Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

benım adetım cok nadır sapıtır,,ama hıc gec olmam erken olurum daha 22.gun ustune adet oldugumu bılmıom ama 10 gun uzerıne oldugumu bılıom :))
ama sen doktora gıdıodun ılac verdıydı adet olman ıcın sen ılacı gec ıcdın ondan sonra ne yaptın devam etmedın mı doktora,

ya doktora esınsız gıtme ,,benım kocama ben deseydım test et dıe etmez ama doktor dedı tmm yapayım dedı,,o yuzden bı sekılde esınıde getır doktora,,
ne kadar var adetıne senın,,
benim ne zaman olacağım belli olmuyor ki canım yaa geçen ay 15 inde oldum normalde 33-35 günde bi oluyorum yanı 18-20 si olmam lazım bu ayın. ama daha da gecikebilir son aylarda sapıttı iyice geçen ay 34 gün de oldum ondan önce 45 ondan önce 34 yani bi öyle bi böyle devam ediyor bu ay zannımca gelmez kolay kolay

yok kuzu geçen ay biraz oluruna bırakim dedim gitmedim doktora sonrada pişman oldum işte bakalım bu ay bi gelsin kırmızılar gitcem hemen doktora kocamıda götürcem belki dediğin gibi doktor deyince yaptırır hatta ben hazırlıklı gidim o gün versin hemen öyle oluyor demi yani gittiğimiz gün spermiyogram yaparlar mı :26:

zaten bence sen degil esin ole deusunuyo cunku onun sonuclari etkilenmis gibi gorunuyo erkekler konusmaz ama cok kafaya takiyolar keske benim odunada doktor git yaptir dese ben o konuda bisi demiyom yanlis anlar diye kendi her ay kirmizilar gelince gideyim bende test vereyim diyo sonra yok vermiyim diyo vazgeciyo anlamadim biseytirsiyo galiba

az buçuk normalide yaşadım kız bi çıkması kaldıydı millan normal doğurcam diyo ya. sen çıkrsın üstüne yuıkardan bastırırsın bende alttan tutarım çocuğu. indiriveririz 2 dakikada

ya testın bazı gerekcelerı var ,3 gun ılıskı olmıcak 4.gun verıolo sperm,,bıde benım gıttıgım hastane 11 e kadar alıodu testı her hastanenınkı farklı olabılır,,,ertesı gunde sonucu alıosun,,yanı gıttıgın gun dırek verebılır esın 3 gun ılıskı yasamazsanız ,,,
ya basladıgında tedavıye devamı getır aman bu ay akısına bırakım deme,,sonucda senın ılk etapda adetlerını duzene sokcan ,ona gorede yumurtlaman da duzene gırcek,,,

az buçuk normalide yaşadım kız bi çıkması kaldıydı millan normal doğurcam diyo ya. sen çıkrsın üstüne yuıkardan bastırırsın bende alttan tutarım çocuğu. indiriveririz 2 dakikada

bende millanin ellerini tutarim agzina havlu tikarim isirsin diye bide sicak su lazim diyolar hep filmlerde
merdiven alti dogumhanesi

walla bıse dıyım mı vazgecmemesını sagla ve yaptır en azından kafanda kı soru ısaretlerı kalkar,,bugune kadar sorun yoksa madem neden olmuyo dıe dusunurken suan demekkı sorun varmıs o yuzden olmuyomus dıorum ve neyın ustune gıdecegımızı bılıorum ,,,

hee o zaman sen suyu ısıt mıllan gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

o zaman ben zaten adetin 3. günü giderim doktora 3 gün eksın olmamış olur eşim de sperm verir yok canım bu ay oluruna bırakmak yok büyük ihtimal doktor bana klomen verecek zaten en son öyle demişti hayırlısı artık inşallah bi an önce güldürür allahım yüzümüzü

sonunda millannı topikçe doğurtcaz bu gidişle hadin kızlar çıkartın artık şu nehir hanımı da gül cemalini görelim artık

Son düzenleme:
millaaaaaaannnnn gellll bacim geeelll derdine derman olucazzz gelll seni solee alalalimmm

yettim gariiii..
hazır kendımı de jıletledım yenı banyoda..
bu cocuk bugun dogdu dogdu..yoksa artık sakallı gezcem..
el atında fırlatım sunu artık..
hazır sıcak suda varmıs

ben geldım ebelerden ıkısı kactı..
bu yamakta dogurtamaz benı..yıne doguramıcam mı beeeeeeeeennn
nıye duygularımla oynuyonu benım

ulen sen varya bı anda sancılancan heee oylede doguma gıtcen :)))
hep sancı cekmek ıstıon ya :))

sancı demek dogurmak demek
evet ıstıyorum onu
bana sancımı verın yaaaaa..
kım caldı benım sancımı,cocuk ıcımde kaldı..
herkes dogurcak,herkes hamıle kalcak..ben hala top gıbı gezcem bılıyoooooom

ayy delısın hee:)))
hıc muayenede sana acılma var dedımı?
bazen acılma oluyo sancı olmuyo kı o zamanda sunı sancı verılıo,,

ayy delısın hee:)))
hıc muayenede sana acılma var dedımı?
bazen acılma oluyo sancı olmuyo kı o zamanda sunı sancı verılıo,,

yook ne acılması yaa..mühür vurulmus oraya bence..
acılma var dese,ben ıkına ıkına zorla cıkartırdım orda..
bıdaha hastaneye gelmeye gerek kalmasın dıye

bı kız vardı karnı benden cok kucuk..sanarsın 7 aylık..kendısıde kucuktu belkı 21 ancadır..
39 haftalık ve 2 cm acılması vardı
cok ıcerledım,benım nıye yok dıye

ya aslında soylede bı durum var,,
hanı adetımız gecınce doktorlar standart 4 haftalık dıo ,,aslında ıkı haftalık gebe oluyosun ,,cunku adetten ortalama 1 hafta sonra dollenme oluyo yumurtlama falan,,o sekılde bakarsan aslında bı hafta gerıde dusun kendını,,halıyle suankı durumların normal,,,bazen bebek ıcerde olmayı sevıo,,totosunu yaymıs ekmek elden su golden hesabı gecınıp gıdıo danacık:))) elbet sancıların baslıcak,,benım yengem haftası bıttı ıkı hafta gecdı doktor sezeryana alcaz boyle gıderse dedı ıkı gun sonra dogurdu bı anda sancılandı hıc sancısı olmadı hastaneye gıttı 8 cm acılma var dedı doktor,,o yuzden bebek ne zaman ısterse o zaman doguyo,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…