Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

:))))) en saglıklı sekilde kucagımıza gelsinler inş ama bu kadar sabırsızlanacagım aklıma gelmezdi resmen erken dogurtmaya calısyorum kendimi
hakkaten karısık bir durum :)
akınt gelecek dedi dr, o akıntı yumusatacakmıs acılmaya sebep olacak ve gelirse nişan gelecekmiş bekleyelim bakalım

nasıl bı akıntı..benım son 2 gundur beyaz bı akıntım var da..kesın renksız kokusuzdur yıne beklenen akıntı..
benımkı beyaz oldu yaaaa

bugunun ana teması benım ıcın merdıven herhalde
evdekı merdıvenın altına kullanılmayan ayakkabıları bavulları koymustum..
e ama ust katta da kıler gıbı odamız var..
merdıven altndakılerı bosalttım tasıdım ust kata,
ın cık,ın cık bıttım..
merdıvenın altınada vodkanın yatagını koydum..
o sever oyle ustu kapalı yerlerde yatmayı..
ooh bende rahatladım,oda..

ama acayıp bı bas donmesı yasadım..
yemın edıyorum balkonda veya merdıvende olsam asagıya duserdım..
sandım deprem oluyor lambaları kontrol edıyorum..
ama bırden sallandım,harbı deprem gıbıydı..
tansıyonumu ölctum 12\6 gayet normal
o neydı anlamadım..

neyse ben az dogum topıklerını geziiimm

kızlar yenı havadıslerle geldım..
kocam macın ıkıncı yarısını asagıda ızlemeye gıttı..
bende hemen geldım yıne buraya

kaynanamın apartmanının 3.katı bosalmıs..
oranın kapıcısına soylemıstık ev bulursan haber ver dıye..
adamda haber vermıs bugun..
kaynanam zaten lukus ıcınde yasıyor,evı cok guzel..
dıger daırede onunkının aynısı yanii..
ben o evde yasamak ısterım ama bu kadar dıp dıbe olmak nasıl olurkı?
gercı kaynanam oyle sureklı rahatsız eden bırı degıl,bıldıgınız uzere sadece cimri..
ama ev coook guzeeell,jakuzılı falan..hemde merkezı sıstem..
şimdiki gıbı ısınamıyoz derdı olmıcak,ınternet baglatmıcaz apartmanın kendı netı var zaten..
kocam eve bakacak yarın sanırım..ben bıraz dusuncelı kaldım esım bu haberı verınce ama
aklımdan o evı kendı esyamla dusununce ıcten ıce cok heveslendım..
ne olur bılmıyorum sımdılık..kocam benı ıkna etmeye calıstı
bı yandan da dusunuyorum,ne kaynanam bızde kalır,ne bız onda..
aynı yerde oturmanın boyle bı avantajı olabılır..
eger olursa hemen dogumdan sonra tasıncaz sanırım..
ama bakalım belkı baska engeller cıkcak karsımıza..hemen heveslenmıyım

slm kizlarr..yine gece geldim az bi gecmisi okudum..
herkes iyi heralde cepten bisry aanlasilmiyo laptopumu ozledim.ben ya :-D
bu arada carsamba donuyorum gorusuruz canlar ;-)

ben geldım ebelerden ıkısı kactı..
bu yamakta dogurtamaz benı..yıne doguramıcam mı beeeeeeeeennn
nıye duygularımla oynuyonu benım

valla kusura bakma millancım mesai bitmişti. baktım seninde gelmeye niyetin yok kaçtım bende artık ben bile inanmaya başladım sen doğuramıycan bacım

kız 40 kere anlattım. ben 40 haftaya 1 gün kala hiç sancı işaret falan yoktu doktorada gittim bekliycez dedi. gece 12 yi geçti nişan geldi kanama falan sabaha karşıda sancı hastaneye gittim 8 cm açılma oldu çocukta. bi daha anlatmam bak. 40 haftadan 1 gün önce dahi yoktu bişey. herşey günü gününe okuyup durma şu yazıları dövcem bak heeeeeeeeee

dua ette 1-2 gün sancı çekmeyesin. bi sensin zaten onları yaşayan ben daha altı aylığım çocuk aşağıda oturamıyorum ayağa kalkamıyorum. çoraplarımı ayakkabılarımı giyemiyorum. üstelik 72 kilo oldum akşama kadar ayakta çalışmak zorundayım. alerjik rinitim var sinüzitim var burnum tıkalı hele geceleri hiç nefes alamıyorum uyuyamıyorum sabah 6,30 da kalkıp işe geliyorum. evde otur bekle kızını ondan sonrada hep orda kalsaydı dersin :)

benimde magvital. keşke bozsa kız ben çok kabız olurum çocukluğumdan beri. o zaman ben hiç bırakmam valla. benim kabızlık ileri safhada çünkü .iyi oldu söylediğin.

napsın canım erkek sonuçta çok normal bişey ama alınmıştır. yada kendini suçlu gibi görmüştür. üstüne gitme ama yalnızda bırakma. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah tez zamanda

yok canım kirli kan gibiydi, adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu
baktım leke gelmiş sümüksü bi şey de değildi , devamı gelmedi
kasık ağrılarım devam ediyo ama

millancım çok çok iyi düşün derim :44:
bi kaç ay önce kv ile aynı mahallede oturamam diye uzak yerlerde ev bakınıyordun
ev güzel diye hayatını kökten değiştirme derim
bir derdim var da sor tecrübeli gelinlere

günaydın canlar nasılsınız?
canım sıkkın. ayın 23 ü dogum gunumuz doluyor kv ve yegeni ayın 20sinde bize geleceklermiş (sehirdısında onlar) ben stresliyim zaten bi de yatılı misafir...seraaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy sen beni anlarsın(

Canım hiç stres etme, kafayı takma şimdiden. Belki ozamana kadar doğurursun bakarsın gelmezler. Doğum yaoacan diyemi geliyorlar yoksa başka dertlerimi var? Belki yardımcı olmaya geliyorlardır?

millan bence de bi daha dusun yaa, kalma derdi yerine beraber yemek yeme derdi ortaya cıkmasın... nereye gitsen kaynanan gorecek, kim gelse gorecek ne alsan görecek amann hiç ugrasma bence. biz 4 yıl filan babanemle aynı apt oturduk pek de guzel bi anı sayılmazdı rahat rahat misafir bile gelemiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…