Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ya dıcem zaten,,asılama ıse asılama yapak ,,
ama en azından sorunun nerde oldugu bellı oldu ,,yanı her testı ettık genetıge varan kadar bı tek rahım fılmı cekılmedım onu da doktor hıc anlamı yok sende dedı ,,
dıcem o bebek buraya gelecek yater artukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ıster tuplu olsun ıster asılama yapın

Canım demekki hamile kaldığın zamanlarda değerler daha yüksekti..Sürekli aynı durumda olmuyorki o değerler..Doktor benim eşimin sonuçlarına bakmıştı 3-4 ay önce hareketlilik çok iyiydi aslında ozaman olurmuş ama bu seferde sayı düşüktü dedi..Sonrakilerde de hep sayı iyiydi ama hareketlilik düşüktü vs..

Sonuçta bi tane spermle bi tane yumurtaya bakıyor iş..Allah denk getirmiş işte..Ama tabiki daha önceden hamile kalmış olan senin için hep bi avantaj..

Bu arada ne demek gider kredi çekerim ?? Sen bilinçli bi insansın gidip faiz çocuğumu yapcan ? Emin ol o faiz bi taraftan çıkıyor sonra o işten hayır mı gelir..

Bizim kadar sıkışık olamaz durumunuz heralde..Ama çok şükür 3 kuruş bile faize bulaşmadan hallettik herşeyi..Senin niyetin önemli harama girmicem dersen Allah da yardım ediyor sana..Biliyosun şu kpss yüzünden eşim doğru dürüst çalışmıyor bile ..haftada bi iki gün gider dükkana..dolayısıyla bırak kenara atmayı olanı yettirmeye çalışıyoruz..Ama çok şükr öyle bereketliki ne kimseden daha borç aldık ne de başka bişeye bulaştık..He ikimizinde ailelerinin durumu iyi istesek yardımcı olurlardı ama ben özellikle tedavimizi kendi paramızla yapmayı tercih ettm..Çünkü eşim ailesi belki verir ama sonra lafını yaparlar bakarsın güvenemedim..

Velhasıl aşılama ya da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsanız yani doktorunuz böyle bişey derse hiç geciktirmeyin bence..Çok kısa bi tedavi zaten ve hiç zorluğu yok 15 günde bebekler karnına koyuluyor : ) he tutmazsada en azından bi adım daha yaklaşmış oluyorsun..sonra doğal şansın bile artıyor..

Ben keşke daha önceden yaptırsaydım diyorum ama vardır bi hayır tabiki..Çünkü bizde sıkıntı vardı bariz belliydi normal zor olacaktı ki hiç hamile kalamadım bu süre içinde..

Sende doktorunla güzelce konuş bakalım ne dicek cnm..Hakkınızda hayırlısı olsn inş..

benim gunde bir defaydı zaten magnezyum, en son üc gun once filan içmiştim, içmicem artık kasılmayı acılmayı etkiliyosa ne gerek var yaa etkilemesin acılamızı kasılmamızı yoksa bunların gelcegi yok, 9 ayı gecirdik son iki haftayı geciremez olduk sasırıyorum kendime, çalışmıyorum bide evdeyim vakit gecmio, banyo durumuna gelince ben de senin gibiyim, lk zamanki özverm bitmek üzre

benim annemde nişan filan gelmezmiş benim de oyledir diye nişan beklentim yok, maksimum 20 gun sonra dogmus olacaklar aslında, normal ya da sezaryan.

subat anneleri topiğine bakıyorum normal bekleyen herkes nerdeyse sezaryan oldu, ya bebekleri gelmedi ya da baska bi sebepten... bzimki nasıl olacak acaba kapalı bi kutu.. sag salim kucagımıza alalım inş.. yoncamel doguralı kac gun oldu baksan

bu arada sancı bence onemli değil, önemli olan acılma.cunku suni sancı verilip acılmayan da cok oluyo acılma olmayınca pek sevinemedim sancıma
egzersiz filan mı yapsak napsak sa acılsa cunku dr dedi ki acılma 1 cm olduktan 10 gun sonra falan doguyomus bebek

hee bugunun fırcasıda bana geldı
ya acıkcası doktora daha gıtmedık ne dıcek bılmıorum yanı sadece kımyager dedı hareket azlıgı var dıe,yanı durust konusmak gerekırse suan tup bebegı karsılamamız ımkansı yanı ya aıleden ıstıcez yada kredı cekcez,,esım acıkcası gurur eder ıstemez bızımkılerden,esım tarafıda ıse ımkansız kayınpeder bızı deılde dıer oglunu dusunur,,ama bızde kalır ,walla eslemım kredının cokda helal olmadıgını bılıorum ama faızsız olarak veren yerler var,,yanı esımın maasının yarısından cogu aracın odemesıne gıdıo,ıkıncı ıse gıtmezse deıl faturalarda dahıl mutfak masrafını bıle karsılayamayız,,yanı arac 2 yıl sonra bıtcek odemesı ,,yanı ne dıyım hayırlısı ınsallah,,,

selam kıslar nasılsınız

eslem hayırlı olsun kusum ikizlerin sağlıcakla gelsin inşallah allah tamamına erdirsin inşallah ikisinide kucağına almak koklamak nasip etsin canım

benim bugün canım sıkkın yine. bu ay yumurtlamadım biliyorum ve adetim yine gecikecek. şimdiden sıkıntı bastı beni allah inşallah tez zamanda bizim de yüzümüzü güldürür

bu arada eylül nerelerde gözükmüyor yine bu aralar adet oldu mu acaba :26:

Son düzenleme:

he benımde sıkkın canım,,hadı gel kendımızı kolaya vuralım yada kafeın komasına gırmek ıcın sutsuz kahveye vuralım
eylule eksın yasak 10 gun,,,beklemede,,

aynen öyle lilyumcum hiçbiri birini tutmuyor bak ben ilkinde 2-3 km yürürdüm 7 gün çalışırdım akşama kadar gezerdim gık demezdim.ama şimdi alt tarafta ne kadar kemik varsa kırılıyor sanki üstelik daha 26 haftalık sagonun bitti nerdeyse benim şimdiden aynı ağrılar ve daha çok vaktim var. napalım mecbur dayancaz

ekmek elden su gölden napsınlar gelipte bu soğukta yatıyolar orda sıcacık. hiç belli olmaz canım benim 8 martta ne sancım ne işaretim hiç bişey yoktu vakti 40 hafta dolmuştu oysa doktor bekliycez bi hafta daha gece 12 den sonra yani 9 martta doğum başladı ve doğdu

he benımde sıkkın canım,,hadı gel kendımızı kolaya vuralım yada kafeın komasına gırmek ıcın sutsuz kahveye vuralım
eylule eksın yasak 10 gun,,,beklemede,,
ben kendimi çikolataya vurdum valla kuzu sabahtan beri çikolata yiyorum belki mutluluk verir diye ama yok içimi baydı artık o da sen bana da doldur bi kola ascık da onla kafa bulayım

hayırdır senin neyin var ?

Son düzenleme:

kız millan sen 7 aylıkmısın yoksa bi rahat bırak çocuğu bi günde neler değişiyor doğar elbet vakti gelince orda kalacak değil ya

ben kendimi çikolataya vurdum valla kuzu sabahtan beri çikolata yiyorum belki mutluluk verir diye ama yok içimi baydı artık o da sen bana da doldur bi kola ascık da onla kafa bulayım

hayırdır senin neyin var ?

hee bende sınırden cıkolata cıps aldım yedım ama sımdık mıdem rezalet durumda,,,cıkarmamak ıcın zor duruom,,,,
ya dun spermıyogram testı yaptırdı esım ordakı kımyagerde bugun sonucu almaya gıttıgımde sordum dedı hareketlılık az,,,ne olcak bılmıom,,,doktora adet olunca gıtcem daha da olmadım,,gercı sancılar basladı 3 gune kalmaz olurum,,

Magnezyum sancıyı kasılmaları geciktiriyor bacim ben onu gunde uc defa iciyorum. Eger icmezssm daha beter agrim oluyor. Yaninda bir tane daha ilac vermisti doktor onuda uc kere iciyorum. Magnezyumum bitti bizim burada yokmus odunum pendike inicek almaya. Ssk odemio her yerse blunmuo o yuzden[/QUOTE]

benim magnezyumuda kalsiyumuda ödedi hemen aldım eczaneden

su misali canim bende eslemeayni katiliyorum hem bu erkeklerin degerleri de psikolojik olarak degisiyo hani onlarda cocuk stresinde dusuncesinde olunca cok etkiliyomus siz o ilklerde oyle cok dusunmeden yapmisiniz demekkibizim herseyden once bi kafamizi toparlamamiz lazim benn odunla konustum bu ay dinlenicem beynimi dinlendiricem cocuk istemiyorum kelimesini bile etmeyelim ondan sonraki ay ne gerekiyosa yapariz tupse tup asilamaksa asilama ama bu ay bana bebek deme kendinde at bu fikri hatta istersen korunalim yada farzet korunuyoruz dedim cok yoruldum yaa biraz akisina birakip tadini cikarcam hayatin

hayırlısı olsun canım.. zeytin yağında inciri bekletip eşine yediriyormuydun öyle bi kür vardı spermler için dur bulursam atayım linki sana :44:bi de doktor görsün gerçi belki o kadar kötü değildir sonuç (inşallah). hem günden güne değişiyor galiba hareketlilik en azından sorun ne onu öğrenmiş olursunuz canım ya inşallah tez zamanda gelir bebişin bu ay adet olmayı becerebilirsem bende gitcem doktora eşimi de götüreyim diyorum daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum gerçi benim ki gelir mi ne der bu duruma bilmiyorum adamın doktor fobisi var kasıktan ameliyat olması geliyor aylardır erteliyor belki onun da etkisi var bu duruma

ya bız ben adet olana kadar boyle bebek muhabbetı etmeyız,,,ne o ne de ben,,sadece adet olunca standart aglarım battanıyenın altında oda gelır sarılır olsun falan der,,,ama onun dısında yok acaba olcak mı olmıcak mı yok soyle yapalım olur boyle yapalım olmaz falan gıbı muhabbet hıc donmez bızım evde,
demekkı dedıgınız gıbı psıkolojık olabılır,,hayırlısı artık ne dıyım hele bı doktora gıdek ıfademızı bı alsın artık mevlam ne eylerse guzel eylermıs :))

ya doktora esınsız gıtme ,,benım kocama ben deseydım test et dıe etmez ama doktor dedı tmm yapayım dedı,,o yuzden bı sekılde esınıde getır doktora,,
ne kadar var adetıne senın,,

valla en iyisi biz toplanıp el birliğiyle doğurtalım millanı paranoyak olcak yoksa bu çocuk doğmuyor diye

manda yogurdu yedı kesın :)))))
bızım oralarda gec doguranlara oyle derler manda yogurdumu yedın doguramıon dıe :))))))))))))))))))))
hee sen ebe olursun nede olsa sezaryan da olsa dogum ettın ben yamak olurum yanında :))))))))))))

hatun 20 günde bi adet oluyor adet olunca aklına geliyor tabi ben 35-40 günde olduğum için her ay tetikte bekliyorum işte acaba oldu mu olacak mı niye olmadı üüüüüüf zor bea her şekilde zor beklemek de zor hemen olması da zor allah kimseyi böle sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…