dua ette 1-2 gün sancı çekmeyesin. bi sensin zaten onları yaşayanben daha altı aylığım çocuk aşağıda oturamıyorum ayağa kalkamıyorum. çoraplarımı ayakkabılarımı giyemiyorum. üstelik 72 kilo oldum akşama kadar ayakta çalışmak zorundayım. alerjik rinitim var sinüzitim var burnum tıkalı hele geceleri hiç nefes alamıyorum uyuyamıyorum sabah 6,30 da kalkıp işe geliyorum. evde otur bekle kızını ondan sonrada hep orda kalsaydı dersin :)
Canım hiç stres etme, kafayı takma şimdiden. Belki ozamana kadar doğurursun bakarsın gelmezler. Doğum yaoacan diyemi geliyorlar yoksa başka dertlerimi var? Belki yardımcı olmaya geliyorlardır?
masalberra şimdiden stres yapma canım
o zamana kadar zaten doğum yaparsın
hem lohusalık döneminde daha çok idare ederler seni
sende şimdiden strese girip de kuzucuğu da üzme
belki herşey istediğinden daha iyi geçer
canım doguma geliyolar ama bi bilsen su sonler nasıl geciyor...agrılar stres sinir, bekleyiş.. yani baskasını zaten istemiosun yardım konusuna gelince biz annemle aynı sokakta oturuyoruz o her işimi goruyor sagolsun, onda duruyoruz evimize yatmaya geliyoruz.. zaten son zamana kadar calıstım dinlenmek istiyorum . gece uyuyoamıyorum hortlak gibi geziyorum evde..
Tahmin edebiliyorum canım ama çok takılma şimdiden. Bende çok korkuyorum o dönemden, benim kaynanam birde çok panik düşün yani. Ben sancılar 5dkya inene kadar beklemek istiyorum ama onun paniğinden giderim hastaneye sinirlere gark olurum birde sezaryen olursam nolur diye düşünüyorum. Ama şimdiden takmamaya çalışıyorum. Panikliğinin dışında yardımıda olur saolsun, iyi yönlerini düşünüp avutuyorum kendimi.
Bu durumda yatmakmış kalkmakmış, milleti düşünmeyeceksin. Sana misafir olmaya değil yardım etmeye geliyor olmaları lazım. Biraz dinlenmem lazım der gider yatarsın, sonra zaten geri kalkıyorsun. İşlerini yapıp normal zamandaki gibi ağırlayamazsın, sonuçta kendi işlerini bile yapamıyorsun dimi. Eşinde anlayışlı olacaktır. Sende biraz sabret, dert edip de strese sokma kendini.
Bakarsın bebişin o tarihe kalmaz erken doğuverirBende hep temmuz diyorum soranlara umarım ozamanlara kalmaz. Şöyle 15-20 haziran arası doğsa millet beklemezken sürpriz yapsa.
Aman neyse sağlıkla sıhhatle gelsinde diğer şeyleri unutulur
yagmuryk096 .!.:günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın :2:ben çok hastayım yaaaa
sağol canım boğazım çok kötü sesim çıkmıyorGunaydin canım gecmis olsun neyin war...
canım su surecte beni bir kez olsun bile aramadı ben ararsam ancak o zaman ...koca dokuz ay... yine benle konusmadı soyledi esime.. ben de kırılıyorum samimi gelmiyor anladın mı..ben normalde evimde yatmıyorum annemdeyim gece evime geliyorum neyse hayırlıs olsun belli de olmaz tabiki belki de dogar sag salim dogsun da
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın :2:ben çok hastayım yaaaa
Milan bende masala katılıorum. Aynı binada oturmak buyuk dert yaaa. Bizim aramız cok yakın ona bile cok sinir oluyorum ben tasınmaya karar vermistik bizimki onaylamıstı ama cadoloz gorumcem kocamin aklinı çeldi. Vazgectik tasınmaktan.
Ben walla dayanamıorum kaynanama ne yapıcam bilmiorum. Kayınpederim cok daha anlayıslı. Aksam geldiler kaynanam oturdu kalkmıo. Kayınpederim hadi gidelim kız yatamadı dio o hala amannn yatsın oraya ne olaxak diyo. Kendi eci ile benim evimi kıyaslıo aklı sıra biz gelelim sizin yanınızda kalalım hesabına getirio.
Neyse ben kendimi bosvereyim.
Hem senin kocan babası ilede sorunlar yasamadı mı dip dibe olunca daha beter olmasınlar.
Sonunda sen huzursuz olacaksın.
kızlar yazdıklarınızı okudum sadece sagodan alıntı yapıyorum..
bızım suan aramızda sadece 1 sokak var kaynanamla bılıyonuz..
buna ragmen 1 kere geldı bu eve..kendısı gezmeyı cok sevıyor,hergun bı yerlerde..
yok gunu olur,yok sohbetlerı olur..gelenı gıdenı bıtmez sanarsın genc kız
yemegı aynı anda yemek sorun degıl,cunku benım bebegım olcak ve yemeklerı kaynanam yapmak zorunda kalcak..
artı benım kocam annesıne yıkılmayı sever yemek konusunda..
bızım yıyecekler bıtmesın onunkı bıtsın dıye
cunku o habure dukkandan alıyo malzemelerı,bızı aylık market göruyoz..
kızlar benım o kadını hıc sevmedıgımı bılıyonuz,orada oturmanın bana nasıl zarar verebılecegını en ıyı ben dusunurum..
suan hıc kıllanmadım bu durumdan,cunku ben mesafelı bı ınsanım,öyle zırt pırt gelmeye cekınır kaynanam..
anca oglu varken gelır bana normalde..ordaykende oyle kolayca rahatsız edebılecegını sanmıyorum..
gelenıme gıdenıme karısamaz zaten oyle konulara pek takılmaz..
zaten bı anam bı kardesım gelır..onlarda hayatta bende kalmaz..
kalsa nolcak:S
bu arada kayınpederımle kaynanam ayrı yasıyolar..
kayınpederımın baska karısı var unuttunuz mu
kı zaten suan bızde tasınmak ıcın para yok..asıl sorun bu
oyuzden tasınamıcaz sanırım zaten..
bıde soyle bı durum var..artık bebek gelıyor,kadın sık sık bana gelmek ıstıcek bebek görmeye..
gerı donmeyıp bende kalcak bılıyorum..en azından aynı apt.olursak herkes kendı evınde kalırdı..
cunku herzaman bızım evın soguklugunu bahane ederek,onda kalmamız ıcın baskı yapıyor..
bu durum ortadan kalkar..
zaten kendısıde haftada 3 gun falan kendı evınde anca kalır..
babası yalnız dıye gıdıyo onda kalıyo,bazende arkadasında kalıyo..
kadın sureklı dısarlarda yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?