kızlar yazdıklarınızı okudum sadece sagodan alıntı yapıyorum..
bızım suan aramızda sadece 1 sokak var kaynanamla bılıyonuz..
buna ragmen 1 kere geldı bu eve..kendısı gezmeyı cok sevıyor,hergun bı yerlerde..
yok gunu olur,yok sohbetlerı olur..gelenı gıdenı bıtmez sanarsın genc kız
yemegı aynı anda yemek sorun degıl,cunku benım bebegım olcak ve yemeklerı kaynanam yapmak zorunda kalcak..
artı benım kocam annesıne yıkılmayı sever yemek konusunda..
bızım yıyecekler bıtmesın onunkı bıtsın dıye
cunku o habure dukkandan alıyo malzemelerı,bızı aylık market göruyoz..
kızlar benım o kadını hıc sevmedıgımı bılıyonuz,orada oturmanın bana nasıl zarar verebılecegını en ıyı ben dusunurum..
suan hıc kıllanmadım bu durumdan,cunku ben mesafelı bı ınsanım,öyle zırt pırt gelmeye cekınır kaynanam..
anca oglu varken gelır bana normalde..ordaykende oyle kolayca rahatsız edebılecegını sanmıyorum..
gelenıme gıdenıme karısamaz zaten oyle konulara pek takılmaz..
zaten bı anam bı kardesım gelır..onlarda hayatta bende kalmaz..
kalsa nolcak:S
bu arada kayınpederımle kaynanam ayrı yasıyolar..
kayınpederımın baska karısı var unuttunuz mu
kı zaten suan bızde tasınmak ıcın para yok..asıl sorun bu
oyuzden tasınamıcaz sanırım zaten..
bıde soyle bı durum var..artık bebek gelıyor,kadın sık sık bana gelmek ıstıcek bebek görmeye..
gerı donmeyıp bende kalcak bılıyorum..en azından aynı apt.olursak herkes kendı evınde kalırdı..
cunku herzaman bızım evın soguklugunu bahane ederek,onda kalmamız ıcın baskı yapıyor..
bu durum ortadan kalkar..
zaten kendısıde haftada 3 gun falan kendı evınde anca kalır..
babası yalnız dıye gıdıyo onda kalıyo,bazende arkadasında kalıyo..
kadın sureklı dısarlarda yani..
Bende ilk yazdığında çok ters düşünmedim açıkçası. Hani kaynanayla aynı apartmanda yaşamak zordur.
Ben istemem mesela aynı apartmanda. He ben ilk başta annemlerle bile istemedim orası ayrı bi salaklık gerçide.
Ama seninkinde böle negatif bi düşünce gelmedi bana. Gidip onun evinde kalmaktansa aynı apartmanda oturur, gece bari kendi evime giderim düşüncesi daha makbul geldi.
Yinede bu konuyu iyi düşün derim ama ev güzelse, sen evinde olmaktan mutluluk duyacaksan ve tek dezavantajı aynı apartmanda olmaksa çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben
Canım dewamli dısardaysa ne mutlu. Ben kara kara bebegı bahane edip sabahtan aksama kadar kaynanam bende kalır siye dert ediyorum yatıya kalmaz ama butun gun olması bile derrt benim icin. Gozleri zaten gormuo hem cocuga bakıcam hem kaynanayla ugrasıcam. Walla ozaman kafayı yerim.
Zaten cenesi hic durmuo kendi kızlzrı zor dayanio. Allah sabır versin bana.
masalberra sende mide bulantısı var mıne biliyim dr a gidiyorum gununu bekliyo diyince kendimi 23unden ssonrasına konsantre ettim sanırım , haklısın belki de dogar,
beni idare edeceklerini sanmıyorum kv neyse de bi de yanında.... ben mi cok kötuyum normal bakamıyo muyum duruma gercekten bilemiyorum.inş oyle olur dualarmız kabul olsun inş:)
geçmiş olsun yağmurcumgünaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın :2:ben çok hastayım yaaaa
aman düşündümde ne alaka, döktüm yine içimi ben. Sen boşver kafayı takma. Bence sen ozamana kadar hayırlısıyla kucağına alırsın. Daha doğmamış olursada salla gitsin milleti ya. Görsünler işlerini. Bişe yapacağın zaman kocana talimatları ver, çarşaf şurda yastık şurda, hatta getittir yatacakları odaya, eşin hazırlasın.
Gündüzde annen gelsin yanınıza mümkünse. Yada hergün birini çağır yalnız kalmayın çok sinir oluyorsan
Ben seni çok iyi anlıyorum canım, benimkide pek aramaz sormaz, oğlundan alıyor ya haberimi. Arada işte doktora falan gidiceimi bildiği zaman beni merak ettiğine değilde bebek hakkında ne dedi doktor diye arıyorlar.
Sen iyi düşün karşındaki hakkında, boşver.
Benimki kürtaj oldum da annem yanımda diye kafası rahatmış ondan hemen gelmemişler böle diyor. Sanırsın annem o, yanımda biri var diye rahatlarmış. Kanamam olduunda hastanede yattım , o sıra annemde burda değildi, hadi beni düşünmedi oğlu içinde gelmedi.
Şimdi benim annem memlekete gitmeyi düşünüyor babam emekli oluncada, kocam diyorki neymiş hiç fedakar değillermiş, çocuğa bakabilecekken gidiyorlarmış. Kadın babamın işi yüzünden mecburen geldi, çevresi yok, evde oturuyor yalnız başına. Bi yer bilmiyor. haliyle gitmek istiyor, ben olsam bende dönmek isterim ama kocama göre fedakar değillermiş.
Canım geçmiş olsun hayırdır, üşüttünmü?
masalberra sende mide bulantısı var mı
benim iki gündür çok kötü midem bulanıyor(
dr a da sormadım daha
geçmiş olsun yağmurcum
sıcak şeyler iç
şimdi gribin tam zamanı aman dikkat et
yook benım kaynanam oyle degıl genc yaa..daha 50 olmamıstır yaşı..
bebek ıcın bana gelıp kalmasındansa veya bızım onda kalmamızdansa,herkes evını bılırdı..
ayrıca ev cook guzel,tam hayalımdekı ev..
kaynana faktorune ragmen keske olsa dıyorum..
1sokak yakınına tasındım dıye dertlenen ben,aslında kadının bızı hıc rahatsız etmedıgını gördum..
4 ay oldu buraya tasınalı..1 kez geldı evımıze..
ama bebek olunca enınde sonunda hep benım yanımda olcak bu kadın..
ya yardım amaclı ya torununu sevmek amaclı..
ne bılım benım kafama yatıyor aynı apt.da yasamak..
keske olsa yaniii..ama olamıcak sanırım..
ben hala ısteklı gorunmuyorum kocama..oda ısın para yınunu dusunuyor..
tasınmak kolay degıl,daha yenı tasındık buraya,bızı o kadar zora soktukı maddı olarak..
ne bılım yaa hayırlısı olsun..
Bende seninle aynı fikirdeyim canim. Benim elimden gelse ist. Dan bile tasınıcam. Olabildigim kadar uzak olsam keske kaynanam cok fesat.millan ben olsam hiç bulasmam benden uzak Allah a yakın olsunlar
canım kısaca soyle diyelim el elin eseğini turku cagırarak ararmıs, onemli degiliz onlar için ... zamana bırakayım takmakla olmaz belki de dogr minişim:))) hayırlsı olsun eşim zaten eder yardım ama gelcegi varsa görcegi de var içimde biriktirdiklerimi saycamsende takma bosver onemli deil ki onun için kanamn varmıs vs. benim de 8-9 haftalıkken kanamam basladı bir ay surdu bana diyo ki normal bende de oldu ilk ay 3 uc gun... ustune gormus bana benimkine normal diyo. annem gelir inş zaten beni yalnız bırakmaz
merys ara ara banada vuruyor bı bulantı..
ama oyle kusturmalık degıl,böyle bı hoş oluyorum.
bı tokluk gelıyor falan
anam 39 olmuşunuz yaa daha doğurmuyonuz mu beeesözde kız erken gelir derler doğumda bir sörpüz pipili çıkmasın
selammm bacilarrr ve minikleri
odun anca gitti nerdeyse evden kovcaktim bisuru isimde var arada gelirimdogum haberi varmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?