selam kızlar nasılsınız*? sabah agrılandım ama gecti ya geliyo sandım ama geri gitti(
serayyy burdasın sanırım, hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı byutsun, size bagıslasın:)) tebrik ederim darısı bizim basımıza:)
Slm kıslaar biiz geLdiiiik
Doktordan geliyorum şimdi hemen size yazayım dedim eşim içerde yemek yicez..
İki tane kese gözüktü..Doktor ikiside tutmuş çok güzel dedi..
Ama ikincisinin boyu diğerinin yarısı boyutunda..bu kayboladabilir ya da hiç belli olmaz diğerinide geçebilir dedi..
Yani ikinci kese de tutunmuş ama diğeri kadar gelişememiş bakalım 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı ozaman bakıcaz duruma..
haydin kaçtm şimdi eşim çağırıyor grşz..
ben geldimmmmmm...
ne var ne yok biri özet geçsin çabuk. yeni hamile doğuran var mı? veledim her an meme isteyebilirtelefon bilgisayar vermiyorlar yanıma geçmişi okuyamam
biz çok iyiyiz kızlar yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize. doğumum çok iyi geçtik bir tek gün bile yatmadım evde. hastanede bile kalkıp koltuğa oturdum. bugün tam 1 hafta oldu.sabah altını değiştirirken baktım göbeğide düşmüş. sarışın masmavi gözlü bi oğluşum var. doktor gözleri dönmez mavi olcak dedi. saçlarda belki kumrala döner diye düşünüyorum :) çok yaramazda değil gece 2 saatte bir uyanıyor emip uyuyor. allah isteyen herkese nasip etsin
iyi olmanıza çok sevindim seraycım. anasına benzedi desene senin gözlerde maşallah nazar değmesin. benim oğlanın mavi olmadı kızın olur diye dua ediyorum ama eşiminde benimde renkli değil nerden mavi olcaksa bi umut işte. çok söyleme uslu olduğunu nazar değer huyu değişir valla
duygu öyle deme canım. benim arkadaşım kapkara bir kız orjinali bronz güneşin altında yatmış gibi eşide çok beyaz değil gözleride renkli değil
ama bir veletleri var görmen lazım sapsarı saçlar masmavi gözler dersinki bu çocuk sizin olamaz.
ben kucağıma aldığım zaman hep benim çocuğum zannediyorlardı.
bütün hamileliği boyunca hastanee yanıma gelir gözlerime bakardı sana benzesin diye :)
gerçi benim annem trakyalı malum anne tarafı komple mavi yeşil saçlar sapsarı yani anneanne sonuçta benzeyebilir belki. insan heves ediyor işte belki kendimde olmadığından. napalım hayırlısı artık. bi fotoğrafını gösterde bizde bakalım sana tutar belki
slm kizlar noruyonuz
eslem cok sevindim canim ikiz olmasina allah ikisinide saglikla kucagina alamyi nasip etsin
millan kis bende begendim nehir ismini guzelama isim bulman cocugu yapmandan zor oldu neyseki ondanda kurtuldun bi kaldi dogurmasi oda kolayca gelir insallah
Slm kıslaar biiz geLdiiiik
Ama ikincisinin boyu diğerinin yarısı boyutunda..bu kayboladabilir ya da hiç belli olmaz diğerinide geçebilir dedi..
Yani ikinci kese de tutunmuş ama diğeri kadar gelişememiş bakalım 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı ozaman bakıcaz duruma..
heyoo heyoooben biliyordum ikisininde tutacağını doğumda bile dua ettim :) ikiside tutmuştur onların. çok sevindim eslem'cim inşallah ikisinide kucağına almayı nasip etsin allah. çok yorucu ama inan dünyanın en güzel duygusu. ben ilk 3 gün toplamda 5 saat uyumadım. hep başında bekledim. bişey olcak gibi geldi bırakırsam. fakat kendimi hiç yorgun hissetmedim. eminim ikisinede yeter enerjin. güzel haberlerin devamını bekliyoruz
slm kizlar noruyonuz
eslem cok sevindim canim ikiz olmasina allah ikisinide saglikla kucagina alamyi nasip etsin
millan kis bende begendim nehir ismini guzelama isim bulman cocugu yapmandan zor oldu neyseki ondanda kurtuldun bi kaldi dogurmasi oda kolayca gelir insallah
Canım Allahım ikisinede hayırlısıyla sağlık sıhhat versin. Büyür ikiside inşallah. 15 gün daha sabredicez hadi bakalım. Sayılı gün çabuk geçermiş, öle düşün bakalım
be zeytinde yedim ciğerde
Günaydın millet;
Millanım isminiz hayırlı olsun, Rabbim güzel ahlak versin bebişlerimize. Nehir ismi güzel.
Merysin yazdığı şeyleride kopyaladım bende okumuştum ama kocam ordan burdan söylenen isimlerle geliyor bana tepki gösterincede ters anlıyor.
Geçende görümcem ecrin demiş, ecrin ismi nasıl diye soruyor. Ben okumuştum burdan çok önce anlamlarını, kaldıki ecrin isminin söylenişi hoşuma gitmiyor.
Ama öküz kocam sanki kardeşinin söylediği ismi beğenmiyormuşum gibi bi anlam çıkarıyor.
Ya sinir oluyorum zaten herkesin herşeye karışmasına, şimdide bu başladı. Bana söylemiyorlar, arıyor eee abi bu isim nasıl. Sanane nasılsa nasıl.
Hani görümcemle pek sorunum yoktur hatta görümce olmasa arkadaşım olabilecek bi yapıda insandır ama butür huyları sinirimi bozuyor.
Kardeşi ecrin diyor acaba koysakmı diyor ben Reyyan deyince yok onu beğenmemiş.Söylemesi hoşuna gitmemiş. Allah aşkına anlamlarını geçtim söyleniş olarak ecrinmi Reyyanmı yani sizce. Benmi büyüttüm? Öle bi kavga falan geçmedi bu arada aramızda farklı zamanlarda gelişen olaylar, sadece düşününce sinirim bozuldu
ben geldimmmmmm...
ne var ne yok biri özet geçsin çabuk. yeni hamile doğuran var mı? veledim her an meme isteyebilirtelefon bilgisayar vermiyorlar yanıma geçmişi okuyamam
biz çok iyiyiz kızlar yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize. doğumum çok iyi geçtik bir tek gün bile yatmadım evde. hastanede bile kalkıp koltuğa oturdum. bugün tam 1 hafta oldu.sabah altını değiştirirken baktım göbeğide düşmüş. sarışın masmavi gözlü bi oğluşum var. doktor gözleri dönmez mavi olcak dedi. saçlarda belki kumrala döner diye düşünüyorum :) çok yaramazda değil gece 2 saatte bir uyanıyor emip uyuyor. allah isteyen herkese nasip etsin
Canım hoşgeldin;
Az kaldı sizlerinde, arada yokluyormu sancılar? Bu haftalarda hep haftada1mi gidiliyor?
Birde 32.haftada çalışabilir raporu alınıyor ya, onu neye göre veriyor doktor; ultrasona göremi son adet tarihine göremi?
Birde o raporu işyerine mi veriyorsun yoksa sgkya mı götürüyorsun?
Birde birde 38.haftada da çalışamaz raporumu alıyorsun, onu nereye veriyorsun?
Off ne soru sordum bea, içimde birikmiş
gözünüz aydın eslemSlm kıslaar biiz geLdiiiik
gözünüz aydın eslem
inşallah ikisi de tutunur kuzuların
Kızlar size yazdıktan sonra yemek yiyip bi uyumuşum daha yeni kalkiom..
Eşimde ben uyuyunca kaçmış hemen arkadaşının yanınabi de not yazmış : ) bebişlerimin annesi ben arkdşn yanına gidiyom diye : )
Ya bi de ben sanki hiç yiyip yatmamışım gibi baya açım yine
esleeeeeem sen bana çektin anlaşıldı
kız benım gıbı öküz gıbı olma sakın sonunda
Amaan hiç umrumda olmaz valla : )
Hatta mümkünse biraz fazla kilo alayımda sonradan da kalsın bana : )
Hem ikiz olduğu için iki kat yeme hakkım var banane
Valla çok isterim sana benzemeyi midem bulanmasın da habire yiyim
zavallı ben..aş bıle eremedım
ne bulursam yedıgım ıcın fırsatım olmadı aşermeye
ye kız yee..sen yemıcende kım yıcek..bak üçünüz bı bogazdan gececek olana bakıyonuz..
keske benımde ıkızlerım olsaydı..3 kısılık yeseydım..ben hala doyamadım yemeye
Sus kız deliii
Sen artık yeme mümkünse çünkü bebiş tosune olup çıkamaz ordan
Gerçi seninki genişmişama olsun işimizi sağlama almamız lazım rüyama bile girdin ne yapıp edip normal doğum bekliyorz senden : )
haydi hepinize iyi tatiller, iyi akşamlar. Millan olurda doğuma gidecek olursan yarın, gitmeden bize yazmayı unutma bu arada bence sen normal yapıcaksın, yüreğini ferah tut, sen yaparsın, aslansın kaplansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?