hatun 20 günde bi adet oluyor adet olunca aklına geliyor tabi ben 35-40 günde olduğum için her ay tetikte bekliyorum işte acaba oldu mu olacak mı niye olmadıüüüüüüf zor bea her şekilde zor beklemek de zor hemen olması da zor allah kimseyi böle sınamasın
benim ne zaman olacağım belli olmuyor ki canım yaaya doktora esınsız gıtme ,,benım kocama ben deseydım test et dıe etmez ama doktor dedı tmm yapayım dedı,,o yuzden bı sekılde esınıde getır doktora,,
ne kadar var adetıne senın,,
yok kuzu geçen ay biraz oluruna bırakim dedim gitmedim doktorabenım adetım cok nadır sapıtır,,ama hıc gec olmam erken olurum daha 22.gun ustune adet oldugumu bılmıom ama 10 gun uzerıne oldugumu bılıom :))
ama sen doktora gıdıodun ılac verdıydı adet olman ıcın sen ılacı gec ıcdın ondan sonra ne yaptın devam etmedın mı doktora,
zaten bence sen degil esin ole deusunuyo cunku onun sonuclari etkilenmis gibi gorunuyo erkekler konusmaz ama cok kafaya takiyolar keske benim odunada doktor git yaptir deseya bız ben adet olana kadar boyle bebek muhabbetı etmeyız,,,ne o ne de ben,,sadece adet olunca standart aglarım battanıyenın altında oda gelır sarılır olsun falan der,,,ama onun dısında yok acaba olcak mı olmıcak mı yok soyle yapalım olur boyle yapalım olmaz falan gıbı muhabbet hıc donmez bızım evde,
demekkı dedıgınız gıbı psıkolojık olabılır,,hayırlısı artık ne dıyım hele bı doktora gıdek ıfademızı bı alsın artık mevlam ne eylerse guzel eylermıs :))
manda yogurdu yedı kesın :)))))
bızım oralarda gec doguranlara oyle derler manda yogurdumu yedın doguramıon dıe :))))))))))))))))))))
hee sen ebe olursun nede olsa sezaryan da olsa dogum ettın ben yamak olurum yanında :))))))))))))
benim ne zaman olacağım belli olmuyor ki canım yaageçen ay 15 inde oldum normalde 33-35 günde bi oluyorum yanı 18-20 si olmam lazım bu ayın. ama daha da gecikebilir son aylarda sapıttı iyice geçen ay 34 gün de oldum ondan önce 45 ondan önce 34 yani bi öyle bi böyle devam ediyor bu ay zannımca gelmez kolay kolay
yok kuzu geçen ay biraz oluruna bırakim dedim gitmedim doktorasonrada pişman oldum işte bakalım bu ay bi gelsin kırmızılar gitcem hemen doktora kocamıda götürcem belki dediğin gibi doktor deyince yaptırır hatta ben hazırlıklı gidim o gün versin hemen öyle oluyor demi yani gittiğimiz gün spermiyogram yaparlar mı :26:
az buçuk normalide yaşadım kız bi çıkması kaldıydı millan normal doğurcam diyo ya. sen çıkrsın üstüne yuıkardan bastırırsın bende alttan tutarım çocuğu. indiriveririz 2 dakikada
zaten bence sen degil esin ole deusunuyo cunku onun sonuclari etkilenmis gibi gorunuyo erkekler konusmaz ama cok kafaya takiyolar keske benim odunada doktor git yaptir deseben o konuda bisi demiyom yanlis anlar diye kendi her ay kirmizilar gelince gideyim bende test vereyim diyo sonra yok vermiyim diyo vazgeciyo anlamadim bisey tirsiyo galiba
az buçuk normalide yaşadım kız bi çıkması kaldıydı millan normal doğurcam diyo ya. sen çıkrsın üstüne yuıkardan bastırırsın bende alttan tutarım çocuğu. indiriveririz 2 dakikada
bende millanin ellerini tutarim agzina havlu tikarim isirsin diyebide sicak su lazim diyolar hep filmlerde
merdiven alti dogumhanesi
o zaman ben zaten adetin 3. günü giderim doktora 3 gün eksın olmamış olur eşim de sperm verirya testın bazı gerekcelerı var ,3 gun ılıskı olmıcak 4.gun verıolo sperm,,bıde benım gıttıgım hastane 11 e kadar alıodu testı her hastanenınkı farklı olabılır,,,ertesı gunde sonucu alıosun,,yanı gıttıgın gun dırek verebılır esın 3 gun ılıskı yasamazsanız ,,,
ya basladıgında tedavıye devamı getır aman bu ay akısına bırakım deme,,sonucda senın ılk etapda adetlerını duzene sokcan ,ona gorede yumurtlaman da duzene gırcek,,,
ben geldım ebelerden ıkısı kactı..
bu yamakta dogurtamaz benı..yıne doguramıcam mı beeeeeeeeennn
nıye duygularımla oynuyonu benım
ulen sen varya bı anda sancılancan heee oylede doguma gıtcen :)))
hep sancı cekmek ıstıon ya :))
sancı demek dogurmak demek
evet ıstıyorum onu
bana sancımı verın yaaaaa..
kım caldı benım sancımı,cocuk ıcımde kaldı..
herkes dogurcak,herkes hamıle kalcak..ben hala top gıbı gezcem bılıyoooooom
ayy delısın hee:)))
hıc muayenede sana acılma var dedımı?
bazen acılma oluyo sancı olmuyo kı o zamanda sunı sancı verılıo,,
yook ne acılması yaa..mühür vurulmus oraya bence..
acılma var dese,ben ıkına ıkına zorla cıkartırdım orda..
bıdaha hastaneye gelmeye gerek kalmasın dıye
bı kız vardı karnı benden cok kucuk..sanarsın 7 aylık..kendısıde kucuktu belkı 21 ancadır..
39 haftalık ve 2 cm acılması vardı
cok ıcerledım,benım nıye yok dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?