakyalı malum anne tarafı komple mavi yeşil saçlar sapsarı yani anneanne sonuçta benzeyebilir belki. insan heves ediyor işte belki kendimde olmadığından. napalım hayırlısı artık. bi fotoğrafını gösterde bizde bakalım sana tutar belki

benim annemin gözleri kahve babamın ela ama ben anneanneme çekmişim canım onun gözleri renkliymiş.
birde dedemin gözleride renkli sülalede warsa çekiyor insan:)

slm kizlar noruyonuz
eslem cok sevindim canim ikiz olmasina allah ikisinide saglikla kucagina alamyi nasip etsin
millan kis bende begendim nehir ismini guzelama isim bulman cocugu yapmandan zor olduneyseki ondanda kurtuldun bi kaldi dogurmasi oda kolayca gelir insallah

kız öyle deyınce düşündümde..
bebek olsun dıye 9 ay calısma yapmıstık..
isim bulmak ıcınde 9 ay aradım durdum..
bu kızın herseyı 9 vakte kadar çözuluyor herhalde
wuuu yarın ayın 9 u tutup gelmeye kalkmaz umarım

Canım Allahım ikisinede hayırlısıyla sağlık sıhhat versin. Büyür ikiside inşallah. 15 gün daha sabredicez hadi bakalım. Sayılı gün çabuk geçermiş, öle düşün bakalım

Allah razı olsun cnm o haLde bile bizi unutmayıp dua ettiğin için Valla hayırlısıyla bi gelsinlerde ne bilim ALLah verir kolaylığını heralde..Allah mutluluğunu bozmasın ben görmesemde topicde çok beğenilen bi bebeğin var cnm maşallah

Amin cnm..Ewt şu anlık ikizler : ) Darısı sizlerin başına inş

Canım Allahım ikisinede hayırlısıyla sağlık sıhhat versin. Büyür ikiside inşallah. 15 gün daha sabredicez hadi bakalım. Sayılı gün çabuk geçermiş, öle düşün bakalım

Amin cnm amin..aman sağlıklı olsunlarda ben beklemeye razıyım ..boş boş beklediğimiz günleri düşününce en azından bebeklerimn varlığyla beklemek hiçbişey değil : )

Kızlar size yazdıktan sonra yemek yiyip bi uyumuşum daha yeni kalkiom..

Eşimde ben uyuyunca kaçmış hemen arkadaşının yanına bi de not yazmış : ) bebişlerimin annesi ben arkdşn yanına gidiyom diye : )

Ya bi de ben sanki hiç yiyip yatmamışım gibi baya açım yine

be zeytinde yedim ciğerde

ooo bende hepsini yedim
Allaha emanet valla.

kendiniz bi isim bulun o zaman canım
başkalarının mudahalesine fırsat vermemiş olursunuz

seray hoşgeldin maşallah oğluşuna da sana da
resimlerinize de bayıldım o ne duygulu poz öyle
Rabbim bize de nasip etsin inşallah

ultrasona göre veriyor dr
32 haftanda çalışabilir raporu veriyor.ben kuruma dilekçeyle verdim
37 haftada izne ayrılabilri raporu veriyor ona da dilekçe yazdım ayrıldım

gözünüz aydın eslem
inşallah ikisi de tutunur kuzuların

gözünüz aydın eslem
inşallah ikisi de tutunur kuzuların

Allah razı olsun cnm..

Tutunma tutunmuşlar ama inş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde devam ederler..Bakalım herşeyin hayırlısı..

Sizde hayırlısıyla bi doğurunda sıra diğerlerine geçsin ayol

esleeeeeem sen bana çektin anlaşıldı
kız benım gıbı öküz gıbı olma sakın sonunda

esleeeeeem sen bana çektin anlaşıldı
kız benım gıbı öküz gıbı olma sakın sonunda

Amaan hiç umrumda olmaz valla : )

Hatta mümkünse biraz fazla kilo alayımda sonradan da kalsın bana : )

Hem ikiz olduğu için iki kat yeme hakkım var banane

Valla çok isterim sana benzemeyi midem bulanmasın da habire yiyim

zavallı ben..aş bıle eremedım
ne bulursam yedıgım ıcın fırsatım olmadı aşermeye

ye kız yee..sen yemıcende kım yıcek..bak üçünüz bı bogazdan gececek olana bakıyonuz..
keske benımde ıkızlerım olsaydı..3 kısılık yeseydım..ben hala doyamadım yemeye

Sus kız deliii

Sen artık yeme mümkünse çünkü bebiş tosune olup çıkamaz ordan

Gerçi seninki genişmiş ama olsun işimizi sağlama almamız lazım rüyama bile girdin ne yapıp edip normal doğum bekliyorz senden : )

son anda doktorum bı yamuk yapmazsa çatır çatır doguracam..
son gıttıgımde de sankı normal dogumu destekler gıbı sınyal aldım..
adamın frekansı habure degısıyor
nst ye gırdıgım yerdekı ebelere sordum,benım doktorum hıc normal dogum yaptırıyomu dıye..
kızda sasırdı aa tabıkı nıye yaptırmasın dedı..
ne bılım hep sezeryana kacıyo gıbı geldı bana dedım..
yok yok sen normal dogurabılecek durumdaysan normal dogurtur o ama bebegın kafası buyuktur,catıdan gecmez mecbur sezeryan yapar dedı..
bunların ustune doktorun odasına cıktım,adam dedı ısımızı son ana bırakmayalım
normal dogum ıcın engel varmı dıye catı kontrolunu yapalım bugun dıyınce..
adam gozume bı hos görunde..beynımde kelebekler uctu..
daha catıma bakılmadan..tamam oldu bu iş dedım,kesın normal dogurcam dedım..
insallah dogru demısımdır

haydi hepinize iyi tatiller, iyi akşamlar. Millan olurda doğuma gidecek olursan yarın, gitmeden bize yazmayı unutma bu arada bence sen normal yapıcaksın, yüreğini ferah tut, sen yaparsın, aslansın kaplansın

haydi hepinize iyi tatiller, iyi akşamlar. Millan olurda doğuma gidecek olursan yarın, gitmeden bize yazmayı unutma bu arada bence sen normal yapıcaksın, yüreğini ferah tut, sen yaparsın, aslansın kaplansın

sanada ıyı tatıller bacıımmm
kızımın 9 takıntısı yoktur umarım..barı 19unu secse
korkuma evı bıle temızledım

tabıkı normal yapıcam..aslan,kaplanım dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…