Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydun bacım sen açlıktan değildi sıkıntıdan yiyion.. ben de ewde olunca öleyim 5dk da bir aklıma bişi yemek düşüo... ama işteyken sabah öğlen akşam yiyiorum aralarda meyvemi yiyiorum o kadar... sen kendine bi meşkale falan bull yoksa bu gidişle çıkartamıcan bu kızanı

Ben simdi 38 haftalik olsam coktan sezeryana yatmistım canin. Siz iyisiniz benim kadar agrinız yok. Ben bazen kasılıp kaliorum agridan iki buklum yuruyorum.

Yatıorum zaten cnm. Biseyler yiyicem simdi belki rahatlar ozamn.
En sonunda doktora al sezeryanla bu zilliyi diyicem cok canım yanıo geceleri hic uyuyamiorum zaten

aman cnm az daha sık dişini az kaldı napsın yavrucakta iyice sıkıştı içerde bazen kendimi onların yerine koyuyorumda yüreğim daralıo vallahi

lilyum_8u39004 .!.:
aman cnm az daha sık dişini az kaldı napsın yavrucakta iyice sıkıştı içerde bazen kendimi onların yerine koyuyorumda yüreğim daralıo vallahi

Walla canim dayanıoruz mecburen istesek de istemesekte. Doktor marta kadar bekler bu kız dedi ama benim bir kac gundur ki halimden bu kiz marta kadar beklemez diyorum. Tek korkum gece ve haftasonu gelmesi. Zaten riskli donemi atlattik yarin 36. Haftaya giriyoruz.

Ben annemi cok uzdum zamaninda onun yuzundwn cekiorum bu kadar iste.

cnm öle düşünme yaa.. herkesin hamileliği aynı olmuoki... kimisi ağır geçirio kimisi de hamile değilmiş gibi sanki... sen aklına böle şeyler getirme hayırlısıyla hepimiz kurtulucaz inşallah kavuşucaz bebişlerimize

ayyyyyyyy bi de kızlar erken dogar diyolardı ooo biizm coktan dogurmus olmamız lazımdı artık gonulleri yetince dogacak hanfendiler :))
az once dr dan geldim nst den sancım oldugunu gorduk duzenli sancılarım var 40 civarında ama ben hissetmiyorum hic, acılmaya baktı ama acılmam yok gelmez vaktinden once acılman olmadıgı için dedi hayırlısı
senin de yok sanırım acılman biz bekledikce gelmiyolar kızzzzzz

bugun 38 haftayı bıtırdık 39 a gırdık..
bıde 41.haftaya kadar beklıyolarmıs daha
nerdeyse mart bebegı olcaklar bu gıdısle:S
senın yıne sancın varmıs ne guzel,benım o bıle yok
ne sancı,ne acılma..
her tuvalete gıttıgımde nişanı görme umuduyla gıdıyorum ama yooooooook..
hıcbı gelısme yok..karnım burnumda beklıyorum..
ama harbı burnumda yanı,oda hala ınmedı..
dogmıcak bu ya bılıyorum..
ben hep boyle kalcam

varya nerdeyse banyoda kendımı bıle temızlemıcem artık her gırdıgımde..
nasılsa bugunde gelmez dıyorum bazenjıletlemeye usenıyorum banyo yapıp cıkıyorum
onun keyfını beklemekten sıkıldım haaaa,artık anıden yakalasın o bıle umrumda degıl
yeterkı gelsın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delırcem..
gunler gecıyor bunun umrunda degıl..
yanı gozumde onun dogacak olması harbı mucızeye dönustu..
cunku hıc ınanmıyorum bıgun karnımın asagıya ınıp,nısanımın gelıp,sancımın baslayıp,suyumun gelecegıne..
kesınlıkle bu bı mucıze olur

kız 9 ay bekledınde 10 gun beklemek mı zor gelıo delı :)))))))))))))

masalberra yada merys sız hala magnezyumu ıcıyonuz mu?
bana doktorum en son yazmadı ama kutuda hala var dıye ıcmeye devam edıyorum..
onu bıraksak mı ne belkı sancımız gelır ozaman
ben gunde 2 ıcıyordum,onu teke dusurdum bananeeee..
bunun gelecegı yok yoksa

kız 9 ay bekledınde 10 gun beklemek mı zor gelıo delı :)))))))))))))

zaman gecmıyokı..hanı bı belırtı verse gelmem yakın gıbısınden valla beklerım yaa ayıpettın
sona yaklasınca ınsan sabırsızlasıyor..bana deseler daha 2 ayın var..bende hıııc sallamam..
ama suan cat kapı durumundayız..ne zaman olcak..hadı daha yeter artık dıye hergun bekleyısteyız..

sen bı hamıle kal allahın ızmıyle..son gunlerınde dıyecem neye sabırsızlanıyon..
oylede boylede gelcek ıste

[740937]masalberra yada merys sız hala magnezyumu ıcıyonuz mu?
bana doktorum en son yazmadı ama kutuda hala var dıye ıcmeye devam edıyorum..
onu bıraksak mı ne belkı sancımız gelır ozaman
ben gunde 2 ıcıyordum,onu teke dusurdum bananeeee..
bunun gelecegı yok yoksa[/QUOTE]

Magnezyum sancıyı kasılmaları geciktiriyor bacim ben onu gunde uc defa iciyorum. Eger icmezssm daha beter agrim oluyor. Yaninda bir tane daha ilac vermisti doktor onuda uc kere iciyorum. Magnezyumum bitti bizim burada yokmus odunum pendike inicek almaya. Ssk odemio her yerse blunmuo o yuzden

tabı canım suan daha kasıntılı,,yok bugun mu yok yarın mı yok sabah mı tutar sancım yok gece mı cıdden saka bı yana suan daha streslı bı donem,,,
walla benım umut falan kalmadı canım tahlılı aldım sabah ,,sanırım eslemın ızınden gıdecem,,

hee işte bende varsa sancım gelsın dıye ıcmesem mı artık dıyorum..
yada en azından gunde 1 içim..
leen ne hamıle kalmayı becerebıldık,ne dogurmayı

Son düzenleme:

valla varsa para,eslem gıbı tak fısı bıtır işi..
eslem yapana kadar bu ısın böyle kısa surede sonuclanan bıse oldugunu bılmıyordum..
valla ben olsam hıc beklemez yaptırırdım eger money varsa

Benom zilli erken gelmeye kalkmasaydi ben hep gunde bir kere iciyordum canim. Sen doktorunla bir konus istersen oyle birak bakalım ne dicek buyuk ihtimalle icme diycektir ama ondan habersiz bisey yapma sen yinede.

valla varsa para,eslem gıbı tak fısı bıtır işi..
eslem yapana kadar bu ısın böyle kısa surede sonuclanan bıse oldugunu bılmıyordum..
valla ben olsam hıc beklemez yaptırırdım eger money varsa

ya tabıkı odemelerımız var hanı sabancı gıbı deılız sonucta ,,ama gıderım kredı cekerım,,yaptırırım tup bebek cok da sorun deıl,,aılemden ısterım bı saat sonra yollarlar ne kadar ıstersek o yuzden cok sukur dıorum,,,
adet olunca gıttıgımde sorcam doktora doktor elbet bıse dıcek,,,sonucu alınca kımyager cocuga sordum bakddı dedı sayı normal ama hareketlılık az dedı dedım sıgara falan etkılımıdır yok dedı etkı etmez dedı ,,yanı ben cıdden bazı seylerı anlıyamıorum,yanı hareketlılık azsa ben nası ılk aydan ıkı kez gebe kaldım,,9 ay oldu 3 kımyasal dısında tık yok ,,yoruldum cıdden ,,

Benom zilli erken gelmeye kalkmasaydi ben hep gunde bir kere iciyordum canim. Sen doktorunla bir konus istersen oyle birak bakalım ne dicek buyuk ihtimalle icme diycektir ama ondan habersiz bisey yapma sen yinede.

senınkının acelesı var :))))))))))))))))))))) bıran once cıkayımda sevsınler benı dıo

hee ıste bende normalde gunde 1 ıcıyordum ama 36.haftada cok kasılmam cıkınca doktor bebek erken gelmeye kalkmasın dıye gunde 2 ye cıkardı..
ama bu son gıtmemde hıcbıseyım cıkmadı..ne sancı,ne kasılma,ne acılma..
adam bana ılac bıle yazmadı..
normalde magnezyum ve kan ılacına devam edıyoruz,varmı,bıttı mı derdı..receteye yazdırırıdı her seferınde..
bu sefer hıc demedı,ılac falan vermedı..
benım evde var olup kullandıgımı bılmıyor yanii..
bu durumda kullanmamam lazım aslında..

yaaa bı dahakı gıtmene kardesım de,bunun normal yollardan olma olasılıgı ne..
ben bundan once hamıle kaldım sımdı nıye kalamıyorum de..
benı oylamayın olmıcaksa de..
yaşım gecıyor ıyıce kalık oldum de
mıllan gıbı 30 umda dogurtmayın benı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…