gunaydın kızlaarr..
okadar yemeye nooolcak..mıdem yandı durdu..
herseyın ustune 1 lıtreye yakın sut ıctım anca rahatladım..
her sabah bugun az yıcem dıyerek baslıyorum ama sonu fena bıtıyor hep:S
bugun yemem ınsallah..karnıbahar hasliimde acıktıkca onu yerım kocam gıtsınde..
masalberra bende cok sıkıldım dogurmak ıstıyooruuuummmm..
ama bızım tepkıler sagodan cıktıkca gıcık oluyorum..
kızım acaba bızmı 35 haftalıgız ne
millan1 .!.:gunaydın kızlaarr..
Yatıorum zaten cnm. Biseyler yiyicem simdi belki rahatlar ozamn.
En sonunda doktora al sezeryanla bu zilliyi diyicem cok canım yanıo geceleri hic uyuyamiorum zaten
lilyum_8u39004 .!.:aman cnm az daha sık dişini az kaldı napsın yavrucakta iyice sıkıştı içerde bazen kendimi onların yerine koyuyorumda yüreğim daralıo vallahi
Walla canim dayanıoruz mecburen istesek de istemesekte. Doktor marta kadar bekler bu kız dedi ama benim bir kac gundur ki halimden bu kiz marta kadar beklemez diyorum. Tek korkum gece ve haftasonu gelmesi. Zaten riskli donemi atlattik yarin 36. Haftaya giriyoruz.
Ben annemi cok uzdum zamaninda onun yuzundwn cekiorum bu kadar iste.
gunaydın kızlaarr..
ayyyyyyyy bi de kızlar erken dogar diyolardı ooo biizm coktan dogurmus olmamız lazımdıartık gonulleri yetince dogacak hanfendiler :))
az once dr dan geldim nst den sancım oldugunu gorduk duzenli sancılarım var 40 civarında ama ben hissetmiyorum hic, acılmaya baktı ama acılmam yok gelmez vaktinden once acılman olmadıgı için dedi hayırlısı
senin de yok sanırım acılman biz bekledikce gelmiyolar kızzzzzz
varya nerdeyse banyoda kendımı bıle temızlemıcem artık her gırdıgımde..
nasılsa bugunde gelmez dıyorum bazenjıletlemeye usenıyorum banyo yapıp cıkıyorum
onun keyfını beklemekten sıkıldım haaaa,artık anıden yakalasın o bıle umrumda degıl
yeterkı gelsın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delırcem..
gunler gecıyor bunun umrunda degıl..
yanı gozumde onun dogacak olması harbı mucızeye dönustu..
cunku hıc ınanmıyorum bıgun karnımın asagıya ınıp,nısanımın gelıp,sancımın baslayıp,suyumun gelecegıne..
kesınlıkle bu bı mucıze olur
kız 9 ay bekledınde 10 gun beklemek mı zor gelıo delı :)))))))))))))
zaman gecmıyokı..hanı bı belırtı verse gelmem yakın gıbısınden valla beklerım yaa ayıpettın
sona yaklasınca ınsan sabırsızlasıyor..bana deseler daha 2 ayın var..bende hıııc sallamam..
ama suan cat kapı durumundayız..ne zaman olcak..hadı daha yeter artık dıye hergun bekleyısteyız..
sen bı hamıle kal allahın ızmıyle..son gunlerınde dıyecem neye sabırsızlanıyon..
oylede boylede gelcek ıste
Magnezyum sancıyı kasılmaları geciktiriyor bacim ben onu gunde uc defa iciyorum. Eger icmezssm daha beter agrim oluyor. Yaninda bir tane daha ilac vermisti doktor onuda uc kere iciyorum. Magnezyumum bitti bizim burada yokmus odunum pendike inicek almaya. Ssk odemio her yerse blunmuo o yuzden
tabı canım suan daha kasıntılı,,yok bugun mu yok yarın mı yok sabah mı tutar sancım yok gece mı cıdden saka bı yana suan daha streslı bı donem,,,
walla benım umut falan kalmadı canım tahlılı aldım sabah ,,sanırım eslemın ızınden gıdecem,,
valla varsa para,eslem gıbı tak fısı bıtır işi..
eslem yapana kadar bu ısın böyle kısa surede sonuclanan bıse oldugunu bılmıyordum..
valla ben olsam hıc beklemez yaptırırdım eger money varsa
Benom zilli erken gelmeye kalkmasaydi ben hep gunde bir kere iciyordum canim. Sen doktorunla bir konus istersen oyle birak bakalım ne dicek buyuk ihtimalle icme diycektir ama ondan habersiz bisey yapma sen yinede.
Benom zilli erken gelmeye kalkmasaydi ben hep gunde bir kere iciyordum canim. Sen doktorunla bir konus istersen oyle birak bakalım ne dicek buyuk ihtimalle icme diycektir ama ondan habersiz bisey yapma sen yinede.
ya tabıkı odemelerımız var hanı sabancı gıbı deılız sonucta ,,ama gıderım kredı cekerım,,yaptırırım tup bebek cok da sorun deıl,,aılemden ısterım bı saat sonra yollarlar ne kadar ıstersek o yuzden cok sukur dıorum,,,
adet olunca gıttıgımde sorcam doktora doktor elbet bıse dıcek,,,sonucu alınca kımyager cocuga sordum bakddı dedı sayı normal ama hareketlılık az dedı dedım sıgara falan etkılımıdır yok dedı etkı etmez dedı ,,yanı ben cıdden bazı seylerı anlıyamıorum,yanı hareketlılık azsa ben nası ılk aydan ıkı kez gebe kaldım,,9 ay oldu 3 kımyasal dısında tık yok ,,yoruldum cıdden ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?